manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
ma ima da zvizdimo![]()
Ја сам у улози редара, па ми је онемогућено такво понашање воленс-ноленс. Али радо ћу саплести Анрија и допринети победи Жиге и другова.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ima da zvizdimo![]()
cela ta prica smrdi, 91-e su usli u nustar i onda izasli, mahom dobrovoljci kako ja znam.
Ја сам у улози редара, па ми је онемогућено такво понашање воленс-ноленс. Али радо ћу саплести Анрија и допринети победи Жиге и другова.

Eto ti sad!
Zuti nece da zvizde,ali ce da tebe gadjaju!![]()
Da,i bilo je i aktivne vojske,i komandovali su tadasnji aktivni oficiri!
ali 91-e, ne 92-e kako ti kazes
Pa ja sam,znojavi,i rekao da je to bilo 91-ve,ali nas Daca se hvalio kako je dosao 92-e.
O tome je bila rasprava!

Kakvo je vaš mišljenje, da li biste vi zviždali Francuskoj himni na utakmici Srbija - Francuska?
ja sam zaokruzio zadnju opciju. a razlog je, ne znam da zvizdim. samim tim ne razmisljam o tome da li treba ili ne.

Neka ti to lijo lukava!
Ne interesujete jer navodno,vi ste kao drzava nezavisna,pa samim tim i neutralan!!!
A,znas da zvizdis,znas,malo li si ovce cuvao!![]()
i mase partijskom knjizicom kad dodje murija 
Али зато размишљаш (и вежбаш), како на стадиону што јаче да вичеш: ''семенке, кикирики, леблеблије .... спортска занимација за зубе''ne znam da zvizdim. samim tim ne razmisljam o tome da li treba ili ne.
Kakvo je vaš mišljenje, da li biste vi zviždali Francuskoj himni na utakmici Srbija - Francuska?
Hm..kada god vidim neku dobru francuskinju....zvizdim.....ali sta nam je njihova himna kriva....
![]()
ja lično neću, a reper da li zvižde himnama neprijateljskih ili su samo stoka, to će biti utakmica sa Rumunijom
ali šta reći kad su idioti zviždali Jermenima![]()
Tema:
FIFA bi trebala da uguši takve pojave momentalnom diskvalifikacijom te reprezentacije, čiji navijači zvižde na protivničku himnu ili ometaju njeno intoniranje na bilo koji drugi način, pa nek onda zvižde borbene dok gledaju druge reprezentacije na SP, umesto svoje.

I ja mislimda će biti tako... Zato sam i stavio temu...
Hoću da se vidi kakvi smo stvarno...
Svi mi znamo šta ne teba da se radi, ali nas to ne obavezuje...![]()

Ovako je to izgledalo na TV-u...
Laam je nakon ovoga rekla da joj je to bio najduzi minut u zivotu, ali da bi pevala ponovo jer peva za mir i toleranciju...
Takodje je rekla da se Marseljezi zvizdalo i ranije i da su je zato pripremili za ono sto moze da joj se desi. Tako da je bila psiholoski pripremljena i to nije uticalo na nju.
Razmislite o tome - kad oni pripremaju pevacicu za zvizduke sta onda rade fudbalerima. To sigurno nece zasmetati Anriju i ekipi, samo ce ih dodatno motivisati...
Da malo pojednostavimo relacije!!!Re: Hoćemo li mi Srbi zviždati francuskoj himni?

Da malo pojednostavimo relacije!!!
4 kontrapitanja:
- Da li je Francuska zaslužila da njena himna u Srbiji bude izviždana???
- Da li neko ko bombarduje civilno stanovništvo jedne zemlje i okupira dio te zemlje, objektivno može da računa na poštovanje svojih nacionalnih simbola u toj zemlji???
- Dal', nakon svega učinjenog, Francuska u Srbiji ima moralni kredibilitet da se poziva na nekakve civilizacijske norme prema svojim nacionalnim simbolima???
- Hipotetički, šta mislite kako bi Francuzi danas reagovali na Srpsku himnu u sred Pariza, da im je 1999. godine neki revoltirani ludi Srbalj podminao Ajfelov toranj (Podpitanje: Dal' bi im tad palo na pamet nekakvo civilizovano ponašanje prema intoniranju "Bože pravde")??????
E sad da je gos'n napisao u tekstu da je najavljeno zvizdanje jer su francuzi unapred provocirali srpske navijace to ne pominje.![]()

ja sam zaokruzio zadnju opciju. a razlog je, ne znam da zvizdim. samim tim ne razmisljam o tome da li treba ili ne.
Usput, onda kada je Marseljeza postala francuski nacionalni simbol, Anrijev čukunđed se negdje u Africi vjerovatno trudio da ne postane večera lavovima!!! Ništa bolja situacija nije ni sa ostatkom "Francuza" u njihovoj repki!!!...To sigurno nece zasmetati Anriju i ekipi, samo ce ih dodatno motivisati...
Takvi nek ćute i nek nam opet smetaju, al ovaj put svojom tišinom!!! Ionako nas ostalih ima dovoljno da ugušimo intonaciju!!!Da, ali ti zaboravljas da je EUropska Srbija kolevka demokraCije, a ko moze biti tolerantniji od DS Srbina, mislim stvarno![]()
![]()