Hoćemo li mi Srbi zviždati francuskoj himni?

DA li biste vi zviždali francuskoj himni?

• Ukupno glasova
    141
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto ti sad!

Zuti nece da zvizde,ali ce da tebe gadjaju!:mrgreen::lol::lol::lol:

Држим карту у руци и пита ме другар оћеш да будеш редар гледаш текму и добијеш кинту. И од карте и од посла ставим паре у џеп, а још гледам са терена ил трибине, шта ми већ увале. Милина.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne vidim svrhu zvizdati Francuskoj himni ,kad u njenoj reprezentaciji ima najmanje Francuza...Skupljena cela Afrika da igra za njih,pitam se samo kad ce da zavrse na Africkom kupu nacija,mogu komotno da se prijave......
Onaj Anri,Benzema,Maluda,Evra su Francuzi koliko i ja :super:

france_7_1440x900.jpg

Sve potomci Gala,Rimljana i Franaka :think:

Kakvo je vaš mišljenje, da li biste vi zviždali Francuskoj himni na utakmici Srbija - Francuska?

Hoćemo li mi Srbi zviždati francuskoj himni?Ne, to rade samo iskompleksirani retardi!!!

A kulturni i civilizovani ljudi ubijaju decu,ruse mostove,bolnice itd.............sve si rekao.........o sebi naravno.

Hm..kada god vidim neku dobru francuskinju....zvizdim...:per:..ali sta nam je njihova himna kriva....:think:

Cobanska posla.

ja lično neću, a reper da li zvižde himnama neprijateljskih ili su samo stoka, to će biti utakmica sa Rumunijom

ali šta reći kad su idioti zviždali Jermenima :dash::dash:

Zvizdali smo mi i sami sebi.

Tema:

FIFA bi trebala da uguši takve pojave momentalnom diskvalifikacijom te reprezentacije, čiji navijači zvižde na protivničku himnu ili ometaju njeno intoniranje na bilo koji drugi način, pa nek onda zvižde borbene dok gledaju druge reprezentacije na SP, umesto svoje.

:hahaha::hahaha1::hahaha:

I ja mislimda će biti tako... Zato sam i stavio temu...

Hoću da se vidi kakvi smo stvarno...

Svi mi znamo šta ne teba da se radi, ali nas to ne obavezuje...:(

A zvizdanje himni poskazuje kakav je neko,ili uopste bilo sta o njemu :eek:

Dajte,budite malo ljudi(tacnije ti budi malo covek),ako vec zelite da budete pozitivci u zivotu,nastojte da to budete delima a ne pateticnim isfoliranim tekstovima na nekom sajtu.

Zvizdali smo mi godinama rodjenoj himni :dash:

@Tema

Sto bi zvizdali himni?

Gospodin "pozitivni" je znao da postavi temu........a zamisli glupe li teme,za oskara-hocete li zvizdati himni,pa jos i na politici :roll::dash:

E sad da je gos'n napisao u tekstu da je najavljeno zvizdanje jer su francuzi unapred provocirali srpske navijace to ne pominje.:dash:

Znaci poenta teme-kako da sto bolje zayebem svoje ljude,nema sta dostigli ste vrhunac u tome.

Inace,ja licno mislim da im bas ne treba zvizdati.......ali im treba smekerski poturiti veeeeeeliki transparent,nesto nalik-u spomen jednoj Francuskoj koje vise nema........:mrgreen:;)

Ili-samo divljaci zvizde svojoj himni,itd :mrgreen:

Ovako je to izgledalo na TV-u...

Laam je nakon ovoga rekla da joj je to bio najduzi minut u zivotu, ali da bi pevala ponovo jer peva za mir i toleranciju...

Takodje je rekla da se Marseljezi zvizdalo i ranije i da su je zato pripremili za ono sto moze da joj se desi. Tako da je bila psiholoski pripremljena i to nije uticalo na nju.

Razmislite o tome - kad oni pripremaju pevacicu za zvizduke sta onda rade fudbalerima. To sigurno nece zasmetati Anriju i ekipi, samo ce ih dodatno motivisati...

Ovako je to izgledalo na TV-u...

Laam je nakon ovoga rekla da joj je to bio najduzi minut u zivotu, ali da bi pevala ponovo jer peva za mir i toleranciju...

Takodje je rekla da se Marseljezi zvizdalo i ranije i da su je zato pripremili za ono sto moze da joj se desi. Tako da je bila psiholoski pripremljena i to nije uticalo na nju.

Razmislite o tome - kad oni pripremaju pevacicu za zvizduke sta onda rade fudbalerima. To sigurno nece zasmetati Anriju i ekipi, samo ce ih dodatno motivisati...

Da sam igrac francuske reprezentacije i da mi se ovo desi u sred Pariza isetao bi sa terena sa kompletnom reprezentacijom i ostavio reprezentaciju Tunisa sa svojim mudzahedinima na tribinama.

Re: Hoćemo li mi Srbi zviždati francuskoj himni?
Da malo pojednostavimo relacije!!!
4 kontrapitanja:
  • Da li je Francuska zaslužila da njena himna u Srbiji bude izviždana???
  • Da li neko ko bombarduje civilno stanovništvo jedne zemlje i okupira dio te zemlje, objektivno može da računa na poštovanje svojih nacionalnih simbola u toj zemlji???
  • Dal', nakon svega učinjenog, Francuska u Srbiji ima moralni kredibilitet da se poziva na nekakve civilizacijske norme prema svojim nacionalnim simbolima???
  • Hipotetički, šta mislite kako bi Francuzi danas reagovali na Srpsku himnu u sred Pariza, da im je 1999. godine neki revoltirani ludi Srbalj podminao Ajfelov toranj (Podpitanje: Dal' bi im tad palo na pamet nekakvo civilizovano ponašanje prema intoniranju "Bože pravde")??????
    :cool:

Poslednja izmena:
Da malo pojednostavimo relacije!!!
4 kontrapitanja:
  • Da li je Francuska zaslužila da njena himna u Srbiji bude izviždana???
  • Da li neko ko bombarduje civilno stanovništvo jedne zemlje i okupira dio te zemlje, objektivno može da računa na poštovanje svojih nacionalnih simbola u toj zemlji???
  • Dal', nakon svega učinjenog, Francuska u Srbiji ima moralni kredibilitet da se poziva na nekakve civilizacijske norme prema svojim nacionalnim simbolima???
  • Hipotetički, šta mislite kako bi Francuzi danas reagovali na Srpsku himnu u sred Pariza, da im je 1999. godine neki revoltirani ludi Srbalj podminao Ajfelov toranj (Podpitanje: Dal' bi im tad palo na pamet nekakvo civilizovano ponašanje prema intoniranju "Bože pravde")??????
    :cool:

Da, ali ti zaboravljas da je EUropska Srbija kolevka demokraCije, a ko moze biti tolerantniji od DS Srbina, mislim stvarno :roll: :whistling:

...To sigurno nece zasmetati Anriju i ekipi, samo ce ih dodatno motivisati...
Usput, onda kada je Marseljeza postala francuski nacionalni simbol, Anrijev čukunđed se negdje u Africi vjerovatno trudio da ne postane večera lavovima!!! Ništa bolja situacija nije ni sa ostatkom "Francuza" u njihovoj repki!!!
U čemu je poenta cijele ove priče???
Zar trebamo da trpimo ovakve provokacije lafo nacionalno senzibilnih potomaka, po Africi mrežom nahvatanih ****** pa da strepimo dal će pi.ke uspjeti da nađu razlog da napuste teren i da iskamče bodove za zelenim stolom UEFA!!! Ko ih yebe skupa sa njihovom himnom ako već mjesecima unaprijed ovako cinično prijete da će napustiti teren Marakane ukoliko...!!! Oni su gosti i mogu biti poštovani samo onoliko koliko sami zasluže!!! Svakako da neko ko mi dolazi u kuću unaprijed "sa ulice" prijeti da MORAM da ga poštujem, prije svega treba da se pozabavi svojim zaslugama kojima (ni)je stekao to poštovanje!!!
Da su oni zadnje dvije decenije bili časni prema Srbaljima, ne bi se ni sjetili zvišdanja Marseljezi!!! Ovako, nesrećnici su suočeni sami sa sobom!!! P...a im materina!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back