Hoćemo li mi Srbi zviždati francuskoj himni?

DA li biste vi zviždali francuskoj himni?

• Ukupno glasova
    141
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bih rekao da retardi zvižde tuđoj himni...ok, ko zviždi himni Jermenije definitivno nije normalan...jer koji k njoj zviždi?
Ali ovim ostalim smradovima...mislim, kao mi smo neki divljaci jer zviždimo kada se intonira njihova himna, a oni nisu kada nas syebavaju 2 mjeseca!
Alo bre, gađaju porodilište, a mi smo divljaci!

P.S. Ne idem na stadion, jer je on odavno rezervisan za agresivce...a ne bih zviždao...nezainteresovan sam.

Pa, nisu nas ti fudbaleri gađali.

Ne samo to...

De Gol se borio da izdejstvuje kod Tita da se sačuva život Draži, njegovom kolegi sa akademije...

Sem toga, zar ne bi smo mi trebali da budemo u NATO sa saveznicima...

Ja mislim da ulice u Nisu jos pamte NATO ''saveznike'',prema tome,sve je suvisno!

A,sad,sto neki kao ti imaju kratku pamet,ili su bili suvise mali,pa ih mama stavila tada pod suknju,da ne gledaju,to ne znaci da se nije desilo!:dash:

Nikada ne treba zvizdati ''Marseljezi''!!!

Za Francusku nas veze dugo prijateljstvo,a i ako su u NATO-u!

Setite se primera francuskog pilota koji je odbio da ucestvuje u NATO bombardovanju,generala koji je nam je pruzao podatke za vreme agresije,a nakon toga i sam krivicno gonjen,itd,itd!!!

U jeee... pa mozda nas veze prijateljstvo sa tim pilotom i oficirem ali tesko i sa celom Francuskom ili francuskim narodom.
Nazalost nemam kartu pa necu moci da zvizdim, a bih.

Čovjek kada vidi šta ljudi pišu na ovome forumu, ispade da svi mi imamo preko 40 godina. Navodno, svako je "'91 na u žiži događaja, svako je očevidac dešavanja u Bosni '92-'95 i svako je branio srpstvo na Kosovu '99...i naravno svi znaju rukovoditi oružjem bolje nego kašikom..."

Sumnjam da baš svako govori istinu!

Pa, nisu nas ti fudbaleri gađali.
Pa sad ja treba da znam za svakog Francuza šta on misli?
Baš me boli dupe da li su oni podržavali agresiju na SRJ, kao što i njih boli dupe šta ja mislim o npr Srebrenici...
Mislim, nisu nas oni gađali...šta to znači?
Pa i ti koji zvižde, misliš da zvižde fudbalerima? Pa veći dio tih navijača će se već narednog vikenda oduševljavati potezima jednog Riberija, Benzeme i ostale bratije...
Zvižde himni...to je najveći protest koji mogu da iskažu...i mi ih još osuđujemo...
Ne, bolje da ćute...da ne budemo divljaci u očima voljenog nam zapada...:roll:

Zviždati njihovu himnu jer su u NATO-u???????:dash::dash::dash:

Veze sa vezom nema. Nekulturno je zviždati bilo čijoj himni i naravno da je to odraz običnih divljaka.

ajd musliman cuti kad su nas 1995 bombardovali njihovi mirazi ti si zajedno sa svojom fatom svrsavao od srece ,divljaci su oni koji su se radovali dok su oni bombardovali mostove na drine,porodilista,skole 1995 i 1999

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back