Hoćemo li mi Srbi zviždati francuskoj himni?

DA li biste vi zviždali francuskoj himni?

• Ukupno glasova
    141
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema:

FIFA bi trebala da uguši takve pojave momentalnom diskvalifikacijom te reprezentacije, čiji navijači zvižde na protivničku himnu ili ometaju njeno intoniranje na bilo koji drugi način, pa nek onda zvižde borbene dok gledaju druge reprezentacije na SP, umesto svoje.

Nije valjda...

Pa mi smo pukli onda skroz...

Najbolje da se onda utakmice ne igraju u BG, nego u nekom drugom gradu...

ma kakvi zabranjeno, ja valjao karte za ovogodišnji Exit, nedelja..planule za 10 minuta :mrgreen:
a secam se i ja sam ti trazio za jednu drugaricu ,al kasno :sad2:
a za ovo drugar bez veze trebovao preko neke smesne organizacije tipa drustvo fruskogorskih vinogradara i ovi iz FSS nam ladno potvrdili rezervaciju za 50 komada i poslali karte :eek::ok:,a i to je planulo sve za 2 dana ,mada je bila i ok cena

Poslednja izmena:
I ja mislimda će biti tako... Zato sam i stavio temu...

Hoću da se vidi kakvi smo stvarno...

Svimi znamo šta ne teba da se radi, ali nas to ne obavezuje...:(

Pa ako ne mogu da je cuju u Parizu sto bi je culi u Beogradu :think:

Ovo zvizdanje je u sred Pariza protiv Tunisa, protiv Alzira je tek bila katastrofa, a nasli se Srbi da svrsavaju na Marseljezu :hahaha: ... kakvi ste vi carevi :super:

MA NE ,NEMOJ DA KO ZVIZDI. Znate mi treba da im skinemo jos GACE i da im kazemo ma nebi trebali nista da im kazemo da se nebi nesto najutili.
Ma ko ih J*eb*e,nego sta nego im treba zvizdati svo vreme da nikad ne zaborave i jos im pevati "VIVA CHARLES DE GAULLE" VIVA LA FRANCE i zvizdati protiv NATO i USA i Bernard Koushnera. Da nikad ne zaborave.

Ne bih rekao da retardi zvižde tuđoj himni...ok, ko zviždi himni Jermenije definitivno nije normalan...jer koji k njoj zviždi?
Ali ovim ostalim smradovima...mislim, kao mi smo neki divljaci jer zviždimo kada se intonira njihova himna, a oni nisu kada nas syebavaju 2 mjeseca!
Alo bre, gađaju porodilište, a mi smo divljaci!

P.S. Ne idem na stadion, jer je on odavno rezervisan za agresivce...a ne bih zviždao...nezainteresovan sam.

Kakvo je vaš mišljenje, da li biste vi zviždali Francuskoj himni na utakmici Srbija - Francuska?

Nikada ne treba zvizdati ''Marseljezi''!!!

Za Francusku nas veze dugo prijateljstvo,a i ako su u NATO-u!

Setite se primera francuskog pilota koji je odbio da ucestvuje u NATO bombardovanju,generala koji je nam je pruzao podatke za vreme agresije,a nakon toga i sam krivicno gonjen,itd,itd!!!

Nazalost,De Golove Francuske odavno nema,ona je danas,nazalost,potrcko Engleza i Amera,i moze se reci da je ona prava Francuska,slobodarska,umrla sa De Golom!

Nikada ne treba zvizdati ''Marseljezi''!!!

Za Francusku nas veze dugo prijateljstvo,a i ako su u NATO-u!

Setite se primera francuskog pilota koji je odbio da ucestvuje u NATO bombardovanju,generala koji je nam je pruzao podatke za vreme agresije,a nakon toga i sam krivicno gonjen,itd,itd!!!

Nazalost,De Golove Francuske odavno nema,ona je danas,nazalost,potrcko Engleza i Amera,i moze se reci da je ona prava Francuska,slobodarska,umrla sa De Golom!

Ne samo to...

De Gol se borio da izdejstvuje kod Tita da se sačuva život Draži, njegovom kolegi sa akademije...

Sem toga, zar ne bi smo mi trebali da budemo u NATO sa saveznicima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back