- Poruka
- 29.141
necu.
to rade retardi.
to rade retardi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necu.
to rade retardi.
necu posto sam uvaljao karte
a i marseljeza je najlepsa himna
Kakvo je vaš mišljenje, da li biste vi zviždali Francuskoj himni na utakmici Srbija - Francuska?
a nisam ovde stavljao , ja valjao za 1500 po komadu ,a sada vidim nude ljudi i 3 soma al dobro ne zalim seA, ti li si onaj tapkaroš kome sam obrisao oglas?
a i marseljeza je najlepsa himna
a nisam ovde stavljao , ja valjao za 1500 po komadu ,a sada vidim nude ljudi i 3 soma al dobro ne zalim se
nego sta el zabranjeno stavljanje oglasa na forum , zar nema poseban deo za to
sport i politika nebi trebalo da imaju veze jedni sa drugima!
a nisam ovde stavljao , ja valjao za 1500 po komadu ,a sada vidim nude ljudi i 3 soma al dobro ne zalim se
СРПСКА ХИМНА ЈЕ НАЈЛЕПША
To si trebao svojevremeno da kažeš Zvonimiru Bobanu, kad je na Maksimiru šutirao reugularnog hrvatskog milicionera, sa petokrakom na glavi...
СРПСКА ХИМНА ЈЕ НАЈЛЕПША
Моја деца мисле ако будем могао биће на стадиону и певаће јеneki u Srbiji ne misle tako...
Моја деца мисле ако будем могао биће на стадиону и певаће је
ma ja sve prodo ovde po kraju , al kad sam video kakve su ovde ponudePa, i na tom posebnom delu te ja čekam iza ćoška I tamo sam mod
Tema:
FIFA bi trebala da uguši takve pojave momentalnom diskvalifikacijom te reprezentacije, čiji navijači zvižde na protivničku himnu ili ometaju njeno intoniranje na bilo koji drugi način, pa nek onda zvižde borbene dok gledaju druge reprezentacije na SP, umesto svoje.