Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se orprilike slazem sa moon child. uglavnom mi ne smetaju homosexulaci. mislim, ako te niko ne ugrozava i nije ti nista uradio, zasto ga onda mrzeti? i kako to ****** ugrozavaju musku populaciju? i nisu svi ****** izfeminizirani, to bi znacilo do su svi isfeminizirani likovi ******. iskreno muka mi je vise od te price o pederima, i nacin na koji to prenose putem medija. ako si gej - neka si, its ur fuckin choise!

Па угрожавају ме зато што умеју бити напасни! Свашта с едогађало. Као што се борим против манијака који нападају девојке тако се борим и против педера. А те чизме се своде на исто. Као када су рекли на Дискаверију да је атомска бомба одличан изум (у десет најбољих ХХ века) зато што смо касније добили нуклеарке :shock: А ти не занш шта ми је у глави, срцу и души, можеш знати само шта ми је у прстима (као и ја за тебе)

wild_child:
Moon Child:
koliko ja znam original martine su bile cizme za radnicku klasu,pa je to tako logicno preslo na punkse i skinse...
I ako mene pitate,skinsima treba zabraniti nosenje neceg tako swatkog kao martinke :)

a sad da odgovorim na temu-nemam nista protiv pedera i lezbejki,cak stavise,volim da ih branim ako ih drugi napadaju(imam neku potrebu da branim svakoga ko je ugrozen,bio on u pravu ili ne)...
ne volim kad neko mrzi ljude zbog neceg na sta oni nisu mogli da uticu(rasa,veroispovest,pa i sexualno opredeljenje)...
ako otkrijes da se lozis na osobu istog pola,zasto bi se pretvarao i folirao da si 'strejt' samo da bi te drustvo prihvatilo?
be what u wanna be...
al gej parade su meni previse,s obzirom na to da hetero parade ne postoje....
i da...nikad ne bih ozakonila to da homoseksualci dobiju dozvole za usvajanje dece.......ne znam zasto...al to je po meni preslo granicu,iako sad ovo zvuci kontradiktorno.

Shelly's Rangers su cizme radnicke klase,tj gradjevinskih radnika.Ali one nisu original marrtine.....

Rangerke su bile zajedno sa Martinsom pa su se tek nedavno odvojili u nezavisnu firmu :!:

Cupi NS:
Па угрожавају ме зато што умеју бити напасни! Свашта с едогађало. Као што се борим против манијака који нападају девојке тако се борим и против педера. А те чизме се своде на исто. Као када су рекли на Дискаверију да је атомска бомба одличан изум (у десет најбољих ХХ века) зато што смо касније добили нуклеарке :shock: А ти не занш шта ми је у глави, срцу и души, можеш знати само шта ми је у прстима (као и ја за тебе)
:?: [/b]

Moon Child:
Cupi NS:

Mozda ga je neki od njih stipkao :lol: :lol: :lol:

N_ToNx:
Moon Child:
Cupi NS:

Mozda ga je neki od njih stipkao :lol: :lol: :lol:

moguce, svasta se desava.... :wink:

Срећом ме нико није стартовао, али замисли сцену: Две другарице и друг играју у дискотци у Бугарској и прилази неки жути (Швеђанин, Норвежанин, тако нешто) и опчиње да игра око њих. Ови контају као сада ће прићи некој од другарица, када он пружа руку мом другу. Бееееежжжжжжиииии!!! Не знам како бих реагова (срећа па сам екстремно мирољубив, иначе би било *)

Pa šta...
Startuje te gej i ti jadan nećeš moći da se braniš?
Imaš jezik? - "nisam gej" ...vrlo prosto.
...a inače ovde u Srbiji su takve situacije toliko česte..ah, za jedno veče te startuju po 100tinak homića...:roll:

:wink:

LPhoklica:
...a inače ovde u Srbiji su takve situacije toliko česte..ah, za jedno veče te startuju po 100tinak homića...:roll:

Богу хвала па их још нема толико и трудим се да такво стање и остане.
Пази, овде је ствар проста. Неко/нешто ти може свиђати или не мора. Мени су они одвратни и то је то. Шта бисте ви урадили да вам неко бесправно изгради испред куће огромну кућерину у неоциганистичком стилу све комплет са лавовима?!!

Cupi NS:
LPhoklica:

Богу хвала па их још нема толико и трудим се да такво стање и остане.
Пази, овде је ствар проста. Неко/нешто ти може свиђати или не мора. Мени су они одвратни и то је то. Шта бисте ви урадили да вам неко бесправно изгради испред куће огромну кућерину у неоциганистичком стилу све комплет са лавовима?!!
Izvini, :?
ali kakve sad veze ima između homoseksualaca i kamenih lavovola, labudova, orlova itd ispred kuće?
To se vezuje za nečiju (ne)kulturu...nema ama baš nikakve veze sa njima.

То је само пример за то да ти се неке ствар не свиђају. Сада ћеш ми рећи да је то некултурно и овакво и онакво, али ја то исто говорим за хомосексуалце (заправо педере, у ову прву групу сврставам и оне са хормонским поремећајем). Ја љих сматрам за особе које су скренуле са пута цивилизације и то је тако. За неке ствари не мораш имати јаке аргументе, нешто једноставно волиш, а нешто не (само немој да ме погрешно схватиш да је ја волим онакве куће).

Iskreno znash sta,mene briga da li ti njih volish ili ne.Svako ima pravo na svoje misljenje.Ono cega se ja grozim jeste tih macho gluposti Ju brate pobicu ih,zaklacu ih,sve pedere na kolac,tuci dok ne crknu.E tog se gadim.I sve vas koji razmisljate na taj nacin smatrram za zaostalu balkansku bagru.
Zasto?
Zato sto pre svega nije isto ne voleti i ponasati se kao divljak!
Ajde da prebijemo sve pedere...i sta cemo time postici?
To je hormonski poremecaj,mozes ih tuci do sutrra neces nista izmeniti!
Ako zelis da prebijes nekog zato sto ima hormonski poremecaj,sta je sledece?
Invalidi?
Retardirani?
Levaci?
Ko je sledeci na listi za odstrel?

Врати се мало на старе постове. Ја сам јасно рекао да људа са хормонским поремећајем не бих дирао. Мени сметају ови ликови који су сасвим нормални, али желе да буду педери да би се о њима причало. погледај само естраду, то је ужас. Када му опадне број продатих плоча он изјави да је педер и одмах му порасте попуарност! То су ствари које ме нервирају. Има још једна јако чудан ствар. Не знам колико ј етачно, али гледао сам неког доктора на ТВ-у који је рекао да хомосексуализам није проглашен за болест. Како то није болест ако неко има хормонски поремећај (овде говорим о првој групи коју не бих дирао). Само ме немојте питати како ми знамо да смо ми нормални, имам већ припремљен одговор. Овде је очигледно да неко има огромну корист од свега овога. Неко жешће лобира и то ме нервира. Ако се опет вратих мало уназад видећеш да ја нигде нисам рекао "pobicu ih,zaklacu ih,sve pedere na kolac,tuci dok ne crknu". Сувише сам ја мирољубив да бих тако нешто учинио.

Cupi NS:
Јесте да си рекла да не даје одговоре тип убио бих гал, али бих га жешће изударао. Пошто су педери особе које највише мрзим ја немам шта са њима да причам, тако да би потпуна обустава комуникације била неминовна. Ја немам ништа против њих у холандији, свеједно ће Амстердам завршити као Содома и Гомора, али када их видим... Једна од најбоњих ствари која се десила у последњих 15 година у нашој земљи је била када су пребили педере на парад. Педери напоље

Da.....miroljubiv si.Volim i ja tebe.

uh čupi što si naporan... :roll:
al eto, kad neko oće silom da reši porblem....
misli da jeste, ali nikad ništa dobro iz toga nije dobio...
idi i tuci...možda jednom svatiš nešto

možda jednom ti postaneš žrtva i dobiješ batine zbog neke gluposti...ha šta kažeš?

wild_child:
Cupi NS:
Јесте да си рекла да не даје одговоре тип убио бих гал, али бих га жешће изударао. Пошто су педери особе које највише мрзим ја немам шта са њима да причам, тако да би потпуна обустава комуникације била неминовна. Ја немам ништа против њих у холандији, свеједно ће Амстердам завршити као Содома и Гомора, али када их видим... Једна од најбоњих ствари која се десила у последњих 15 година у нашој земљи је била када су пребили педере на парад. Педери напоље

ala te je nasla, cupi. wild child, ja sam impresioniran. :wink:

hit:
wild_child:
Cupi NS:

Ti cuti da ne bih i tebe nasla :lol: :lol: :lol:

Cupi NS:
Наравно да нису нормални. Па нормалност се одређује већином, тако да они могу сви лепо да оду у Холандију и тамо буду већина, а онда ће доживети судбину Содоме и Гоморе! Не знам, можда и нисам послао ону поруку (слао сам у фрци па је могуће да сам раније искључио оперу, али сигурно нисам написао нешто због чега би админ реаговао). Сада не знам шта сам последње писао, тако де се извињавам ако поновим нешто. Људи са хормонским поремећајем ми не сметају, али овуи савремени педери ми сметају. Проблем, је у томе што познати људи постају (глуме) педери само збогновца, да би таквим ликовима као што сте ви увукли у главу да је то нормално, а неки ликови ће то и послати и онда одосмо у * глобализам. НЕЋУ ДА ЈЕДЕМ У МЕКУ И РАДИМ У ЏЕНЕРАЛ МОТОРСУ

Ovo sam tek sad primetila i morala da odreagujem.Zasto bi bilo normalno ono sto vecina smatra normalnim?
Zasto bi to bilo ispravno?
Vecina zemalja Nato pakta je bila za bombardovanje Jugoslavije,da li to znaci da su nashi ljudi zasluzili da izginu ?
Ceo svet je u ranijim vekovima smatrao da je Zemlja ploca pa vidi ipak to nije istina...zamisli?
Ali kako kad je ispravno i normalno samo ono sto smatrra vecina????
Kako?
Oces jos primera?

Јао, како ви не пазите... Нисте нашли место где сам рекао "pobicu ih,zaklacu ih,sve pedere na kolac,tuci dok ne crknu" (наравно изузев у цитату). Ја стравично пазим на своје изјаве. То је једна од ствари којима увек покопавам професоре :wink: Зашто "Педери напоље" мора да значи насиље? Проблем је у томе што нам * капиталисти толико сервирају насиље да га свуда видимо!
А знао сам да ћете се уловити на причу о нормалности. Пази сцену: Стојимо нас четворо на дворишту. Зима је и хладно нам је. Од једном нас троје вадимо руке из џепова и почињемо да се грејемо о невидљиву ватру и да тврдимо да нам је топлије. Онда она четврта особа каже да смо пукли и да нисмо нормални! Али онда уследи одговор: "Хајде да гласамо, ко овде види ватру и осећа да му је топлије?" Наравно да је 75% нас дало потврдан одговор и тако смо доказали да нам је заиста топло. Није све онакво каквим га видимо!!!
А да сам напоран, напоран сам :wink: :D :D :D

Cupi NS:
Јао, како ви не пазите... Нисте нашли место где сам рекао "pobicu ih,zaklacu ih,sve pedere na kolac,tuci dok ne crknu" (наравно изузев у цитату). Ја стравично пазим на своје изјаве. То је једна од ствари којима увек покопавам професоре :wink: Зашто "Педери напоље" мора да значи насиље? Проблем је у томе што нам * капиталисти толико сервирају насиље да га свуда видимо!
А знао сам да ћете се уловити на причу о нормалности. Пази сцену: Стојимо нас четворо на дворишту. Зима је и хладно нам је. Од једном нас троје вадимо руке из џепова и почињемо да се грејемо о невидљиву ватру и да тврдимо да нам је топлије. Онда она четврта особа каже да смо пукли и да нисмо нормални! Али онда уследи одговор: "Хајде да гласамо, ко овде види ватру и осећа да му је топлије?" Наравно да је 75% нас дало потврдан одговор и тако смо доказали да нам је заиста топло. Није све онакво каквим га видимо!!!
А да сам напоран, напоран сам :wink: :D :D :D

da znas da jesi :D 8)

wild_child:
hit:
wild_child:
Cupi NS:

Ti cuti da ne bih i tebe nasla :lol: :lol: :lol:

no comment

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back