wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
DJ_MaRe:hm, nemoj moderatorski prut da radi... :?
Sorry....ali ne mogu da verujem da u 21-om veku postoje ljudi ovako uskih i konzervativnih shvatanja........netju vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DJ_MaRe:hm, nemoj moderatorski prut da radi... :?
Cupi NS:Двадесетпрви век је век тоталног уништења моралних вредности! Ја у њима видим директно угрожавање мојих интереса и због тога желим да их уништим (потпуно природан процес). Не видим да је природно то што су људи смислили пре 30 година. Разум ја људе који имају хормонски поремећај, али мислим да је већина људи пало под утицај медија. А шта нам је ХХI век уопште донео? Само ратове и нове болести!!!
R.S.:I imash svake godine priliku za to.
Svake godine odrzava se gej parada...
Jeste da ih poslednjih godina neshto nije bilo,od onog puta kad je parada pala na subotu,kada su i zvezda i partizan i rad igrali u Beogradu utakmicu,i kada su se svi navijaci/huligani po povratku sa stadiona malo "druzili" sa pederima......
Eh,da osetite kako je dobar osecaj tuci peedere....![]()
Napred wild_child!!!!!!!wild_child:R.S.:I imash svake godine priliku za to.
Svake godine odrzava se gej parada...
Jeste da ih poslednjih godina neshto nije bilo,od onog puta kad je parada pala na subotu,kada su i zvezda i partizan i rad igrali u Beogradu utakmicu,i kada su se svi navijaci/huligani po povratku sa stadiona malo "druzili" sa pederima......
Eh,da osetite kako je dobar osecaj tuci peedere....![]()
Za ovakve komentare nemam reci....sve bih ja vas malo u cosak pa udri palicom da vidite kako je to biti ugrozhen i nemocan!
Daleko od toga da su svi gejevi isfeminizirani. Za neke se chak i ne zna. Imaju zenu i decu da se ne bi saznalo. Nema to veze... A zashto lezbejkama da? Pa one "pate" od iste "bolesti".hit:e ovako stvari stoje, ****** mrs na neko izolovano i hermeticki zatvoreno ostrvo pa se tamo *, a lezbejke, mlade dame, molim vas ostanite, protiv vas nemam apsolutno nista. mislim, sto neko rece, nije to prirodno, to jednostavno nije prirodno da muskarci kao jaci pol budu feminizirani i nezni i medjusobno se maze i FUJ! priroda je stvorila dva pola kod svih bica da bi se razmnozavali, a da bi do toga doslo, oba pola moraju imati interesovanja samo za onaj suprotni. i to je nemoguce kad kazu "ja sam jednostavno takav rodjen". niko nije tako rodjen jer to priroda nemoze da stvori, to je suprotno svim zakonima. to je neki spoljni uticaj i to se sve vise siri. uzas. moramo se boriti protiv toga i kraj. pa covece, sve ih je vise ovde, preplavise forum...
sto se tice lezbejki nemam bas nista protiv. zenama je u prirodi da budu nezniji pol, te prema tome kad ih vidis zajedno neizgleda bolesno i previse neprirodno i na kraju, to i nije tako lose.
wild_child:Cupi NS:Двадесетпрви век је век тоталног уништења моралних вредности! Ја у њима видим директно угрожавање мојих интереса и због тога желим да их уништим (потпуно природан процес). Не видим да је природно то што су људи смислили пре 30 година. Разум ја људе који имају хормонски поремећај, али мислим да је већина људи пало под утицај медија. А шта нам је ХХI век уопште донео? Само ратове и нове болести!!!
A ti znash pouzdano da je homosexualizam "IZMISHLJEN" pre 30 godina?
Razumesh ljude koji imaju hormonski poremecaj ali bi ih ipak premlatio i isterao iz Srbije.Ajde onda nakon pedera da proteramo sve invalide.Nakon invalida poremecene.......jer bozhe moj mi zelimo i trebamo cistu i netaknutu zemlju Srbiju...oni nam sam "ugrozavaju interese".
Da by the way...tebi ****** ugrozavaju interese....zanimljivo bogami....
21-i vek nije doneo nista sto nije i pre postojalo........ratovi,beda i bolesti sve je to tinjalo i haralo zemljom i pre mnogo vekova....Slabi su ti argumenti mnogo.....
Tinar:Daleko od toga da su svi gejevi isfeminizirani. Za neke se chak i ne zna. Imaju zenu i decu da se ne bi saznalo. Nema to veze... A zashto lezbejkama da? Pa one "pate" od iste "bolesti".hit:e ovako stvari stoje, ****** mrs na neko izolovano i hermeticki zatvoreno ostrvo pa se tamo *, a lezbejke, mlade dame, molim vas ostanite, protiv vas nemam apsolutno nista. mislim, sto neko rece, nije to prirodno, to jednostavno nije prirodno da muskarci kao jaci pol budu feminizirani i nezni i medjusobno se maze i FUJ! priroda je stvorila dva pola kod svih bica da bi se razmnozavali, a da bi do toga doslo, oba pola moraju imati interesovanja samo za onaj suprotni. i to je nemoguce kad kazu "ja sam jednostavno takav rodjen". niko nije tako rodjen jer to priroda nemoze da stvori, to je suprotno svim zakonima. to je neki spoljni uticaj i to se sve vise siri. uzas. moramo se boriti protiv toga i kraj. pa covece, sve ih je vise ovde, preplavise forum...
sto se tice lezbejki nemam bas nista protiv. zenama je u prirodi da budu nezniji pol, te prema tome kad ih vidis zajedno neizgleda bolesno i previse neprirodno i na kraju, to i nije tako lose.Zashto jednostavno ne pustite druge ljude da zive kako hoce. Ako to na tebe ne utiche, shta te zabole...
****** su sramota za musku populaciju....mark my words!wild_child:A lezbejke ti ne smetaju a?
****** vam smetaju a lezbejke vas pale a?
Znaci dobro je sve ono sto vam dizhe onu stvar ali ****** vas ugrozavaju?
Pre svega ljudi se radjaju sa homosexalizmom,mozda bi trebao da pogledas koju naucnu i obrazovnu emisiju (nadam se da tvoj macho mozak zna sta je to)i da naucis kako i sta odredjuje ovu " bolest".
Ajde da te ustedim truda.
Homosexualizam odredjuje isti gen koji uzrokuje i levake.Samo sto ako dodje do prekomernog lucenja te zlezde onda dobijes extremniji slucaj tj homosexualca.
Znaci ako su ****** losi i protiv prirode onda su i svi ljudi koji pisu levom rukom.
Pa lepo sam ja rekla....prvo oteramo pedere,onda invalide i retardirane i dobijemo cistu macho zemlju Srbiju....
Niko ti nije nista dirao, sigurno je nisi ni poslao... ili si napisao nesto krajnje neprimerno pa je admin licno maknuo...Cupi NS:Да ли је то неки избрисао моју поруку?!!!
N_ToNx:Nervira me kad se eksponiraju u javnosti i traze svoja prava.Neka rade sta hoce u svom stanu,ali ne moram da ih gledam kako razmenjuju neznosti na ulici i prave gej parade.
LPhoklica:Najveća opasnost u celoj ovoj priči su upravo oni koji ih ne vole i to pokazuju divljaštvom. Oni su zapravo ti koji mogu da naprave mnogo više štete od jednog homoseksualca...