gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
Da, ali da li ćeš ih zbog seksualnog opredeljenja diskriminisati?hit:nebih nikoga tuko zbog toga, jel su oni ipak ljudi, majku mu. moj moto: resiti stvari mirnim putem, diplomatija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali da li ćeš ih zbog seksualnog opredeljenja diskriminisati?hit:nebih nikoga tuko zbog toga, jel su oni ipak ljudi, majku mu. moj moto: resiti stvari mirnim putem, diplomatija
Ne moraš, završi dobru školu pa radi šta hoćešCupi NS:НЕЋУ ДА ЈЕДЕМ У МЕКУ И РАДИМ У ЏЕНЕРАЛ МОТОРСУ
Tinar:Mnogi kazu da nije prirodno biti homosexualac. Zato shto je vecina hetero? Nije bash neki argument. Ja se slazem s'tim da ne treba toliko da se eksponiraju i da traze neka prava. Mislim, oni imaju ista prava kao i svi ostali.Ono shto neko radi u kreveti nije moja stvar. Ni mene ne raduje chinjenica da ima geyeva (mislim, to ide meni na shtetu
) ali ako je tako, moram da se pomirim sa sudbinom. I chinjenica da ima sve vishe geyeva je netachna, poshto se sada oni tek otkrivaju. Pre su bili zamaskirani. Eh, kad bi samo znali ko je sve bio gey. Evo Oskar Vajld, na primer. Nasilje nije nikakvo reshenje (ako je ono uopshte potrebno). Ne volim tu netrpeljivost. To shto je neko gey ne menja njegovu lichnost. Meni je najvaznije kakva je neka osoba. I to za lezbejka, slazem se sa wild_child. Ono shto pali mushkarce je super.
Vidish da se dve devojke ljube i vataju, digne ti se djole i zezanje!!!
@hit
Meni nije odvratno ni da vidim kako se ljube dva mushkarca ili dve zene. Nishta ne osecam prema tom "chinu"... To je ljubav, nije vazno u kom je obliku... :wink:
Tinar:Mnogi kazu da nije prirodno biti homosexualac. Zato shto je vecina hetero? Nije bash neki argument. Ja se slazem s'tim da ne treba toliko da se eksponiraju i da traze neka prava. Mislim, oni imaju ista prava kao i svi ostali.Ono shto neko radi u kreveti nije moja stvar. Ni mene ne raduje chinjenica da ima geyeva (mislim, to ide meni na shtetu
) ali ako je tako, moram da se pomirim sa sudbinom. I chinjenica da ima sve vishe geyeva je netachna, poshto se sada oni tek otkrivaju. Pre su bili zamaskirani. Eh, kad bi samo znali ko je sve bio gey. Evo Oskar Vajld, na primer. Nasilje nije nikakvo reshenje (ako je ono uopshte potrebno). Ne volim tu netrpeljivost. To shto je neko gey ne menja njegovu lichnost. Meni je najvaznije kakva je neka osoba. I to za lezbejka, slazem se sa wild_child. Ono shto pali mushkarce je super.
Vidish da se dve devojke ljube i vataju, digne ti se djole i zezanje!!!
@hit
Meni nije odvratno ni da vidim kako se ljube dva mushkarca ili dve zene. Nishta ne osecam prema tom "chinu"... To je ljubav, nije vazno u kom je obliku... :wink:
Cupi NS:Ма ја бих и лезбејке протерао у Холандију. Шта мени треба да видим две девојке како се љубе?!! Мени је то одвратно! мислим да онда нисам написао узрочно-последични шит. Педери уништавају породицу као стуб друштва и на тај начин олакшавају глобалистима да нас све покоре и убаце на м у главу та њихова *. Када нам то ураде онда ћемо сви јести у Меку и радити у Џенерал Моторсу, а ја НЕЋУ ДА ЈЕДЕМ У МЕКУ И РАДИМ У ЏЕНЕРАЛ МОТОРСУ. Погледај САД где им ј ето успело. Ако се добро школујеш (што ја бар покушавам да урадим) запиослиш се у некој компанији, по могућству мултионационалки и будеш само један шраф у огромној машинерији за унуиштавање свега!!! Наравно да ово није једини начин како уништавају породицу, има их још много ...
joGooOOD:previshe to crno-belo gledash chupi,za pocetak jeste to da niko na tebe nece uticati ako im to nedozvolish...a josh zamoisli kako bi mogla da se zezash sa takvim ortacima./...bruka 8)
wild_child:joGooOOD:previshe to crno-belo gledash chupi,za pocetak jeste to da niko na tebe nece uticati ako im to nedozvolish...a josh zamoisli kako bi mogla da se zezash sa takvim ortacima./...bruka 8)
Cupi je musko koliko sam ja shvatila..
Cupi NS:Да, никако да написем молбу админу... Не знам да ли сте радили оне тестове у којима 98% људи дају исте одговоре? Ако нисте могао бих их поставити овде, па да видите како други итекако могу утицати на вас. Само погледајте шта ми носимо, одећу америчких фармера!!!
Cupi NS:Шта им вали, па дедови су ти их носили (ту и ја грешим, и ја сам ту дошао под њихов утицај)? А мартине су војне практично чизме, тако да ме одмах асоцирају на уништење и убијање и спаљивање и клање и све што носи ратДа не говорим за шта се користе мартине са којекаквим ојачањима данас... Био сам ја на доста таквих журки....
Cupi NS:Не, ја говорим о томе да не желим да их видим, убајање код мене имам сасвим другачије значење, више као бојкот. Ја сам страшно мирољубиво створење, не бих могао ни животињу ударити, а не нешто више... Ипак мораш признати да су мартинке војна обућа, америчка војна обућа, у којој су њихови војници убијали стотине хиљада недужних људи![]()
Moon Child:koliko ja znam original martine su bile cizme za radnicku klasu,pa je to tako logicno preslo na punkse i skinse...
I ako mene pitate,skinsima treba zabraniti nosenje neceg tako swatkog kao martinke![]()
a sad da odgovorim na temu-nemam nista protiv pedera i lezbejki,cak stavise,volim da ih branim ako ih drugi napadaju(imam neku potrebu da branim svakoga ko je ugrozen,bio on u pravu ili ne)...
ne volim kad neko mrzi ljude zbog neceg na sta oni nisu mogli da uticu(rasa,veroispovest,pa i sexualno opredeljenje)...
ako otkrijes da se lozis na osobu istog pola,zasto bi se pretvarao i folirao da si 'strejt' samo da bi te drustvo prihvatilo?
be what u wanna be...
al gej parade su meni previse,s obzirom na to da hetero parade ne postoje....
i da...nikad ne bih ozakonila to da homoseksualci dobiju dozvole za usvajanje dece.......ne znam zasto...al to je po meni preslo granicu,iako sad ovo zvuci kontradiktorno.