Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Двадесетпрви век је век тоталног уништења моралних вредности! Ја у њима видим директно угрожавање мојих интереса и због тога желим да их уништим (потпуно природан процес). Не видим да је природно то што су људи смислили пре 30 година. Разум ја људе који имају хормонски поремећај, али мислим да је већина људи пало под утицај медија. А шта нам је ХХI век уопште донео? Само ратове и нове болести!!!

Ono što je najgore što ih sve više podžavaju zbog propagande koju nam TV šalje,posebno Amerika svojim serijama tipa Vil i Grejs i Korak Napred(Recite šta hoćete ali oni tipovi su mi 100% ******).

Cupi NS:
Двадесетпрви век је век тоталног уништења моралних вредности! Ја у њима видим директно угрожавање мојих интереса и због тога желим да их уништим (потпуно природан процес). Не видим да је природно то што су људи смислили пре 30 година. Разум ја људе који имају хормонски поремећај, али мислим да је већина људи пало под утицај медија. А шта нам је ХХI век уопште донео? Само ратове и нове болести!!!

A ti znash pouzdano da je homosexualizam "IZMISHLJEN" pre 30 godina?
Razumesh ljude koji imaju hormonski poremecaj ali bi ih ipak premlatio i isterao iz Srbije.Ajde onda nakon pedera da proteramo sve invalide.Nakon invalida poremecene.......jer bozhe moj mi zelimo i trebamo cistu i netaknutu zemlju Srbiju...oni nam sam "ugrozavaju interese".
Da by the way...tebi ****** ugrozavaju interese....zanimljivo bogami....
21-i vek nije doneo nista sto nije i pre postojalo........ratovi,beda i bolesti sve je to tinjalo i haralo zemljom i pre mnogo vekova....
Slabi su ti argumenti mnogo.....

R.S.:
I imash svake godine priliku za to.
Svake godine odrzava se gej parada...
Jeste da ih poslednjih godina neshto nije bilo,od onog puta kad je parada pala na subotu,kada su i zvezda i partizan i rad igrali u Beogradu utakmicu,i kada su se svi navijaci/huligani po povratku sa stadiona malo "druzili" sa pederima......
Eh,da osetite kako je dobar osecaj tuci peedere.... :twisted:

Za ovakve komentare nemam reci....sve bih ja vas malo u cosak pa udri palicom da vidite kako je to biti ugrozhen i nemocan!

wild_child:
R.S.:
I imash svake godine priliku za to.
Svake godine odrzava se gej parada...
Jeste da ih poslednjih godina neshto nije bilo,od onog puta kad je parada pala na subotu,kada su i zvezda i partizan i rad igrali u Beogradu utakmicu,i kada su se svi navijaci/huligani po povratku sa stadiona malo "druzili" sa pederima......
Eh,da osetite kako je dobar osecaj tuci peedere.... :twisted:

Za ovakve komentare nemam reci....sve bih ja vas malo u cosak pa udri palicom da vidite kako je to biti ugrozhen i nemocan!
Napred wild_child!!!!!!! :twisted:

e ovako stvari stoje, ****** mrs na neko izolovano i hermeticki zatvoreno ostrvo pa se tamo ******, a lezbejke, mlade dame, molim vas ostanite, protiv vas nemam apsolutno nista. mislim, sto neko rece, nije to prirodno, to jednostavno nije prirodno da muskarci kao jaci pol budu feminizirani i nezni i medjusobno se maze i FUJ! priroda je stvorila dva pola kod svih bica da bi se razmnozavali, a da bi do toga doslo, oba pola moraju imati interesovanja samo za onaj suprotni. i to je nemoguce kad kazu "ja sam jednostavno takav rodjen". niko nije tako rodjen jer to priroda nemoze da stvori, to je suprotno svim zakonima. to je neki spoljni uticaj i to se sve vise siri. uzas. moramo se boriti protiv toga i kraj. pa covece, sve ih je vise ovde, preplavise forum...
sto se tice lezbejki nemam bas nista protiv. zenama je u prirodi da budu nezniji pol, te prema tome kad ih vidis zajedno neizgleda bolesno i previse neprirodno i na kraju, to i nije tako lose.

hit:
e ovako stvari stoje, ****** mrs na neko izolovano i hermeticki zatvoreno ostrvo pa se tamo *, a lezbejke, mlade dame, molim vas ostanite, protiv vas nemam apsolutno nista. mislim, sto neko rece, nije to prirodno, to jednostavno nije prirodno da muskarci kao jaci pol budu feminizirani i nezni i medjusobno se maze i FUJ! priroda je stvorila dva pola kod svih bica da bi se razmnozavali, a da bi do toga doslo, oba pola moraju imati interesovanja samo za onaj suprotni. i to je nemoguce kad kazu "ja sam jednostavno takav rodjen". niko nije tako rodjen jer to priroda nemoze da stvori, to je suprotno svim zakonima. to je neki spoljni uticaj i to se sve vise siri. uzas. moramo se boriti protiv toga i kraj. pa covece, sve ih je vise ovde, preplavise forum...
sto se tice lezbejki nemam bas nista protiv. zenama je u prirodi da budu nezniji pol, te prema tome kad ih vidis zajedno neizgleda bolesno i previse neprirodno i na kraju, to i nije tako lose.
Daleko od toga da su svi gejevi isfeminizirani. Za neke se chak i ne zna. Imaju zenu i decu da se ne bi saznalo. Nema to veze... A zashto lezbejkama da? Pa one "pate" od iste "bolesti". :roll: Zashto jednostavno ne pustite druge ljude da zive kako hoce. Ako to na tebe ne utiche, shta te zabole...

wild_child:
Cupi NS:

A ti znash pouzdano da je homosexualizam "IZMISHLJEN" pre 30 godina?
Razumesh ljude koji imaju hormonski poremecaj ali bi ih ipak premlatio i isterao iz Srbije.Ajde onda nakon pedera da proteramo sve invalide.Nakon invalida poremecene.......jer bozhe moj mi zelimo i trebamo cistu i netaknutu zemlju Srbiju...oni nam sam "ugrozavaju interese".
Da by the way...tebi ****** ugrozavaju interese....zanimljivo bogami....
21-i vek nije doneo nista sto nije i pre postojalo........ratovi,beda i bolesti sve je to tinjalo i haralo zemljom i pre mnogo vekova....Slabi su ti argumenti mnogo.....

jos su stari rimljani bili gejevi, cisto za informaciju. i oni su prvi zapoceli sirenje te najgore bolesti i to im je najveca mana, sobzirom da su bili jaka imperija. sta im je to trebalo... ali opet, to su bili oni jadnici, poremeceni vladari, oni su ipak manjina...

Tinar:
hit:
e ovako stvari stoje, ****** mrs na neko izolovano i hermeticki zatvoreno ostrvo pa se tamo *, a lezbejke, mlade dame, molim vas ostanite, protiv vas nemam apsolutno nista. mislim, sto neko rece, nije to prirodno, to jednostavno nije prirodno da muskarci kao jaci pol budu feminizirani i nezni i medjusobno se maze i FUJ! priroda je stvorila dva pola kod svih bica da bi se razmnozavali, a da bi do toga doslo, oba pola moraju imati interesovanja samo za onaj suprotni. i to je nemoguce kad kazu "ja sam jednostavno takav rodjen". niko nije tako rodjen jer to priroda nemoze da stvori, to je suprotno svim zakonima. to je neki spoljni uticaj i to se sve vise siri. uzas. moramo se boriti protiv toga i kraj. pa covece, sve ih je vise ovde, preplavise forum...
Daleko od toga da su svi gejevi isfeminizirani. Za neke se chak i ne zna. Imaju zenu i decu da se ne bi saznalo. Nema to veze... A zashto lezbejkama da? Pa one "pate" od iste "bolesti". :roll: Zashto jednostavno ne pustite druge ljude da zive kako hoce. Ako to na tebe ne utiche, shta te zabole...

ali oni su se toliko namnozili, sve cesce ih vidjas po ulicama... i uopste nije prijatan prizor kad vidis dva muskarca kako se drze za ruke i ljube. to je haos, opsta poremecenost, jos i ako nam se u vladu uvuku takvi, pa kuda ide ovaj svet? i sad, dobro bi bilo skloniti ih negde van, izolovati od ostalih, jer je ostalima to gadno. a opet, problem je sto ce se oni opet nastaviti da se sire po svetu. i to je najveci problem koji vodi u nenormalnost.
a sto se tice lezbejki, njih uopste nije gadno videti zajedno. bar za mene je tako. a sad pitam i tebe, da li ti je?

A lezbejke ti ne smetaju a?
****** vam smetaju a lezbejke vas pale a?
Znaci dobro je sve ono sto vam dizhe onu stvar ali ****** vas ugrozavaju?

Pre svega ljudi se radjaju sa homosexalizmom,mozda bi trebao da pogledas koju naucnu i obrazovnu emisiju (nadam se da tvoj macho mozak zna sta je to)i da naucis kako i sta odredjuje ovu " bolest".
Ajde da te ustedim truda.
Homosexualizam odredjuje isti gen koji uzrokuje i levake.Samo sto ako dodje do prekomernog lucenja te zlezde onda dobijes extremniji slucaj tj homosexualca.
Znaci ako su ****** losi i protiv prirode onda su i svi ljudi koji pisu levom rukom.
Pa lepo sam ja rekla....prvo oteramo pedere,onda invalide i retardirane i dobijemo cistu macho zemlju Srbiju....

ali oni su se toliko namnozili, sve cesce ih vidjas po ulicama... i uopste nije prijatan prizor kad vidis dva muskarca kako se drze za ruke i ljube. to je haos, opsta poremecenost, jos i ako nam se u vladu uvuku takvi, pa kuda ide ovaj svet? i sad, dobro bi bilo skloniti ih negde van, izolovati od ostalih, jer je ostalima to gadno. a opet, problem je sto ce se oni opet nastaviti da se sire po svetu. i to je najveci problem koji vodi u nenormalnost.
a sto se tice lezbejki, njih uopste nije gadno videti zajedno. bar za mene je tako. a sad pitam i tebe, da li ti je?

Pa mozda tebi nije prijatan,meni je tako svejedno.Ako njnima prija nek se vole....njihovo pravo.Svi se pozivate na neki moral i demokratiju a ustvari zivite u srednjem veku.
Joj zamisli da nam se ****** uvuku u vladu....strasno.A nasa vlada i politicki vrh je inace cist i od bozanske ruke stvoren...uh uh da da,...ne daj boze da nesto poremeti nas demokratski stil zivota,....

Slusaj ja nemam nista protiv da prihvatim tvoje misljenje ali daj mi covece neke argumente.
Tvoji jedini argumenti su da je to gadno videti....?
To je tvoj licni problem ne nash.....
Jedan savet.Ako ne znash nista o temi nemoj se meshati pusti one koji ipak nesto znaju i rezonuju da ti objasne.....

wild_child:
A lezbejke ti ne smetaju a?
****** vam smetaju a lezbejke vas pale a?
Znaci dobro je sve ono sto vam dizhe onu stvar ali ****** vas ugrozavaju?

Pre svega ljudi se radjaju sa homosexalizmom,mozda bi trebao da pogledas koju naucnu i obrazovnu emisiju (nadam se da tvoj macho mozak zna sta je to)i da naucis kako i sta odredjuje ovu " bolest".
Ajde da te ustedim truda.
Homosexualizam odredjuje isti gen koji uzrokuje i levake.Samo sto ako dodje do prekomernog lucenja te zlezde onda dobijes extremniji slucaj tj homosexualca.
Znaci ako su ****** losi i protiv prirode onda su i svi ljudi koji pisu levom rukom.
Pa lepo sam ja rekla....prvo oteramo pedere,onda invalide i retardirane i dobijemo cistu macho zemlju Srbiju....
****** su sramota za musku populaciju....mark my words!

Pa sta ako je neko gej ili lezbejka,ja ih ne kapiram,ali ako je njima lepo-neka ih.Ja jos nisam videla da oni nekog ugrozavaju-ovi sto ih mrze...mozda se plase pomisli da ih neko istog pola privlaci,pa se na taj nacin sto ih pljuju brane od toga...

N_ToNx:
Nervira me kad se eksponiraju u javnosti i traze svoja prava.Neka rade sta hoce u svom stanu,ali ne moram da ih gledam kako razmenjuju neznosti na ulici i prave gej parade.

e upravo o tome pricam. to su nenormalnosti. kao na primer, narkomani. zamisli da gledas svuda po ulici kako se ljudi bodu u vene. neka svoje privatne nenormalnosti ostave za kucu i neka ih, ako se vole neka im to, meni licno neskodi dok se distanciraju od mene. na kraju, sta im fali da se malo susdrze u javnosti. a da nepricamo o onome sto neko rece, to je sramota za musku populaciju.

Najveća opasnost u celoj ovoj priči su upravo oni koji ih ne vole i to pokazuju divljaštvom. Oni su zapravo ti koji mogu da naprave mnogo više štete od jednog homoseksualca...Oni imaju bedan izgovor za to zašto bi da ih biju, često su neobavešteni i zato predstavljaju jedan veliki problem celog društva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back