Hm....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хтедох да кажем ОНО ШТО ЈЕ ТУЂЕ, СВЕТИЊА ЈЕ. Размислите, мало, колегинице. Ако је он спреман да због Вас изигра своју девојку, са којом је дуго, шта онда Ви можете да очекујете? Макар да постанете прва морали бисте живети у сталном страху од неке друге (лепе и згодне) девојке. А исплати ли се то? Шта ће вам неко на кога не можете да се ослоните?

georgejune...pogledaj neki od postova, napisala sam da nisam tip koji nesto odluci pa posle oplakuje svoju tuznu sudbinui ti se se zacudio s tim priznanjem:) Zato sutra ovo i jeste pice...Da bih videla sta on predlaze.Ako u njemu primetim zelju da me samo...Izlazim iz tog odnosa pre nego sto je poceo!

Ma ok..citao sam ne brini..opet sam siguran da mozes naci nesto slobodno..a te njegove price i predlozi ce svakako biti smesni posto ima devojku..ali kad mu vec dajes priliku na tebi je ;)

Каже наша добра епска народна песма:

Аманет ти Вукашине краљу,
Ти не узми Видосаву, Видосаву,
Моју невјерницу, јер ћ и твоју изгубити главу,
ДАНАС ЈЕ МЕНЕ У ТЕБЕ ИЗДАЛА,
А СЈУТРА ЋЕ ТЕБЕ У ДРУГОГА.

Pa vidi..stvar je u tome sto ces sebe staviti u ulogu trece nebitne osobe..mozda on volji da svrlja..ko zna koliko ima kombinacija..zasto bi se petljala u klupko.

Pa, ovi moji prijatelji koji ga poznaju su bas iznenadjeni njegovim ponasanjem.. Mada ko zna sta ko radi iza zatvorenih vrata... Kazu da je ozboljan zreo, ipak je on dosta stariji od mene, trbalo bi da su ga prosle te bube..Ne znam pokusacu veceras da zakljucim

Priznajem da je zagonetka za mene.. Nikad nisam imala posla sa starijima.. Pogotovo ne toliko.... Ali poseduje neki sarm,svidja mi se kako izgleda, ima karakter, obrazovan je. Tesko mu je naci manu, sem sto ima devojku. Da je iskusan jeste, nikad se nije zenio i ovo mu je tek druga ozbiljnija veza a ima.. pa godine su to...:lol:

Hvala na savetu kolega, i verujem ja u narodne mudrosti ali... dosta sam ja postovala tudje veze, dok su moje rusili...:mad:

У име Правде не крши право.
То је пре свега морална дилема, али ја Вам рекох, после тога нећете моћи мирно да спавате.
Друго: његова девојка Вама није рушила везу! А зашто она да пати због његових бубица и Ваше слабости на њега? Ако ћемо по праву и правди, здравом разуму и логици људској она на њега има право, а не Ви- prior in tempore, potior in iure. Према томе даље руке од њега, мој Вам је савет, и завршићу још једном народном- отето проклето.

Ne mora da znaci da ce da ga otme. Rekla bih da nema sanse da ga otme. Na tri moje stranice na koje staje po 50 poruka se na veliko pise da on ima devojku. Ako do sad ta njegova veza nije bila cvrsta ona je njihovu vezu ovim pisanjem ucvrstila, krenula je potpuno drugim putem, ne da ga otme, nego da mu ucvrsti vezu sa njegovom devojkom.

Dragi forumasi, imam problemcic... Muva me duze vreme decko koji ima dugu vezu, negde oko 3 god i ja bih rekla da je ozbiljna... On je dosta stariji od mene i svidja mi se. Upoznali smo se u jednom klubu , razmenili brojeve, posle sam slucajno saznala da je u vezi, naravno ne od njega, preko nekih zajednickih prijatelja i tada sam prekinula svaki kontakt sa njim na mesec dana. Medjutim pre par nedelja smo se slucajno sreli, prica je pocela opusteno, ja popustila. Od tada se dopisujemo gotovo svakodnevno on mi predlaze da se vidimo ali ja odbijam. Ne volim nikada nedefinisane odnose, pa vise ne znam sta cu... Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...:heart:

ne čini ništa što ne bi da sutra neko učini tebi..
.
..ovo ti je savet od one što je jednom bila druga,a jednom su je gurnuli u ''drugi plan''...tako da ''sve se vraća,sve se plaća..''

Ja bih se na tvom mestu strashno uvredila. Shta bre on misli o tebi? Da si neka za zezanje? Da si druga violina? Da si toliko glupa da ne proverish da li je u vezi ili ne? Da mozze da te koristi kao sauchesnika u pokvarenoj izdaji svoje devojke?
Ja bih ga napushhila najstrashnije.

Evo svi koji zele da me osude zvanicno mogu.... Zbog sledeceg, ali prvo... Za Topmodelsicu:Imam bivseg koga sam ostavila i koji me smara da se pomirimo.. salim se nemam, trenutno sam single. izasli smo na pice, ostao je bez jackpot-a nije da ga nije ocekivaot.. Pricali smo nesto i ja koja sam tu dosla sa planom da budem fina i ne napadam niciju vezu (iako to zelim), na njegovo:"Pa, znas ja ne mogu mnogo da ti pruzim, sta ti uopste ocekujes od mene?" sam odgovorila:"Ako hoces da budes sa mnom, ostavi devojku". Alea iacta est, sta ce dalje biti... On se sokirao, kao odakle mi hrabrost da kazem tako nesto, ja sam mu rekla da je to samo odgovor na njegovo pitanje i da mi javi sta je odlucio, mada je verovatno nece ostaviti... A i zasto bi? Postoji verovatno neka koju lakse moze da ima i koja ce pristati na sve.. Mada mi je danas poslao sms:"Lep izazov...", ali ja mislim da je to samo ono kao da odrzava kontakt. Znaci rado bih kada bi postojale sanse srusila tu vezu, da li postoje videcemo...
:-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back