Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni je takav odnos u startu osudjen na patnju..ako pak neko uziva u otimanju muskaraca od drugih zena..to je tek za osudu.![]()
Dragi forumasi, imam problemcic... Muva me duze vreme decko koji ima dugu vezu, negde oko 3 god i ja bih rekla da je ozbiljna... On je dosta stariji od mene i svidja mi se. Upoznali smo se u jednom klubu , razmenili brojeve, posle sam slucajno saznala da je u vezi, naravno ne od njega, preko nekih zajednickih prijatelja i tada sam prekinula svaki kontakt sa njim na mesec dana. Medjutim pre par nedelja smo se slucajno sreli, prica je pocela opusteno, ja popustila. Od tada se dopisujemo gotovo svakodnevno on mi predlaze da se vidimo ali ja odbijam. Ne volim nikada nedefinisane odnose, pa vise ne znam sta cu... Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...![]()
Ja muskarca uopste ne vidim..samo znam kako zene razmisljaju..zabranjeno voce je najsladje..i pitanje je da li biti druga!..sto dovoljno govori
Ja muskarca uopste ne vidim..samo znam kako zene razmisljaju..zabranjeno voce je najsladje..i pitanje je da li biti druga!..sto dovoljno govori
Da sam htela da ga jurim i da ispadnem guskica, ne bih uopste prekidala kontakt sa njim vec bih od pocetka pristajala na sve. Znam da situacija nije najidealnija, zato sam i htela da cujem razlicita misljenja... Inace nisam onaj tip koji ulazi u problematicne odnose pa posle se zali, kako odlucim tako ce mi biti, ali pre nego sto odlucim...
ne znam sto bi neko sebe svesno stavljao u poziciju "druge" i svesno delio tu neku nazovi ljubav ili sta je vec
zauzeti u ozbiljnoj vezi ko sto si rekla - ne hvala.
bolje obavesti tu prvu sa kakvim bilmezom ima posla ili nesto...fuj sto ne volim te neodlucne,sto bi i zenu i ljubavnicu i sekretaricu i baba seru sve na duze staze,a nemaju petlje da preseku nego sede na dve stolice pa gledaju gde ce da pretekne mesta![]()
Dragi forumasi, imam problemcic... Muva me duze vreme decko koji ima dugu vezu, negde oko 3 god i ja bih rekla da je ozbiljna... On je dosta stariji od mene i svidja mi se. Upoznali smo se u jednom klubu , razmenili brojeve, posle sam slucajno saznala da je u vezi, naravno ne od njega, preko nekih zajednickih prijatelja i tada sam prekinula svaki kontakt sa njim na mesec dana. Medjutim pre par nedelja smo se slucajno sreli, prica je pocela opusteno, ja popustila. Od tada se dopisujemo gotovo svakodnevno on mi predlaze da se vidimo ali ja odbijam. Ne volim nikada nedefinisane odnose, pa vise ne znam sta cu... Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...![]()
pa ne znam sta su i kako su postale ali je sustina da su druge
mislim ako oces da budes druga udaj se bar za nekog seika mozda dobiju tvoji koju kamilu za uzvrat![]()
a kakva je razlika izmedju šeikovih žena ? koliko ja znam sve imaju ista prava (osim jednog) i nema razlike izmedju druge treće četvrte pete šeste .....
Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...![]()