Hm....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni je takav odnos u startu osudjen na patnju..ako pak neko uziva u otimanju muskaraca od drugih zena..to je tek za osudu.;)

Најбоље обожавам ове приче о ''отимању'' јадних, малих, невиних мушкараца који не знају шта их је снашло...и док су трепнули, већ су отети - ни криви ни дужни! :lol::lol::lol:

Могу и 10 кокошака да се боре око једног певца...ако он зна шта хоће у животу и од живота - џаба им! ;)

А овде је ситуација обрнута: тај певац баш није сигуран шта би и коју би... Оне обе мирују за сада, колико видим и ниједна се не пичи око њега... :roll:
Стога немој да ми сваљујеш кривицу на кокошке, јес' чуо? :P

Dragi forumasi, imam problemcic... Muva me duze vreme decko koji ima dugu vezu, negde oko 3 god i ja bih rekla da je ozbiljna... On je dosta stariji od mene i svidja mi se. Upoznali smo se u jednom klubu , razmenili brojeve, posle sam slucajno saznala da je u vezi, naravno ne od njega, preko nekih zajednickih prijatelja i tada sam prekinula svaki kontakt sa njim na mesec dana. Medjutim pre par nedelja smo se slucajno sreli, prica je pocela opusteno, ja popustila. Od tada se dopisujemo gotovo svakodnevno on mi predlaze da se vidimo ali ja odbijam. Ne volim nikada nedefinisane odnose, pa vise ne znam sta cu... Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...:heart:

Bolje biti u postenom konkubinatu nego u nepostenoj vezi.

Ja muskarca uopste ne vidim..samo znam kako zene razmisljaju..zabranjeno voce je najsladje..i pitanje je da li biti druga!;)..sto dovoljno govori

Prvo, niko nema tapiju tu , dok nisu potpisali papir, tako da ja tu automatski nikog ne otimam. Ona samo trenutno ima tu pravo plodouzivanja (ako cemo stucne izraze, profesionalna deformacija), tako da otimanja nema a borbe jos manje. A georgejune, slazem se sa ovim postom, pitam se da li bi mi uopste bio toliko interesantan da je slobodan, zato sto i nije bas moj tip.....

Da sam htela da ga jurim i da ispadnem guskica, ne bih uopste prekidala kontakt sa njim vec bih od pocetka pristajala na sve. Znam da situacija nije najidealnija, zato sam i htela da cujem razlicita misljenja... Inace nisam onaj tip koji ulazi u problematicne odnose pa posle se zali, kako odlucim tako ce mi biti, ali pre nego sto odlucim...

mnogo razmisljas i premisljas i smaras se a nista jos niste imali...lose za zapocinjanje nekog odnosa....kres varijanta je ok ali se uvek pitam :rolleyes:...da li nekom ko je zreo uoste nesto znaci da ima jos jednu crticu....izem ti sex kad nemas zelju da se pomazis sa njim, da se ispricas, da se prosetate, da odete na vecericu....

ne znam sto bi neko sebe svesno stavljao u poziciju "druge" i svesno delio tu neku nazovi ljubav ili sta je vec :neutral:
zauzeti u ozbiljnoj vezi ko sto si rekla - ne hvala.
bolje obavesti tu prvu sa kakvim bilmezom ima posla ili nesto...fuj sto ne volim te neodlucne,sto bi i zenu i ljubavnicu i sekretaricu i baba seru sve na duze staze,a nemaju petlje da preseku nego sede na dve stolice pa gledaju gde ce da pretekne mesta :neutral:

ne znam sto bi neko sebe svesno stavljao u poziciju "druge" i svesno delio tu neku nazovi ljubav ili sta je vec :neutral:
zauzeti u ozbiljnoj vezi ko sto si rekla - ne hvala.
bolje obavesti tu prvu sa kakvim bilmezom ima posla ili nesto...fuj sto ne volim te neodlucne,sto bi i zenu i ljubavnicu i sekretaricu i baba seru sve na duze staze,a nemaju petlje da preseku nego sede na dve stolice pa gledaju gde ce da pretekne mesta :neutral:

ma da sve "druge" su "nesvesno" druge ili nesvesno postale druge

pa ne znam sta su i kako su postale ali je sustina da su druge
mislim ako oces da budes druga udaj se bar za nekog seika mozda dobiju tvoji koju kamilu za uzvrat :neutral:

Dragi forumasi, imam problemcic... Muva me duze vreme decko koji ima dugu vezu, negde oko 3 god i ja bih rekla da je ozbiljna... On je dosta stariji od mene i svidja mi se. Upoznali smo se u jednom klubu , razmenili brojeve, posle sam slucajno saznala da je u vezi, naravno ne od njega, preko nekih zajednickih prijatelja i tada sam prekinula svaki kontakt sa njim na mesec dana. Medjutim pre par nedelja smo se slucajno sreli, prica je pocela opusteno, ja popustila. Od tada se dopisujemo gotovo svakodnevno on mi predlaze da se vidimo ali ja odbijam. Ne volim nikada nedefinisane odnose, pa vise ne znam sta cu... Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...:heart:

prvo:
stiče se utisak da ti odmah želiš ili bar tako gradiš svoj stav kao o "drugoj" u toj vezi što mi je definitivno nejasno
drugo:
ako te on muva pričom da će ostaviti prvu zbog tebe, onda sačekaj da to i uradi ... a ako te odmah stavlja u poziciju druge ili pomoćne ili ravnopravne...nebitno. onda ti je razmišljanje potpuno ispravno i savet glasi
uzmi ili ostavi
jer ma kakav "čudan"(hmm...šta je danas čudno?) odnos bio bitno je da nije zasnovan na lažima i da nema laži u njemu..

pa ne znam sta su i kako su postale ali je sustina da su druge
mislim ako oces da budes druga udaj se bar za nekog seika mozda dobiju tvoji koju kamilu za uzvrat :neutral:

a kakva je razlika izmedju šeikovih žena ? koliko ja znam sve imaju ista prava (osim jednog) i nema razlike izmedju druge treće četvrte pete šeste .....

a jebemliga i ti svasta pitas
islamska zajednica tesko da je predmet mog interesovanja ali mislim da ima veze nesto sa prvom zenom.
inace tesko da mozes dve zene podjednako voleti,a kamoli cetiri...jednostavno neko ti je po karakteru blizi i drazi od nekog drugog,privlacniji,sta god nema tu puno price :neutral:

Da li ste nekada bile nekome "druga", i da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? Da ste na mom mestu...? Hvala...:heart:

ne, nikada

rijetko, ili nikada

ne vrijedi!

da sam na tvom mjestu, osjećala bih se kao...nula, ne sviđa mi se ni pomisao o tome da budem druga, rezerva, igrač sa klupe...pih!

Da li ste nekada bile nekome "druga" - Jesam jedno vreme i ni malo mi se to ne svidja. Osecas se emotivno prazna. Bude s tobom, on ode kod devojke, a ti ostanes sama. Da ne pricam o vikendima, godisnjim odmorima koje provodis sama zato sto je on sa njom.....
Da li muskarci uopste izlaze iz ozbiljnih veza zbog druge devojke?! - Uglavnom NE....
Da li uopste vredi ulaziti u takve odnose koji se sastoje od konstantnog preispitivanja? - Ja mislim da ne vredi. Osim ako nisi u fazonu kres kombinacija. Vidite se, ***** se i svako na svoju stranu.
Da ste na mom mestu...? - Ne bi bila s njim....

Mislim da bi trebalo da se raspitas o njemu od drugih, da probas da ga upoznas, da mu kazes da znas za njegovu curu i da medju vama nece biti nista dok je s njom, ako pristane na to onda je izvjesno da ce je ostaviti.

DA, moguce je da je ostavi, a izmedju ostalog nemas pojma koliko im je dobro u vezi trenutno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back