Hm....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej, ne znam zasto muskarci misle da posle seksa uvek mi njih jurimo! Svasta! Mozda ce posle seksa on juriti tebe!Nema pravila. Niko od nas na ovom forumu ne zna koliko je njegova veza kvalitetna... ocigledno i nije mnogo kada se on posvetio dopisivanju sa tobom... I niko od nas ne zna na koji nacin on tebe gleda.
Ne moze da se generalizuje.
Moj savet je (ako ne mozes da mu odolis) da se ne zaleces, igraj igru, odluci kada budes sigurna sta on hoce od tebe. A zensko si, lako ces ti to... :)

Hvala za malo podrske, lepo je ponekad cuti jedno pravo zensko misljenje. da ti neko kaze sta zelis da cujes. A ja sam po onoj dobroj staroj odlucila da je bolje da se kajem zbog necega sto sam uradila, tako da cu se ovih dana, mozda jos koliko veceras sresti sa njim makar na nekom picu... :!:

Hvala za malo podrske, lepo je ponekad cuti jedno pravo zensko misljenje. da ti neko kaze sta zelis da cujes. A ja sam po onoj dobroj staroj odlucila da je bolje da se kajem zbog necega sto sam uradila, tako da cu se ovih dana, mozda jos koliko veceras sresti sa njim makar na nekom picu... :!:

orden za hrabrost nek mi dodele.....:cool:

Dobro..samo nemoj da dodjes za koji dan sa temom..kako nece ostaviti devojku zbog tebe..ili da ti prospe pricu kako jos uvek nije resio sta ce..jer posle j.... nema kajanja.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back