jel bas tesko biti fin???????
prvo, margarina ima sto vrsta, cak i veoma dobrih....a buter?? mozda sa pijace je jedino bez emulgatora...dok uglavnom svi ostali iz velikih mlekara sadrze raznoraznu hemiju u ovom ili onom obliku......
drugo, kad je moja cerka od 14 godina napisala salama, verovatno nije mislila na jednu jedinu poznatu salamu tebi -- alpsku ili tirolsku, trebao si da pitas.......cak neke nase salame kao npr izletnicka od backe topole je vrhunska i za svetske kriterijume /cisto meso so i biber, bez aleve paprike/ a i cena je preko 1.100,oo din/kg, da ne pominjem zimsku gavrilovicevu i td. ne vredi trositi reci na razne italijanske ili spanske, tek da ne pominjem sto vrsti spanskih sunki i sl. predlozio bih ti , bez zluradosti, da se malo edukujes posetom "SALUMERIA ALL ITALIANA' u beogradu, svetozara markovica br. 63, tel 361277, pa da vidis sta su salame.............da vidis da postoji i nesto drugo sem alpske i tirolske salame
trece, to sto nemas maste pa bi sir, jaja i suhomesnate proizvode jeo samo sa friskim hlebom tvoja stvar, ali ne sudi drugima mastovitijima.
cetvrto, odnos kvalitet/cena, nije nikad presudan, pa zar i pizza nema jeftinu podlogu tj testo na koje redjamo preskupe skoljke, skampe i sl. tek tu je odnos 1:100 pa sve je ok. inace, postoji sto recepata sa starim hlebom, koji je nista drugo nego TESTO. ja recimo znam za stari kafanski trik, umesto zaprske ubaci koru hleba i gotovo

kada se kora hleba otopi i nestane, jelo je gotovo!!!!
i na kraju krajeva, zar mi nije bila prva recenica, da je to post od moje cerke??????
zar nisi mogao da se suzdrzis sa atributima "budalastina" i sl?????
imas li ti decu????