S
sanja
Gost
ma opusteno... kuvajte, pecite, uzivajte!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh sad... pa nećemo se vraćati na lošije! :wink:sanja:, da prebacim pricu sa tvog suda na mou BIVSU rernu?
ma opusteno... kuvajte, pecite, uzivajte!

sanja:znam, mikser mi je na izdisaju....![]()
Tu, malera!!!! Znaci, baci se na mesenje, tu Ti bar mikser ne treba!
zato i ne pravim, hehehe..sanja:e u tome sam, kazu, odlicna! :wink:
ali torte i te fine stvari... kako da umesim fil?zato i ne pravim, hehehe..
Neno, vidim da si nam se definitivno pridružila! :wink:NenaS:sanja:e u tome sam, kazu, odlicna! :wink:
![]()
![]()
Ma, podsetis muski deo da se priblizava 8. mart, eto tebi miksera... Ma sta mikser, multipraktik, najmanje!!
I ja...smeh:Neno, vidim da si nam se definitivno pridružila! :wink:NenaS:sanja:e u tome sam, kazu, odlicna! :wink:
![]()
![]()
Ma, podsetis muski deo da se priblizava 8. mart, eto tebi miksera... Ma sta mikser, multipraktik, najmanje!!
![]()
I veoma mi je drago što to mogu da konstatujem :wink:![]()
Espanol:I ja...smeh:Neno, vidim da si nam se definitivno pridružila! :wink:NenaS:sanja:e u tome sam, kazu, odlicna! :wink:
![]()
![]()
![]()
I veoma mi je drago što to mogu da konstatujem :wink:![]()
![]()
ops:
[/b]
), a da li će vama hleb tako dobro uspeti i biti toliko sladak - ne znam :wink:
A nista bez njih :wink: Ili bar ne ispadne tako sladak lebac!
Španski mačor je olizao brkove i ponovo je tu! Nema paceraja, nema psovanja, vređanja...samo prava klopica, uživamo, seckamo, dinstamo, pečemo,. ..Dosta je bilo nebuloza raznih padobranaca, ukidamo "?" jagodice, krvoloke i slične... Dakle, ponovo ozbiljno kuvamo!:wink:ketis:Mislila sam da se vishe nikada niko nece vratiti na forum ...da ste digli ruke...kad macke nema misevi kolo vode...vracajte se kulinari ....da bude sve ukusno kao nekad...

Svi ovde viđeni recepti su primenjivi i u mašini za hleb. Samo malo uskladi proporcije prema zapremini kantice.Andreavk:...ima li neko recept za hleb ili jos bolje kolac koji se moze napraviti u breadmakeru ?