prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.444
Laganica samo im kazes slobodno idi a onda jos gore divljaInače to je životinjski nagon kod njih kada žele da menjaju partnera. Onda im je sve grozno, odvratno i smrdi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laganica samo im kazes slobodno idi a onda jos gore divljaInače to je životinjski nagon kod njih kada žele da menjaju partnera. Onda im je sve grozno, odvratno i smrdi.
Jos se tebe ubedjuje da si gori a njihove falinke ko kuca vidljiveŠto si ovo što nisi ono. Što nisi vako nego onako pa zabaguju i polude. To ide inače iz kuće i nasledno je. Nekada se gledalo ko je iz kakve porodice pa je uz ludače išao ogroman miraz. Danas se to uvaljuje na foru.
Pa da. Ali ja sam sa 28 našla J i uz nju shvatila da moram da odrastem ako želim da ostanem u toj vezi. Izvagala sam i donela odluku.Pa Jel si ti u takvu vezu ono kao odrasla eazrela itd
Meni je ova jedna cura postavljala ultimatume Ali avajPa da. Ali ja sam sa 28 našla J i uz nju shvatila da moram da odrastem ako želim da ostanem u toj vezi. Izvagala sam i donela odluku.
Pokusava je izleciti na tebi kao I ostale komplekseTo je sve šizofrenija i leči se uspešno.
Mene čudi da ti nisi neki psiholog, toliko znanjaNaravno da postoji i da je jedan od mentalnih poremećaja.
Nekada davno sam poznavala komšinicu koja je bolovala od histerije.
Živjela je u zajednici sa sinom, snahom i unučetom. U momentima kada je htjela da ostvari neku svoju zamisao, a sin i snaha se nisu slagali s tim bacala bi se na pod , koprcala i čak joj je pjena izlazila na usta. Oni bi se uplašili i zvali hitnu pomoć. Dali bi joj inekciju za smirenje i tako xx puta.
Jednom je druga komšinica, koja je slučajno prisustvovala toj sceni, a bila je ljekar posavjetovala te mlade ljude da ne zovu hitnu pomoć, već da je samo ignorišu u smislu da uopšte ne obraćaju pažnju na nju kada se baci na pod, nego da samo nastave da se normalno ponašaju i čak je prekorače kada je na podu.
To je urodilo plodom. Prorijedili su se ti čudni napadi i na kraju prestali.

A i ti si mučena dušaDa bio Sam sa jednom curom koja je ono samo daj samo pozitiva smorio Sam se ko ker

E tako.Pa u stresu su vjerovatno i kad ih malo bocnes eksplozija ili im treba neki baja izdrzljivi da ih dobro smiri.

Ari, kako to izgleda kad se vas dvije recimo posvađate?Pa da. Ali ja sam sa 28 našla J i uz nju shvatila da moram da odrastem ako želim da ostanem u toj vezi. Izvagala sam i donela odluku.
Mi se svađamo uglavnom oko gluposti, ali naravno da je temperamentno i naravno da nema fizičkog nasiljaAri, kako to izgleda kad se vas dvije recimo posvađate?
Bude li temperamenta, strasti, galame, cike, dreke, fizičkog nasilja, ili sve rješavate razgovorom, kao dvoje zrelih, odraslih, dosadnih ljudi?
Tebi treba neka škola da naučiš da čitaš, ali i neka za vaspitanje pošto ti fali pristojnost, tačnije bezobrazna si...Za ovakve postoje posebne ustanove.
Pa moglo bi se reci poslje svegaA i ti si mučena duša![]()
Nikad je nisi ugrizla Ili ona tebe izgrebalaMi se svađamo uglavnom oko gluposti, ali naravno da je temperamentno i naravno da nema fizičkog nasilja
Ne naravno. Kažem ti, završila sam sa toksičnim vezama do 28.Nikad je nisi ugrizla Ili ona tebe izgrebala
Pitam se kad li cu ja s tim zavrsitiNe naravno. Kažem ti, završila sam sa toksičnim vezama do 28.
Možda, ako ti bude odgovaralo.Pitam se kad li cu ja s tim zavrsiti
Mi se svađamo uglavnom oko gluposti, ali naravno da je temperamentno i naravno da nema fizičkog nasilja

Tako sam i ja imao razne pretpostavke o lezbistvu, pa mi je Ario održala jedan kratak course introduction i razbila sve iluzije
Šteta, zamišljao sam vas kako u TBBT, kada se Penny potuče s novom susjedom, dok ja (Howard) čvrsto držim @момоа (Leonard), da vas slučajno ne razdvoji.
![]()
Evo, čekamo Ari da se oglasi.Tako sam i ja imao razne pretpostavke o lezbistvu, pa mi je Ario održala jedan kratak course introduction i razbila sve iluzije
A znaš da me mrzi da gledam videe. Ovih dana uspavljujem se isključivo uz bushcraft, gledam kako razni luđaci prave kolibe po šumamaEvo, čekamo Ari da se oglasi.
Ja isto.A znaš da me mrzi da gledam videe. Ovih dana uspavljujem se isključivo uz bushcraft, gledam kako razni luđaci prave kolibe po šumama

Ne sjeri? Jel si naletela na Xandera Budnicka ili onu Ninu saunu?A znaš da me mrzi da gledam videe. Ovih dana uspavljujem se isključivo uz bushcraft, gledam kako razni luđaci prave kolibe po šumama