Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HVALA nisam htela da dosadjujem svuda sa kartom samo sam mislilaalo nekomoze da podleda .ali ne funkcionise nema veze ! ok ,HVALA!!!!
www.astro.com , vise ne znam jer ne koristim njih
Kacice,koliko ja vidim u Ovnu u 9.kuci,ali ne pitaj me sta to znaci,prelistaj malo unazad,cini mi se da su bila neka objasnjenja.
Aj,ako te ne mrrzi...Evo me na poslu...Kao sto rekoh,tezak rad,nema sta...Hvala unapred...
Nismo se pisale,ali ti hvala od srca...Bas si vredna...Jesam u medijima,15 god na radio stanicama...Napustila sam obrazovanje u 28oj godini,nisam nikad zavrsila visu...A da sam htela da idem odavde ,htela sam, medjutim za to sansu nikada nisam imala...Jel ostajem u medijima?
Jao,pa ti kao da me gledas,neka me jeza uhvatila veruj mi...Nismo se pisale uopste,jedino ako radis na radiostanici gde i ja,pa dolazis subotom i licno se vidjamo tada,ali ja znam da je ta moja gosca iz Bora a ne Kraljeva...Jao zenooo,jos me jeza drzi...Imam problema sa jednom a bogme i vise zenskih osoba,ne zna se ko pije a ko placa bar u firmi u kojoj bih htela da ostanem...Ne bih da menjam,ali mi treba stalno zaposlenje...Tacno je da radim od 17'e kod oca u firmi,a tek od pre 5 god,sam promenila mesto boravka,i firme...Trebutno radim na dve,pa uklapam kako znam i umem...Kad da ocekujem i da li da ocekujem stalno zaposlenje uopste?U toj firmi sam pocela pocetkom avgusta ako ti to sta znaci...
Inace samo sam ovde na forumu pitala i pisala...nigde vise...Ajd pijemo kafu zajedno,hehehe
Hiron u ovnu X kuca sta kaze vipcurlic![]()
Chiron
4 kuca-svako ima neke probleme sa roditeljima u detinjstvu!Chiron to sve ovde cini malo upadljivijim!Kuca sama po sebi bi mogla biti faktor ovde!Mozda je osoba prezauzeta,pa ne moze provoditi puno vremena u kuci!Otac ove osobe mozda ima neku hronicnu bolest ili je emocionalno nedostupan!Postoji osecaj da osoba nigde ne pripada!Ovde bi se moglo dogoditi da osoba svima moze pomoci oko njihove kuce,ali ne moze srediti svoju!
7 kuca-ovde se osoba brine o svom partneru koji ima neki problem(zdravstveni)!I daje odlicne bracne savete dok osoba ima svoj brak u rasulu!To vazi i za poslovne partnere!
10 kuca-karijera i javni prestiz su bojista sa ovom pozicijom!Ovo je super pozicija za vodjenje neke organizacije i klinicke ustanove,ali osoba ce se cesto osecati kao da se brine o svima osim o sebi!Postoji i druga strana,osoba ce odbacivati svaku vrstu odgovornosti u strahu od neuspeha!