HIRON

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[
Meni je Hiron u 7. kuci u Ovnu,pravi konjukciju sa desc. i retrogradnim Merkurom-takodje u 7. kuci u Ovnu.Zna li neko sta to znaci?[/QUOTE]

Svakako se slazem da je Hiron ovde pokazatelj bola u polju partnera ali treba uzeti u obzir da je to aspekt i odricanja od partnera, posebno bracnog i posebno prvog (ako natalna karta u celosti podrzava aspekte za vise partnera i vise brakova). U svakom slucaju ce konkretno da donese odricanje od tog nekog partnera od strane ovog nausa ,ali sa bolom i problemima u sebi i naglasila bih da je u pitanju osoba mladja ili po godinama ista kao sto je natus. Takodje treba da izbegava da se "vraca staroj ljubavi " jer povratak bi bio isto bolan i razocaravajuci. Normalno, ovo je sve uopsteno mada malo direktnije i mozda neko pronadje sebe i u ovom pogledu:)... Lakse je povezati kad se vidi natalna karta i sva potrbna polja.

-Chiron u Raku-ova rana izgleda kao ponor koju izgleda nikakva kolicina ljubavi ne moze da popuni!Dominira osecaj da ste nepozeljni,odbaceni,nevoljeni;niko se o vama ne stara!Zato vi imate potrebu da se starate o odbacenima ili nevoljenima oko vas i u svetu!
Sugestija: Sacinite spisak ljudi koji vas vole,i za svakog od njih nacin na koji vam pruzaju ljubav!Za one koje pokusavate da "spasite" nacinite analizu kako im njihova iskusenja pomazu u licnom rastu!
Pouka: Otkrice bezgranicne ljubavi koja lezi u vasem srcu!Spoznaja da sve na ovom svetu postoji upravo da bi vas okrenulo ka tom unutrasnjem izvoru ljubavi!
-Chiron u 8 kuci-dobar sexualni terapeut!Mozete izvuci ono najbolje iz sexa kod partnera dok sebi uskracujete!Moglo bi vam se dogoditi da konstantno dobijate partnere koji vam zele preuzeti neku imovinu,nasledstvo... ili previse zavisite od drugih i njihove pomoci!U ovoj kuci mit o Chironu bi mogao oziveti..!
Pozz!:D

uh,zaista imam stalno taj osecaj odbacenosti,i verujete nenormalno je neprijatan...:cry:
a ovo da zavisim od partnera...hm..znam samo da trazim neku sigurnu,cvstu ruku na koju cu da se oslonim pa ako mi ume sve sto imam sam sam trazila...oh zar je puno,samo hocu malo ljubaci...:sad:...hwala anyway!poZz :)

I postoji problem sa prehranom koji se manifestuje kroz jako voljenje ili mrzenje neke vrste hrane!
.................
A zato ja ne volim musaku,ej možeš misliti.Svi je vole..Volim mleveno meso u svim drugim
kombinacijama, a i krompir,sem pekarskog.Ali musaku sa krompirom i mlevenim mesom,
nikako!A i voće slabo jedem,ne volim grožđe,pa i narandže,buraniju,ali ajd ko nju voli.....
štošta,ne mogu svega da se setim...

chiron.gif
:)

ASPEKTI

Hiron i Venera
Molim vas pokušajte da priuštite sebi neka zadovoljstva u odnosima umesto da uvek pomažete svom partneru da počne da govori o tome. Aspekti Hirona i Venere mogu da učine čoveka velikim uèiteljem veština koji (kao i uvek s Hironom) može da nauči svoje učenike da stvore bolja umetnička dela nego što bi on sam to ikad mogao. Ovi aspekti su takoðe dobri za davanje uspešnih finansijskih saveta (Venera vlada Bikom, znakom novca), ali je rukovanje sopstvenim novcem katastrofalno.

Hiron i Mars
Teškoće ovde uključuju agresiju i samopuzdanje. Ljudi sa ovim aspektima mogu da budu veoma agresivni da bi prikrili osećanja neadekvatnosti, ili obrnuto, ponašaju se pasivno da bi prikrili unutrašnji bes i neprijateljstvo. Trik, za razrešenje problema aspekata Hirona i Marsa, je pronaći tačku uravnoteženja u nijansama Vage koja je znak nasuprot Ovnu kojim vlada Mars. Ovo je izvrsna pozicija za trenera koji ume da pouči druge kako da izvedu sportske podvige, koje oni sami nikad ne bi mogli.

Hiron i Jupiter
Stresni aspekti (kvadrat, opozicija i ponekada konjukcija) mogu da stvore osobe koje znaju sve odgovore. Samo ih zapitajte. Problem je da je ova tendencija zalaganja za nešto bez odstupanja služi za prikrivanje sopstvenih problema. Obrnuto, moguć je i potpun nedostatak vere ili optimizma. U oba slučaja lek je suočavanje sa unutrašnjim ranama, koje ustvari leže ispod spoljašnjeg ponašanja. Velika opasnost sa ovim smeštajem je da neko može da postane guru
u grupi, ali i neko s kim se svi poigravaju. Ljudi sa aspektima Hiron/Jupiter mogu takođe da imaju sposobnost da inspirišu druge mnogo više nego same sebe. Meðutim, oni mogu druge da ispune optimizmom, čak i kada se sami osećaju pesimistički i depresivno

Hiron i Uran
Ovaj tip osobe je u stanju da kaže stvari kao: “Budi za mir, inače ću te ubiti!” Teži da ljude voli apstraktno, ali ne blisko. Oni vole ideal bratstva i sestrinstva svih ljudi. Ono što je vezano za stvarna, živa ljudska bića ih odbija s toga što ove veze zahtevaju da se pokažu neka osećanja, pojam koji im je stran. Ali osećanja i emocije su upravo ono na čemu treba da rade. Individualno aspekt Hiron/Uran može da proizvede sjajna genijalna dela, dok se oni oseæaju glupo. Mnogo češće, predlažu ideje koje su van pameti, a za koje tvrde da su genijalne. Ljudi sa Hiron/Uran aspektima su potpuno “uranijanski”, stalno iznose šokirajuća mišljenja, ili mogu da idu potpuno suprotno i da budu protiv svega novog. Ako izbegavaju da budu u kontaktu sa realnošću i svojim osećanjima njihova istinska sposobnost će nestati.

Ne pishe se tako.. zato se mozhda zbunila. ;)
Ono 13 je trinaesti stepen, Gem su blizanci, iza si
tek napisala minute i sekunde tog stepena, a onda
12, bez tachke.. kuca. Opushteno, nego je i meni
trebalo vremena da ukapiram. ;)

Axa....zaista nisam znala.Samo sam prepisala sa nat.karte.

Da li mi mozete reci neshto vishe o tome please! :D

Za jasno, direktno i konkretno najbolje je postaviti sliku natalne karte, pa kad se vidi gde mu je mesto i sta ima okolo, sa cim je u vezi, ima pravi odgovor da se dobije. Ovako je samo uopsteno... :smile:

kako natalnu kartu ,da stavin ovde kada pisem ,,kao sliku,,ali nece zna li neko?

Uradi kartu na strokomu i copiraj link karte na temu Natalnih karti, sacuvacu je i pokusati da ubacim i tu postavi pitanje sta te vec interesuje, bilo za sta, da se ne trpaju slike na svakoj temi. Odgovor iz natalne bolje da je tamo, iz solara na solarima itd

Back