Hipici i pankeri - u cemu je razlika?

po nekima je najbolje da nacizam bude tabu;)
mislim mata je vise nego okej,samo mu je ovo slaba tacka:lol:

piiiih pa svi smo mi bili veliki pankeri..nekada..pa nam je doslu iz dupeta u glavu da to nije to sto osecas iznutra...i tako lutajuci pronalazimo sebe...
i taj rasizam i naginjanje ka radikalnim i estremnim merama,u sprovodjenju svojih zamisli...nekako to je to..mozda je to samo faza...ali s druge strane...mrznja je nesto usadjeno sto nece izbledeti brzo..

:lol:
blair-bush-kiss.jpg
:lol:

po nekima je najbolje da nacizam bude tabu;)
mislim mata je vise nego okej,samo mu je ovo slaba tacka:lol:

piiiih pa svi smo mi bili veliki pankeri..nekada..pa nam je doslu iz dupeta u glavu da to nije to sto osecas iznutra...i tako lutajuci pronalazimo sebe...
i taj rasizam i naginjanje ka radikalnim i estremnim merama,u sprovodjenju svojih zamisli...nekako to je to..mozda je to samo faza...ali s druge strane...mrznja je nesto usadjeno sto nece izbledeti brzo..

Znas kako kazu...panker si dok si mlad i mrsav...kasnije kad ocelavis i nabacis dodatnih 50kg postajes skins! 8-)

Strašno tvrdoglavo stvorenje koje samo laprda! Dete, ako ti nisi upoznato sa nečim u životu što je nekad bilo ne daje ti za pravo da sudiš nečemu na jedan prizeman način. Nisam bio u epicentru geografski, ali vremenski sam sigurno bio dosta bliži i te ljude sa pravom hipi ideologijom sam mogao da posmatram bar kao klinac. Ovakva ogorčenost na nešto što ti nije donelo nikakvo zlo i pljuvanje po tamo nekim ljudima i vremenu koje nisi osetila pokazuje samo da ti imaš strašnih problema u razumevanju nečeg drugačijeg, nedokučivog tvog mozgu. Niti ja branim hipike u potpunosti niti mi je to namera, samo sagledavam stvari realno. Što ono kažu: "Svako vreme nosi svoje breme!" pa je tako i sa tim ljudima u njemu. Po tvom viđenju stvari izgleda da su ti hipici gori od ovih pomodara (mada se mogu nazvati svakojako) kojima je sveta kuća TV Pink. Naravno, imaj ti svoje mišljenje, ali da kroz to tvoje mišljenje ideš okolo, prozivaš druge i vređaš, e pa tu si se nešto preračunala.

zasto nesto sto ja ne priznajem kao ideologiju mora da se provlachi "nista ti nisu uradili"...tema je bila o hipicima i punkerima rekla sam sto mislim o hipicima..svidelo se to tebi li ne.iako treba deste puta cu to da ponavljam shavtas da mene zabole sta ti mislis...a i tebe da zabole fino bi zaobiso moj post...kad je vec tako detinjast
a032.gif
deda :lol:

huuu
sta malo alkohola napravi ljudima
recimo znao sam dva lika
koji dok su bili mladji
bili su predmet opste sprdnje
onako zgoljavi ,nikakvi
drugaciji sa majcama Pistolsa ,ma nije bio dan da ih neko
malo istrese iz gaca
e onda su ta dva lika prosla kroz pubertet
izrasli po metar i devedes
i skupili malo drustvance
pa kad se zavale u neki park i cugaju
unistavaju malo onog zelenila
pa kad im se pojavi neki zagovarac mira
ili vec cega,bio on hipik ili ne
sasuli bi mu sve zube u grlo.
Danas su ta dvojica porodicni ljudi
i slusaju narodnjake,ima ih svakakvih
i ne kazem da su svi pankeri takvi.

zasto nesto sto ja ne priznajem kao ideologiju mora da se provlachi "nista ti nisu uradili"...tema je bila o hipicima i punkerima rekla sam sto mislim o hipicima..svidelo se to tebi li ne.iako treba deste puta cu to da ponavljam shavtas da mene zabole sta ti mislis...a i tebe da zabole fino bi zaobiso moj post...kad je vec tako detinjast
a032.gif
deda :lol:
Na kraju mog prethodnog posta koji si citirala piše: Naravno, imaj ti svoje mišljenje, ali da kroz to tvoje mišljenje ideš okolo, prozivaš druge i vređaš, e pa tu si se nešto preračunala.
Pošto ne čitaš sve, već letiš kao muva bez glave, ponavljam je i ovde. I još jednom pokazuješ veliku dozu nekulture. Došla si na forum da razmenjuješ mišljenja (forum za to i služi, čisto informativno), a ti jednostavno kreneš u prozivanje i neuvažavanje pa kad više nemaš šta da kažeš onda bežiš sa rečima da te ne interesuje tuđe mišljenje. Jadno da jadnije ne može da bude. :roll:

koga sam ja prozivala ?aj vrati se na prvi post iako sam ichiji post citirala i prozivala javi se...to jedino hipike ...e vec ako se ti prozivas kao hipik i vidim mnogi zao mi je...to je moje misljenje...a vashe mishljenje sam vec prochitala ..kao i vi moje..nemamo sto dodati kad se ne slazemo..jedino da se vrtimo u krug...ne zajebaj chasti ti

@Sappy
Nazivala si druge ograničenima samo zato što se nisu složili sa tobom, a ti si krenula prilično agresivno.
I mnoge druge ideologije su propale i bile su gore 10 puta od hipi ideologije, od najkrupnijih do onih bezazlenih, pa nikom ništa. Ne treba sad satanizovati hipike zato što su naivno misli da se protiv puške može suprostaviti cvetom, ili šta već drugo.

dadimar- ako si panker ne znaci da ces da se bijes s kim stignes! To je individualna stvar...ja recimo kad sam trezan mene boli dupe za svet oko mene a kada mi neko na svirci pridje i kaze nesto sto mi se ne svidja (na svirci NIKAD nisam trezan) ja uzmem staklenu pikslu i odvalim ga od batina...
Isto to se desi kada sa ortakom odem ispred nekog fensi kluba da zajebavamo seljake...njih deset nas uhvati i istrese iz gaca a ja ne osetim ni jedan udarac...(zato sutra kad se probudis...nije prijatno) to je samo moj primer, ja sam nasilan samo kad popijem, neki od mojih ortaka su nasilni uvek a neki nisu nikad...cista individualna stvar!

Back