Hipici i pankeri - u cemu je razlika?

ne treba bezati bas toliko od pozerstva..... trebas i sebi udovoljiti

Mislim... ne kazem nista... ali zar nije smor i monotono obuci neke nike addidas patike.... jednobojne farmerke i lakosta majicu sa dzepcicem.

al zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..
pritom da se vidi da su starke noshene 2-3 puta :lol:

Ako nekog to cini srecnim zasto da ne radi... Jedan anticki filozof je rekao, onaj ko je srecan u zivotu nema potrebu da ide za filozofijom ili nekim znanjem... Sa druge strane onaj koji nije, pokusava uz pomoc filozofije i znanja da pronadje srecu...

Dal' je ta njegova sreca prizemna ili nije... nije toliko ni bitno...
Sve se svodi na zadovoljstvo, a sreca je naravno deo zadovoljstva...
I zasto bi neko menjao nesto ako je zadovoljan...

Ako nekog to cini srecnim zasto da ne radi... Jedan anticki filozof je rekao, onaj ko je srecan u zivotu nema potrebu da ide za filozofijom ili nekim znanjem... Sa druge strane onaj koji nije, pokusava uz pomoc filozofije i znanja da pronadje srecu...

Dal' je ta njegova sreca prizemna ili nije... nije toliko ni bitno...
Sve se svodi na zadovoljstvo, a sreca je naravno deo zadovoljstva...
I zasto bi neko menjao nesto ako je zadovoljan...
e sad vidi koliko je sve onda kontradiktorno ovome sto ste svi ovde govorili o hippie pokretu i punk ? po vasem misljenju oni su se borili da budu SVOJI,neradeci ono sto radi vecina,nemisleci ono sto milsi vecina ,negovoreci ono sto govori vecina...i sad se ovd mnogi izjasnjavaju kao hipici i punkeri ??kopije sve same kopije...ne znam kavo je to zadovoljstvo biti hiljadita kopija ...ne spada mi to ni u prizemno zadovolstvo

mhm..da odgovorim bo!...
pa,nema toliko hippie wannabe-ja u bl...vishe je rockicja i metalaca.
ja ne kazem da sam pravi,ja jesam wannabe -jer kao prvo,ovdje nema pravih hipika,a i 60te su (nazalost) davno proshle.
na stranu shto se ja osjecjam kao rodjena u pogreshno vrijeme (ali ne na pogreshnom mjestu).
a to,za oblachenje..pa,zar nije ljepse vidjeti nekog nasmijanog,veselog,u sharenoj odjecji nego nekog tmurnom,namrshtenog,svog u crnom? :?

al zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..
pritom da se vidi da su starke noshene 2-3 puta :lol:
izvini nisam znao da pricas o ideologiji,to se ne vidi iz ovoga....jedino iz onoga za grunge....ovde si pominjala svakog drugog tinejdzera...mene pas jos nije jeb.bo , nadam se i da nece :)

Hipici su miroljubivi...
*al zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..
pritom da se vidi da su starke noshene 2-3 puta *
Kakve veze ima da li je nesto noseno 2-3 puta?
Bolje sve to, nego zlatne jakne s perijem!
peace

Hipici su miroljubivi...
*al zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..
pritom da se vidi da su starke noshene 2-3 puta *
Kakve veze ima da li je nesto noseno 2-3 puta?
Bolje sve to, nego zlatne jakne s perijem!
peace

O fala bogu, ima nekog pametnog na ovom 4umu!

Back