Sappy
Domaćin
- Poruka
- 3.081
odjelo ne cini covjeka
ne znam kakve ovo veze ima sa bilo cim
al ucinilo mi se pametnim
pa i jeste pametno :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odjelo ne cini covjeka
ne znam kakve ovo veze ima sa bilo cim
al ucinilo mi se pametnim
ne treba bezati bas toliko od pozerstva..... trebas i sebi udovoljiti
Mislim... ne kazem nista... ali zar nije smor i monotono obuci neke nike addidas patike.... jednobojne farmerke i lakosta majicu sa dzepcicem.

al zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..
pritom da se vidi da su starke noshene 2-3 puta![]()
a kako bi ti sappy?gola da se setamo?
ajde ovako:
STA BI TI HTELA PA DA BUDE IDEALNO ZA SVE???8)
sve mogu istrpit
al kad neko na minus 15
otkopca jaknu da mu se vidi majca sweet years
e to je sprdnja
a sta ti nosis? ja isto toliko devojaka vidim i u kariranim minicima sa nekom kratkom frizurom...al zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..
e sad vidi koliko je sve onda kontradiktorno ovome sto ste svi ovde govorili o hippie pokretu i punk ? po vasem misljenju oni su se borili da budu SVOJI,neradeci ono sto radi vecina,nemisleci ono sto milsi vecina ,negovoreci ono sto govori vecina...i sad se ovd mnogi izjasnjavaju kao hipici i punkeri ??kopije sve same kopije...ne znam kavo je to zadovoljstvo biti hiljadita kopija ...ne spada mi to ni u prizemno zadovolstvoAko nekog to cini srecnim zasto da ne radi... Jedan anticki filozof je rekao, onaj ko je srecan u zivotu nema potrebu da ide za filozofijom ili nekim znanjem... Sa druge strane onaj koji nije, pokusava uz pomoc filozofije i znanja da pronadje srecu...
Dal' je ta njegova sreca prizemna ili nije... nije toliko ni bitno...
Sve se svodi na zadovoljstvo, a sreca je naravno deo zadovoljstva...
I zasto bi neko menjao nesto ako je zadovoljan...
a sta ti nosis? ja isto toliko devojaka vidim i u kariranim minicima sa nekom kratkom frizurom...
al ja se ne izjasnjavam kao hippie kao punker kao grunger ...

pa opet imas 1000 devojaka koje se oblace kao ti....
chujes li ti sebe ?chitas li ti moje postove ?govorim o oblachenju radi isticanaja svoje ideologije u muzichnkog ukucsa ?je.bo te pas u mozak....
a tu se sve vraca na odevanje.
Vodim neq dilemu u sebi... kolko band majica smem da imam a da ne ispadnem pozer
sve mogu istrpit
al kad neko na minus 15
otkopca jaknu da mu se vidi majca sweet years
e to je sprdnja
izvini nisam znao da pricas o ideologiji,to se ne vidi iz ovoga....jedino iz onoga za grunge....ovde si pominjala svakog drugog tinejdzera...mene pas jos nije jeb.bo , nadam se i da neceal zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..

Hipici su miroljubivi...
*al zar danas nije smor svaki drugi tinejdzer koji obuje martinke/starke....crne jednobojne pantalone i majIce poznatih bendova...iliti pak jednobojne majIce..
pritom da se vidi da su starke noshene 2-3 puta *
Kakve veze ima da li je nesto noseno 2-3 puta?
Bolje sve to, nego zlatne jakne s perijem!
peace
E jel su od hipika nastali Zeleni?![]()