HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo malo sličica.... :)
Izvalite lika što kopira Villea.. :lol:

Fan_who_copied_ville_his_tattoo--la-1.jpg

najlepsiprofil-1.jpg

Ville_Valo--large-msg-1108395646-2-1.jpg

credit_she_kender_at_valo_daily--1-1.jpg

VilleValo-2-1.jpg

od ovih sto je razorblade postavila, ova pretposlednja mi je najbolja, skroz je spontana, te su najbolje, a od ovih sto je bitter stavila, na ovoj drugoj mi kao neki backstreet boy, zar ne? :D ali sve su super...

i da, youtube to cesto radi, razglavi zvuk i sliku, pogotovo je ove Novozelandjane tesko razumeti...

hej ljudi, danas je u civilizovanom svetu izasao Digital Versatile Doom, ali ne znam kada ce to doci do nas... ima i neko takmicenje, do 19. maja, ako postavite screenshot Kiss of dawn na svoj blog/web stranicu, mozda vas izvuku i dobijete limited edition DVD-ja blablabla... Posto ja u zivotu ni zamenu na Bingu nisam dobila, nemam nameru ovo da radim, ali ako neko hoce, eto cisto da znate...
wow, ovo mi je treci post danas... freak! ali od cetvrtka me nece biti deset dana, pa cete se odmoriti... :)

od ovih sto je razorblade postavila, ova pretposlednja mi je najbolja, skroz je spontana, te su najbolje, a od ovih sto je bitter stavila, na ovoj drugoj mi kao neki backstreet boy, zar ne? :D ali sve su super...

i da, youtube to cesto radi, razglavi zvuk i sliku, pogotovo je ove Novozelandjane tesko razumeti...
Jes' vala... :D

hej ljudi, danas je u civilizovanom svetu izasao Digital Versatile Doom, ali ne znam kada ce to doci do nas... ima i neko takmicenje, do 19. maja, ako postavite screenshot Kiss of dawn na svoj blog/web stranicu, mozda vas izvuku i dobijete limited edition DVD-ja blablabla... Posto ja u zivotu ni zamenu na Bingu nisam dobila, nemam nameru ovo da radim, ali ako neko hoce, eto cisto da znate...
wow, ovo mi je treci post danas... freak! ali od cetvrtka me nece biti deset dana, pa cete se odmoriti... :)
Znam to, jutros sam nešto pokušavala, ali nisam uspela... Neću ni ja to slati, ionako sam baksuz što se tiče tih izvlačenja i nagradnih igara... Uh, a koliko ja postujem dnevno, treba da idem na godišnji :D
razorblade_eyes,bitter93sweet super su vam slike:) Bitter93sweet,imam i ja ovu 1 sliku,to je sa nekog koncerta za Noc vestica,jel da?Slika je extra:D
Jeste, mislim da je iz 2004. u Londonu. Ville je, koliko vidim Jack Skellington, a ostali su neki zombiji pretpostavljam... a baš su slatki :heart::D Evo još malo sličica sa Noći veštica...

Uffff...prelepi indijanac:)Ali,nekako mi se cini da je miran i tih,ne znam zasto:|

Hehehe.. Ali je prelep...:D
Ali, a, cini se kao najpovuceniji u bendu.. blah.. Nema covek potrrebu da se istice, valjda...

Burton možda deluje kao najpovučeniji u bendu, ali ne mora da znači da je takav. Evo npr. mnogi misle da sam ja tako tiha, mirna, ali kad me bolje upoznaju...:twisted: Dobar je Burton, samo, što bi Vođena rekla, nema potrebu da se toliko ističe i to je to :)

Burton možda deluje kao najpovučeniji u bendu, ali ne mora da znači da je takav. Evo npr. mnogi misle da sam ja tako tiha, mirna, ali kad me bolje upoznaju...:twisted: Dobar je Burton, samo, što bi Vođena rekla, nema potrebu da se toliko ističe i to je to :)

;)

Eh, da... Covek je, nekako... Ne znam, jednostavno, iako je povucen, cini se da je on najopusteniji u bendu.. Ili se ja tripujem?:|

Ljudi, Ville ima mnogo lep nositj iz profila :mrgreen:

Ma Villeov nosić je ....:D Ali, oči su najlepše...:)
Ljudi, kad je moja tetka rekla da ima jako lep oblik lica, nos, oči i kosu..ma načudila se koliko je lep..A moja tetka zna da prepozna šta je lepo :D

Evo još slička, imam pun komp njegovih slika.... :mrgreen:

credit_she_kender_at_valo_daily--3-1.jpg

credit_she_kender_at_valo_daily--2-1.jpg

credit_she_kender_at_valo_daily--4-1.jpg

Dobra stara vremena... :lol:

29742593_3b3b85906e-1.jpg

SmokyVille-1.jpg

Ville--large-msg-119390753896-1.jpg

E,je l' neko zna ko je ova mala pored njega? Piše dole nešto Valo...Da mu nije rod? :)

ville_and_girl_again--large-msg-119-1.jpg

Back