panofanatik
Primećen član
- Poruka
- 540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe...
Sladak je intevju. Bravo The Heartless
Samo što su meni opet razglavljeni slika i zvuk.
Dešava li se još nekome?![]()

joj kako vilim gone with the sin...mmmmmm...raznezila sam se
Sva se naježim kad je čujem... u pozitivnom smislu (što bi moja drugarica rekla) 
Ljudi, Ville ima mnogo lep nositj iz profila![]()

hahaha stvarno jeste, svi padaju na njegove oci, a ja sam prvo nos primetila... mozda sam ja malo cudna![]()

ops: )
Jes' vala...od ovih sto je razorblade postavila, ova pretposlednja mi je najbolja, skroz je spontana, te su najbolje, a od ovih sto je bitter stavila, na ovoj drugoj mi kao neki backstreet boy, zar ne?ali sve su super...
i da, youtube to cesto radi, razglavi zvuk i sliku, pogotovo je ove Novozelandjane tesko razumeti...
Znam to, jutros sam nešto pokušavala, ali nisam uspela... Neću ni ja to slati, ionako sam baksuz što se tiče tih izvlačenja i nagradnih igara... Uh, a koliko ja postujem dnevno, treba da idem na godišnjihej ljudi, danas je u civilizovanom svetu izasao Digital Versatile Doom, ali ne znam kada ce to doci do nas... ima i neko takmicenje, do 19. maja, ako postavite screenshot Kiss of dawn na svoj blog/web stranicu, mozda vas izvuku i dobijete limited edition DVD-ja blablabla... Posto ja u zivotu ni zamenu na Bingu nisam dobila, nemam nameru ovo da radim, ali ako neko hoce, eto cisto da znate...
wow, ovo mi je treci post danas... freak! ali od cetvrtka me nece biti deset dana, pa cete se odmoriti...![]()
Jeste, mislim da je iz 2004. u Londonu. Ville je, koliko vidim Jack Skellington, a ostali su neki zombiji pretpostavljam... a baš su slatkirazorblade_eyes,bitter93sweet super su vam slikeBitter93sweet,imam i ja ovu 1 sliku,to je sa nekog koncerta za Noc vestica,jel da?Slika je extra
![]()

Uffff...prelepi indijanacAli,nekako mi se cini da je miran i tih,ne znam zasto:|
Uffff...prelepi indijanacAli,nekako mi se cini da je miran i tih,ne znam zasto:|
Hehehe.. Ali je prelep...
Ali, a, cini se kao najpovuceniji u bendu.. blah.. Nema covek potrrebu da se istice, valjda...

Burton možda deluje kao najpovučeniji u bendu, ali ne mora da znači da je takav. Evo npr. mnogi misle da sam ja tako tiha, mirna, ali kad me bolje upoznaju...Dobar je Burton, samo, što bi Vođena rekla, nema potrebu da se toliko ističe i to je to
![]()
Ljudi, Ville ima mnogo lep nositj iz profila![]()