HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nego, ja sam pre neki dan preslusala ceo Dark Light, posto ga bas dugo nisam cula i Behind the Crimson Door mi je tako savrsena bila, a ranije mi se uopste nije svidjala... Sad je slusam 10 puta dnevno, kao manijak, pa me cisto zanima sta vi mislite o njoj.

ok je pesma...sa Dark Lighta najbolje su Vampire heart,Under the rose i Nightside of eden...

bitter93sweet, vrlo si dobro došla!!!

Juhuuu!! Evo nama naše Susie! Long time no see!

Ej, ljudi, nemam sad vremena da pregledavam sve ovo što se postavljali, ali sam samo 'tela da se uključim na čas da vam kažem da mi nedostajete u ovim danima kada moram da radim prokleti seminarski rad i nemam vremena ni da slušam HIM (a ni bilo šta drugo), a nekmoli da postujem na forumu!!!
Anyway, sjajni ste... Vidim ima dosta novih sličica i svačega...
Nadam se da ću vam se uskoro ponovo aktivno pridružiti.

Ljub za sve

Ja tragam za ogrlicom sa heartagramom vec godinama...Drugarice su mi gledale po NS-u i BG-u ali navodno nisu nista nasle(ili ne znaju gde da traze).Jel zna neko radnju(npr. u Novom Sadu) gde mogu to da nadjem?:)

Evo, sa slikom cu da se zahvalim na dobrodoslici:
vi-1-1.jpg

;)

meni je najupecatljiviji look onaj iz summer wine, nekako mi je tu ozbiljan, prefinjen, sexy... OK, preterale smo, napustice nas ovi muskarci definitivno :)

nego, ja sam pre neki dan preslusala ceo Dark Light, posto ga bas dugo nisam cula i Behind the Crimson Door mi je tako savrsena bila, a ranije mi se uopste nije svidjala... Sad je slusam 10 puta dnevno, kao manijak, pa me cisto zanima sta vi mislite o njoj.

Super pjesma, ali mi je ipak Play Dead na prvom mijestu, sto se tice Dark Light-a.

Ja tragam za ogrlicom sa heartagramom vec godinama...Drugarice su mi gledale po NS-u i BG-u ali navodno nisu nista nasle(ili ne znaju gde da traze).Jel zna neko radnju(npr. u Novom Sadu) gde mogu to da nadjem?:)

Ne verujem da ćeš to naći kod nas...Ja sam svoj privezak - heartagram sama napravila od žice (jes' da zvuči seljački, ali super izgleda) malo čvršće i na kraju sam ga prelakirala srebrnim lakom. Patila sam se 2 sata, ali vredelo je :D Znaš kako cool izgleda, majke mi, niko ne konta da je ručni rad, svi misle da je srebrni :lol:

Ona poznaje djevojku od Gasa, pa je preko nje usla.
U pitanju je Killing Loneliness :)

GAS IMA DEVOJKU!!!???:shock::shock::shock: Volela bih da vidim to stvorenje:confused:

Meni se Dark light dopao negde otprilike na "deseti pogled", a PLAY DEAD i UNDER THE ROSE su mi omiljene. Behind the crimson door je ok, ali prosečna...

Ne verujem da ćeš to naći kod nas...Ja sam svoj privezak - heartagram napravila sama od žice (jes' da zvuči seljački, ali super izgleda) malo jače i na kraju prelakirala srebrnim lakom. Patila sam se 2 sata, ali vredelo je... Znaš kako cool izgleda, majke mi, niko ne konta da je ručni rad...svi misle da je srebrni :D Ipak, ako nađeš negde, javi :)

ja sumnjam da ce to dobro da zvuci....svasta,pa him u celini jeste najboji ali taj sam..pa bas..sumnjam...samo jos neznam jel on napusta grupu ili sta?

ne znam na osnovi čega su tvoje sumnje,al ajde....

Linde je posle Deep shadows izdao svoj solo album King of rock and roll koji bio klasičan hard rock album,a izdvojila se obrada Elvisove pesme (ne mogu se setiti naziva) koja je kasnije izabrana za uvodnu špicu Bamove emisije Viva la Bam.
Linde ima fenomenalan glas i može se meriti sa Villeovim,što se mene tiče ;)
a sledeći album će biti black metal što je veliko iznenađenje u odnosu na predhodni.
biće i drugačija postava,Ville neće biti bubnjar,a ostali Mige i Burton valjda ostaju u bendu.
album izlazi krajem godine i ne,niko ne napušta bend...

Back