MIKICA RBD
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ville je Ville, i njega necemo da mjerimo
![]()

...ali zato kada ga vidim sa nekom ženskom...:mad:
Lazes, lazes, lazes!!!!!!!!!! ja to ne mogu da docekam!!! ja tu pesmu OBOZAVAM!!!! ona mi je u top tri, ako ne i najbolja sa ovog albuma... bas mi je drago sto su je izabrali, mada ja imam par ideja u glavi kako bi spot za Passion's killing floor mogao da bude fantastican... ali ko mene pitainače,novi singl je Venus Doom! jedva čekam spot!

Svojevremeno sam smatrala da bi bilo pametnije da mu neko dobaci četku za kosu jer je bilo situacija kad mu je bila nužno potrebnajoj...kako samo mrzim one fanove koji se potresaju time što Ville ima ribu ili se ljubi sa nekim...jedini fanovi gori od njih su oni što bacaju plišane medvediće na njihovim nastupima
inače,novi singl je Venus Doom! jedva čekam spot!

Ali, taj goth deo je najbolji u celoj pesmi!!!!! spot će se inače naći na novom dvd-ju uz ona prethodna dva.biće strava spot.samo se nadam da neće previše biti iskasapljena pesma...predpostavljam da će iseći onaj goth/doom deo i ostaviti samo solažu...
joj...kako samo mrzim one fanove koji se potresaju time što Ville ima ribu ili se ljubi sa nekim...jedini fanovi gori od njih su oni što bacaju plišane medvediće na njihovim nastupima
inače,novi singl je Venus Doom! jedva čekam spot!

Its all tears je takoo dobra pesma....prava goth himna.
The Zephyr...za ovo o muzici se slažem u potpunostiA što se tiče Exita, nisi jedina... Ja još ne mogu da prebolim to što nisam otišla 2006. ali moji mi nisu dali...pa sam morala da gledam na tv-u
![]()

Oke, možda sam se pogrešno izrazila... Htela sam da kažem da mi je još uvek krivo što nisam bila. Sad kad gledam snimke, mogu samo da zamislim kako zvuče uživo...Hm...Ja necu nikada preboleti sto nisam bila![]()