Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego, ja sam pre neki dan preslusala ceo Dark Light, posto ga bas dugo nisam cula i Behind the Crimson Door mi je tako savrsena bila, a ranije mi se uopste nije svidjala... Sad je slusam 10 puta dnevno, kao manijak, pa me cisto zanima sta vi mislite o njoj.
kako ti ljudi uopste stignu u backstage? ozbiljno, uvek sam se pitala koji su ti koji mogu da idu tamo. ali, on je skroz blesav, zivo me interesuje koju je to pesmu posvetio devicama?![]()

meni je najupecatljiviji look onaj iz summer wine, nekako mi je tu ozbiljan, prefinjen, sexy... OK, preterale smo, napustice nas ovi muskarci definitivno
nego, ja sam pre neki dan preslusala ceo Dark Light, posto ga bas dugo nisam cula i Behind the Crimson Door mi je tako savrsena bila, a ranije mi se uopste nije svidjala... Sad je slusam 10 puta dnevno, kao manijak, pa me cisto zanima sta vi mislite o njoj.
odlično izgleda...
....a evo i još jednog fresh intrevjua:
![]()
Jao, divne li slike!
Mige je bas otromboljio, ako smijem da se tako izrazim![]()
Ja tragam za ogrlicom sa heartagramom vec godinama...Drugarice su mi gledale po NS-u i BG-u ali navodno nisu nista nasle(ili ne znaju gde da traze).Jel zna neko radnju(npr. u Novom Sadu) gde mogu to da nadjem?![]()

opet intervju ali ovaj put je Linde glavna zvezda
http://ultimate-guitar.com/intervie..._out_from_lindes_riffs_only_can_be_heavy.html
jedva čekam njegov solo album...

Ona poznaje djevojku od Gasa, pa je preko nje usla.
U pitanju je Killing Loneliness![]()
Super pjesma, ali mi je ipak Play Dead na prvom mijestu, sto se tice Dark Light-a.
Ja tragam za ogrlicom sa heartagramom vec godinama...Drugarice su mi gledale po NS-u i BG-u ali navodno nisu nista nasle(ili ne znaju gde da traze).Jel zna neko radnju(npr. u Novom Sadu) gde mogu to da nadjem?![]()

GAS IMA DEVOJKU!!!???:shock::shock::shock: Volela bih da vidim to stvorenje
Gas je sad momak i po. Bas se dotjerao.
Evo njene slike:
![]()
Inace, ima 20 godina![]()
ja sumnjam da ce to dobro da zvuci....svasta,pa him u celini jeste najboji ali taj sam..pa bas..sumnjam...samo jos neznam jel on napusta grupu ili sta?
GAS IMA DEVOJKU!!!???:shock::shock::shock: Volela bih da vidim to stvorenje
Gas je sad momak i po. Bas se dotjerao.
Evo njene slike:
![]()
Inace, ima 20 godina![]()
prelepa je :shock:ops: