HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja volim sve,ali ove tri su mi najbolje:Killing Loneliness,Buried Alive by love i Wings of Butterfly!!!

Veliki PozZz za tebe i za sve koji slusaju H.I.M:grin:

Veshtica_sa_Meseca:
Natasa, i ja ti zelim dobrodoslicu u ovo ludo drustvo...HIM-ovaca...hehhe...
Malo ih volimo malo ih mrzimo... ali najvise ih slusamo ;)

Ps: ^milena*, nas dve se znamo ;)
Draga,ja znam da se znamo.....xixi...kako da se ne znamo,pa jedna si mi od drazih osoba!!!xixi,pozz dushice

Hm....nema njihove pesme a da mi nije omiljena,ali medju drazima su mi The Sacrament,Crcle of Fear,Join me,Beautiful,Venus(In Our Blood),a sada mi se jako dopala Passions Killing Floor..

ehe ovde se dosta przi zadnja 2 dana,qL ima i novih (Poz... za sve nove i stare :p ).
zasto je svima najgori zadnji album???

1. Vampire heart 4+ od 3:20 pocenjie najbolji deo pesme :)
2.Wings of the butterfly 4 dosta komercijala ali otkida (da nije tol'ko komercijalna bilo bi za 5 :twisted: )
3. Under the rose 4 dosta dobra pesma
4.Killing loneliness 5- jedna od najboljih sa ovog albuma,pesma koja je "ubedila" amere da HIM zna svoj posao 8)
5. Dark light 3 malo smorna pesma ali ok mora i takvih biti,inace oprastam joj jer nosi naziv albuma ...
6. Behind the crimson door 4- ok,nije na prvo slusanje nego tek na 15to :evil:
7. Face of good 5- takodje meni jedna od omiljenih sa zadnjeg albuma.dosta neobicna.upocetku mi je bila omiljena pesma sa albuma!
8. Drunk on shadows 4- ok pesma,bolja je kad se slusa dosta pojacana ;) dobra muzika i jos bolji text
9.Play dead 5+++ najbolja najbolja najbolja !!!otkidao sam na Exitu uz ovu pesmu :twisted: :twisted: :twisted:
10. In the nightside of eden 5- super se nastavlja na prethodnu pesmu,dosta dobra pesma ...
11. Venus (In Our Blood) 5- izgleda da je bolji drugi deo albuma :p
12. The Cage 3+ moglo je i bez ove pesme,ali opet hvala im na jos jednoj pesmi :)
13. Secret in my heart ( advance - new release 2 ) 5- ja i dalje tvrdim da je ovo njihova pesma,vredi je poslusati 8-)

sve u svemu,meni je ovaj album sasvim OK !sta vise,bolji mi je od Deep Shadows And Brilliant Highlights :!:
Poz...

InJoyAndSorrow:
ehe ovde se dosta przi zadnja 2 dana,qL ima i novih (Poz... za sve nove i stare :p ).
zasto je svima najgori zadnji album???

1. Vampire heart 4+ od 3:20 pocenjie najbolji deo pesme :)
2.Wings of the butterfly 4 dosta komercijala ali otkida (da nije tol'ko komercijalna bilo bi za 5 :twisted: )
3. Under the rose 4 dosta dobra pesma
4.Killing loneliness 5- jedna od najboljih sa ovog albuma,pesma koja je "ubedila" amere da HIM zna svoj posao 8)
5. Dark light 3 malo smorna pesma ali ok mora i takvih biti,inace oprastam joj jer nosi naziv albuma ...
6. Behind the crimson door 4- ok,nije na prvo slusanje nego tek na 15to :evil:
7. Face of good 5- takodje meni jedna od omiljenih sa zadnjeg albuma.dosta neobicna.upocetku mi je bila omiljena pesma sa albuma!
8. Drunk on shadows 4- ok pesma,bolja je kad se slusa dosta pojacana ;) dobra muzika i jos bolji text
9.Play dead 5+++ najbolja najbolja najbolja !!!otkidao sam na Exitu uz ovu pesmu :twisted: :twisted: :twisted:
10. In the nightside of eden 5- super se nastavlja na prethodnu pesmu,dosta dobra pesma ...
11. Venus (In Our Blood) 5- izgleda da je bolji drugi deo albuma :p
12. The Cage 3+ moglo je i bez ove pesme,ali opet hvala im na jos jednoj pesmi :)
13. Secret in my heart ( advance - new release 2 ) 5- ja i dalje tvrdim da je ovo njihova pesma,vredi je poslusati 8-)

sve u svemu,meni je ovaj album sasvim OK !sta vise,bolji mi je od Deep Shadows And Brilliant Highlights :!:
Poz...

SECAS SE TE MASE NA KONCERTU? BILO JE LUDO I NENORMALNO :) SAVRSENO!!!!

Kad smo vec kod toga od kada ko slusa HIM, zavolela sam ih 2001... Isla sam u 7. razred kad sam poludela za njima. Posle me je to proslo, ali ih i dalje rado slusam. Volim da znam sve sta se desava, a od pesama sve gotivim. Nemam dobar ili los album. Iako u zadnje vreme furaju isti stil, ne mogu reci da su im neke pesme grozne. Sve su na svoj nacin lepe, sa savrsenim textom i savrsenim Villeovim glasom!!!

uh uh Dark Light, sta reci..
moj redosled:
In The Nightside Of Eden †
Behind The Crimson Door †
Under The Rose †
The Face Of God †
Vampire Heart †
Venus (In Our Blood) †
Rip Out The Wings Of A Butterfly †
Killing Loneliness †
Play Dead †
Drunk On Shadows †
Dark Light †
The Cage †

suomigirl:
Kad smo vec kod toga od kada ko slusa HIM, zavolela sam ih 2001... Isla sam u 7. razred kad sam poludela za njima. Posle me je to proslo, ali ih i dalje rado slusam. Volim da znam sve sta se desava, a od pesama sve gotivim. Nemam dobar ili los album. Iako u zadnje vreme furaju isti stil, ne mogu reci da su im neke pesme grozne. Sve su na svoj nacin lepe, sa savrsenim textom i savrsenim Villeovim glasom!!!

nice

pa kod mene je ono, ako volis HIM volis sve u vezi njega, pa cak i najgori album ili pesmu..
ta muzika, taj pravac, taj glas mi jednostavno odgovara i to je to..

suomigirl:
nešto me zanima, da nemaš ti account na buzznetu?

1. Vampire heart
2. Under The Rose
3. Killing lonelines
4. Wings of a butterfly
5. Play Dead
6. Behind the crimson door
7. Drunk on shadows
8. Venus (In our blood)
9. Dark light
10. The cage
11. In the nightside of eden
12. Face of God

8)

Solitary Man:
nice

pa kod mene je ono, ako volis HIM volis sve u vezi njega, pa cak i najgori album ili pesmu..
ta muzika, taj pravac, taj glas mi jednostavno odgovara i to je to..

I ja tako mislim...... Volis ih zato sto su oni - oni, ma kakvu mjuzu pravili ;-)

+SpookyGirl+:
nešto me zanima, da nemaš ti account na buzznetu?

Prvo sam se zamislila, ali da.... imam..... Postavila sam ga jos daaavno, cak ni ne odlazim tamo, jedino ako neko trazi friend request ili mi posalje poruku. Nisam u toku sa tim sajtom :-?
I ti imas account tamo?

suomigirl:
Prvo sam se zamislila, ali da.... imam..... Postavila sam ga jos daaavno, cak ni ne odlazim tamo, jedino ako neko trazi friend request ili mi posalje poruku. Nisam u toku sa tim sajtom :-?
I ti imas account tamo?
Imam i ja, da... sećam se da sam jednom naletela i na tvoj profil kad sam tražila HIM zaluđenike iz Srbije... jedino ne znam dal sam te dodala u friends :?
uglavnom, i ja sam tamo vrlo retko

Sto se mene tice,pocela sam da slusham HIM pre dve godine, sa manjim pauzama....(kad su poceli da me smaraju). Sada ih ponovo slusham i potpuno sam luda za njima!!!
Omiljena pesma mi je Killing loneliness,a mnogo volim i Kiss of dawn.
Pozzzzzzzz i za tebe, Himovce!!! :D

Back