HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobra je to pesmica, ali ja nekako volim njihove malo zhesce pesme,npr. Buried alive by love, Endless dark, Sweet pandemonium, a ipak mi se svidela laksha pesma kao shto je Killing loneliness! Cudno!

^milena*:
Himovac i Himovka,neobicno isto razmisljanje,da nemate vi nesto zajednichko osim Him-a?

To je sluchajno izabrano, ja sam ogromni fan HIMa,on je tek pocetnik, ali dobro. Mi se dobro sporazumevamo i van krstarice smo najbolji drugovi. Dovoljno? A samo nam je HIM neshto zajednicko!

Himovka:
To je sluchajno izabrano, ja sam ogromni fan HIMa,on je tek pocetnik, ali dobro. Mi se dobro sporazumevamo i van krstarice smo najbolji drugovi. Dovoljno? A samo nam je HIM neshto zajednicko!
Nemoj da se ljutis,nisam imala nikakve zle namere,mislim da vracam i tako to..xixixi...malo zezanja nije na odmet... :lol:

Jel zna neko gde mogu da skinem josh pesama HIMa sa Venus Doom albuma? Sve osim Kiss of dawn i Passion's killing floor. Da li imate love in cold blood ili dead lover's lane? :sad:

Himovka:
Jel zna neko gde mogu da skinem josh pesama HIMa sa Venus Doom albuma? Sve osim Kiss of dawn i Passion's killing floor. Da li imate love in cold blood ili dead lover's lane? :sad:
zao mi je ali ja ne znam,meni je drug rekao gde da skidam ove pesme a za ostale ne znam gde mozes da ih nadjes.... :confused:

Bury Me Deep Inside Your Heart

Let me wake up in your arms
Hear you say it's not alright
Let me be so dead and gone
So far away from life
Close my eyes
Hold me tight
And bury me deep inside your heart

All I ever wanted was you, my love
You're all I ever wanted is you, my love
Your're all I ever wanted, just you

Let me never see the sun
And never see you smile
Let us be so dead and so gone
So far away from life
Just close my eyes
Hold me tight
And bury me deep inside your heart

You're all I ever wanted, you, oh my love
You're all I ever wanted, you, my love

That's the way it's always been
My heart stops beating only for you Baby
Only for your loving

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Himovka:
http://media.thesacrament.net/x/HIM%20-%20Dead%20Lover's%20Lane%20(GIAN%20Festival).zip

HIM Helsinki / Tavastia Club Finland 31-12-2003
HIM Love Metal Archives Vol.I
HIM Rock Am Ring 2005
HIM Video Collection
HIM Live In Exit 2006
da li bi zeleli ove koncerte?

Back