Natasha_88
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
^milena*:Himovac i Himovka,neobicno isto razmisljanje,da nemate vi nesto zajednichko osim Him-a?
Nemoj da se ljutis,nisam imala nikakve zle namere,mislim da vracam i tako to..xixixi...malo zezanja nije na odmet...Himovka:To je sluchajno izabrano, ja sam ogromni fan HIMa,on je tek pocetnik, ali dobro. Mi se dobro sporazumevamo i van krstarice smo najbolji drugovi. Dovoljno? A samo nam je HIM neshto zajednicko!
zao mi je ali ja ne znam,meni je drug rekao gde da skidam ove pesme a za ostale ne znam gde mozes da ih nadjes....Himovka:Jel zna neko gde mogu da skinem josh pesama HIMa sa Venus Doom albuma? Sve osim Kiss of dawn i Passion's killing floor. Da li imate love in cold blood ili dead lover's lane? :sad:
http://media.thesacrament.net/x/HIM%20-%20Dead%20Lover's%20Lane%20(GIAN%20Festival).zipHimovka:Jel zna neko gde mogu da skinem josh pesama HIMa sa Venus Doom albuma? Sve osim Kiss of dawn i Passion's killing floor. Da li imate love in cold blood ili dead lover's lane? :sad:
uz malo maste sve se moze^milena*:Ccc,solitary,pa odakle ih nalazis,lebati?
ups, naravno, ali kako?cikacvarak:HIM Helsinki / Tavastia Club Finland 31-12-2003
HIM Love Metal Archives Vol.I
HIM Rock Am Ring 2005
HIM Video Collection
HIM Live In Exit 2006
da li bi zeleli ove koncerte?
Nemam ja tu mastu....izgleda da mi zato i ne ide...Solitary Man:uz malo maste sve se moze![]()
Hi...xixi...Solitary Man:ma daj
sve ce biti ok
uostalom, imas mene ;-)