Solitary Man
Primećen član
- Poruka
- 571
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Solitary Man:Behind The Crimson Door = Passion's Killing Floor![]()
e vidis za to nisam cula,ali ako se nesto nadje,volela bih da vidim o cemu se radiNatasha_88:DA, ova jednacina je tacna! Ali nisam sigurna za ovo sa Nevernim bebama... Procitala sam negde na netu da su im maznuli pesmu pa me bas zanima gde mogu da nadjem pesmu BELA KOLA pa da mi to proverimo i damo svoj sud... :wink:
O,jbt,oskrvanitje nam HIM....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Natasha_88:Trudicu se... Mada nesto mi bas i ne ide...![]()
Cula sam jos da je nasa pevacica CECA isto uzela muziku neke njihove pesme, ali opet ne znam o kojoj je pesmi rec.. ggggrrrrrrrrr....![]()
![]()
![]()
Ma cuti,ja cu d se srodim sa tom pesmom,vetj je obozavam......Natasha_88:Ma jadni su kad kradu od drugih... Evo bas slusam Passions Killing Floor... Po ko zna koji put... :shock: Svidja mi seeeee..... :-D
Mislis sa novog?Sa novog znam samo dve znas i koje,a ostale pesme,mislim da sam rekla jednom:Crcle of fear,The Sacrament,Beautiful,Killing Lonelines,Join Me,Rebel Yell,Ridht In My Arms,The Reaper,Venus(In Our Blood)....itd,itd.....ma sve vooooooolim........Natasha_88:Istooooo.... Koje pesme jos volis?
Ma sve su dobre,tako?Himovka:Ma, Killing loneliness je najbolja! Mada ni Resurrection nije losha! :-D