Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8) 8) 8)Nina93:Ok su. 8-)
Draga,ja znam da se znamo.....xixi...kako da se ne znamo,pa jedna si mi od drazih osoba!!!xixi,pozz dushiceVeshtica_sa_Meseca:Natasa, i ja ti zelim dobrodoslicu u ovo ludo drustvo...HIM-ovaca...hehhe...
Malo ih volimo malo ih mrzimo... ali najvise ih slusamo
Ps: ^milena*, nas dve se znamo![]()
Naravno da mi se svidja.otkida....Veshtica_sa_Meseca:Je l ti se svidja Kiss Of Dawn?
Jedva chekam i ja,mislim obzirom da smatram da je Dark Light najgore uradjen album,svu nadu polazem u ovaj da ce biti extra......a obzirom da sam cula dve pesme,mislim da ce otkidati..!!!!Veshtica_sa_Meseca:Jedva cekam da izadju sve pesme 8)
Veshtica_sa_Meseca:PS: Isla bih ja s tobom! Shmrc...
PozZz Himovac... Ja ih slusam godinu dana... Otkad ih vi, ostali slusate?
InJoyAndSorrow:ehe ovde se dosta przi zadnja 2 dana,qL ima i novih (Poz... za sve nove i stare).
zasto je svima najgori zadnji album???
1. Vampire heart 4+ od 3:20 pocenjie najbolji deo pesme
2.Wings of the butterfly 4 dosta komercijala ali otkida (da nije tol'ko komercijalna bilo bi za 5)
3. Under the rose 4 dosta dobra pesma
4.Killing loneliness 5- jedna od najboljih sa ovog albuma,pesma koja je "ubedila" amere da HIM zna svoj posao 8)
5. Dark light 3 malo smorna pesma ali ok mora i takvih biti,inace oprastam joj jer nosi naziv albuma ...
6. Behind the crimson door 4- ok,nije na prvo slusanje nego tek na 15to
7. Face of good 5- takodje meni jedna od omiljenih sa zadnjeg albuma.dosta neobicna.upocetku mi je bila omiljena pesma sa albuma!
8. Drunk on shadows 4- ok pesma,bolja je kad se slusa dosta pojacanadobra muzika i jos bolji text
9.Play dead 5+++ najbolja najbolja najbolja !!!otkidao sam na Exitu uz ovu pesmu![]()
![]()
10. In the nightside of eden 5- super se nastavlja na prethodnu pesmu,dosta dobra pesma ...
11. Venus (In Our Blood) 5- izgleda da je bolji drugi deo albuma
12. The Cage 3+ moglo je i bez ove pesme,ali opet hvala im na jos jednoj pesmi
13. Secret in my heart ( advance - new release 2 ) 5- ja i dalje tvrdim da je ovo njihova pesma,vredi je poslusati 8-)
sve u svemu,meni je ovaj album sasvim OK !sta vise,bolji mi je od Deep Shadows And Brilliant Highlights![]()
Poz...
^milena*:Barem rech napisi kako treba....
suomigirl:SECAS SE TE MASE NA KONCERTU? BILO JE LUDO I NENORMALNOSAVRSENO!!!!
suomigirl:Kad smo vec kod toga od kada ko slusa HIM, zavolela sam ih 2001... Isla sam u 7. razred kad sam poludela za njima. Posle me je to proslo, ali ih i dalje rado slusam. Volim da znam sve sta se desava, a od pesama sve gotivim. Nemam dobar ili los album. Iako u zadnje vreme furaju isti stil, ne mogu reci da su im neke pesme grozne. Sve su na svoj nacin lepe, sa savrsenim textom i savrsenim Villeovim glasom!!!
nešto me zanima, da nemaš ti account na buzznetu?suomigirl:Kad smo vec kod toga od kada ko slusa HIM, zavolela sam ih 2001... Isla sam u 7. razred kad sam poludela za njima. Posle me je to proslo, ali ih i dalje rado slusam. Volim da znam sve sta se desava, a od pesama sve gotivim. Nemam dobar ili los album. Iako u zadnje vreme furaju isti stil, ne mogu reci da su im neke pesme grozne. Sve su na svoj nacin lepe, sa savrsenim textom i savrsenim Villeovim glasom!!!
Solitary Man:nice
pa kod mene je ono, ako volis HIM volis sve u vezi njega, pa cak i najgori album ili pesmu..
ta muzika, taj pravac, taj glas mi jednostavno odgovara i to je to..
+SpookyGirl+:nešto me zanima, da nemaš ti account na buzznetu?
Noup i ne svidja mi se jednachina....Natasha_88:Him - Join me = Neverne Bebe - Bela kola......??? Zna li neko nesto o ovome???
Imam i ja, da... sećam se da sam jednom naletela i na tvoj profil kad sam tražila HIM zaluđenike iz Srbije... jedino ne znam dal sam te dodala u friends :?suomigirl:Prvo sam se zamislila, ali da.... imam..... Postavila sam ga jos daaavno, cak ni ne odlazim tamo, jedino ako neko trazi friend request ili mi posalje poruku. Nisam u toku sa tim sajtom :-?
I ti imas account tamo?