HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i da za cjerkicu chisto sumnjam da je njegova :roll: verovatno je neka beba samo tako nazvana..pogledajte samo sliku shto je stavljena iznad..to je valjda bilo neshto u nemachkoj shta ja znam imam neke snimke kada je isti takav studio i obuchen tako....samo je eto dato takvo ime pa ono..a i jbt ja se raspisah a to ste vecj sve znali verovatno :lol: :lol: :lol:

Him da volim Him mnoge njihove pesme prosle godine sam ih bas gotivio i isao sam na Exit kad su bili stvarno Ville ima odlican glas bas mi se svidja to sto peva...ovako najvise od njih volim:And Love Said No,RighT here in my arms,Behind the crimson door,solitary man,rip out of wings of a buterfly i slicno...

vidim da je ovaj moj post o bebi izazvao burne reakcije :p uglavnom ujednacene - neverujem .... ni ja neverujem ali koga to zanima :D
daj bre ima li neko neku novu pesmu???totalno su zapostavljene bebom ... Passion's killing floor i Kiss of dawn smo svi preslusali par desetina puta - ima li sta novo ???jedva cekam da neko postavi Love in cold blood :D
Poz...

Cao svima! Posto sam nova ovde red je da se predstavim. Dakle, zovem se Natasa, 88 sam, volim sve sto vole mladi... Sto se tice grupe Him, da, volim da ih slusam, stoga moj prvi post ostavljam ovde.. :roll: Po meni, najbolji album im je Razorblade Romance a najgori Dark Light.. Nadam se da ce biti nesto od ovog novog albuma, inace pesme jos nisam preslusala.. Toliko od mene za pocetak.. Pa, primate li me u drustvo svoje...? ;)

P.S. Bas je swatka ova bebica, lepo bi bilo da je Villeova, vreme mu je vec.. ;) mada cisto sumnjam.. to je samo paljevina..

Natasha_88:
Cao svima! Posto sam nova ovde red je da se predstavim. Dakle, zovem se Natasa, 88 sam, volim sve sto vole mladi... Sto se tice grupe Him, da, volim da ih slusam, stoga moj prvi post ostavljam ovde.. :roll: Po meni, najbolji album im je Razorblade Romance a najgori Dark Light.. Nadam se da ce biti nesto od ovog novog albuma, inace pesme jos nisam preslusala.. Toliko od mene za pocetak.. Pa, primate li me u drustvo svoje...? ;)

P.S. Bas je swatka ova bebica, lepo bi bilo da je Villeova, vreme mu je vec.. ;) mada cisto sumnjam.. to je samo paljevina..
Ej,Nato,sta se brines,vazno je da slusas HIM a ostalo ce dotji,evo ja te primam za drugaricu,92 samo god,takodje slusam Him,omiljena pesma The Sacrament,znachi mi,jer mi je bila vezana za jednu osobu,i tako,sta jos slusas?

Pa sta znam, zavisi od raspolozenja, mogu sve da slusam... Kad sam zaljubljena ili tuzna slusam Him (omiljena mi je Resurrection) a na zurkama se najbolje zabavis uz pivo i narodnjake.. :lol: drugacije je i nemoguce, jer po klubovima se obicno pustaju narodnjaci, pa ko voli nek izvoli.. Him slusam vec tri godine.. Ti...? Sta jos slusas...?

P.S. Imas lepo ime, kao moja mama... ;) 8)

Hvala, hvala... Ma bitno je da se prica o njima... ;) Citam vas vec dugo ali nisam se pre registrovala jer slabo se ja razumem u ovo.. meni komp sluzi samo za skidanje muzike.. :lol: :lol: :lol: Ali evo polako se snalazim.. Jesi bila na exitu prosle godine? Ja sam htela da idem ali nisam imala s kim... :cry:

PozZz i tebi Veshtice,ja sam poceo da ih slusam pre pola godine,mnogo su dobri,koja ti je njihova omiljena pesma?Moja omiljena je KILLING LONELINESS!!!

Back