saki8050
Veoma poznat
- Poruka
- 12.081
jbt iskuliraj tebrex...shta i da jeste :| bash to shto kazhesh njegov problem..jbt ne kontam :?Himovka:Ok,moj kamen sa srca se vratio!
Ma,shta me briga,njegov je problem,nije moj!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbt iskuliraj tebrex...shta i da jeste :| bash to shto kazhesh njegov problem..jbt ne kontam :?Himovka:Ok,moj kamen sa srca se vratio!
Ma,shta me briga,njegov je problem,nije moj!![]()
on je licnost a ti nisi niko i nista..Journeyman:Jedino shto im valja su pesme. Ali zato pevach je uzas mislim glas mu je ok nego je kreten.
Solitary Man:
Journeyman:Jedino shto im valja su pesme. Ali zato pevach je uzas mislim glas mu je ok nego je kreten.
Barem rech napisi kako treba....suomigirl:Tako je Solitery Man![]()
hehehe.....skroz se slazhembear:ahahahaha al se vi przhite![]()
![]()
ne znam dal su pozeri,ali ja ih volim!!!_Desetar_:pozeri
Ej,Nato,sta se brines,vazno je da slusas HIM a ostalo ce dotji,evo ja te primam za drugaricu,92 samo god,takodje slusam Him,omiljena pesma The Sacrament,znachi mi,jer mi je bila vezana za jednu osobu,i tako,sta jos slusas?Natasha_88:Cao svima! Posto sam nova ovde red je da se predstavim. Dakle, zovem se Natasa, 88 sam, volim sve sto vole mladi... Sto se tice grupe Him, da, volim da ih slusam, stoga moj prvi post ostavljam ovde..Po meni, najbolji album im je Razorblade Romance a najgori Dark Light.. Nadam se da ce biti nesto od ovog novog albuma, inace pesme jos nisam preslusala.. Toliko od mene za pocetak.. Pa, primate li me u drustvo svoje...?
![]()
P.S. Bas je swatka ova bebica, lepo bi bilo da je Villeova, vreme mu je vec..mada cisto sumnjam.. to je samo paljevina..
Solitary Man:Veshtica_sa_Meseca je premlada vestica da bi bila na exit-u..xixi