HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Daj bre, Type O Negative su nekako...dosadni. A mislim da to sa HIM nema nikakve veze sa komercijalom, pa mislim koliko metalaca ima da ne slusaju nista komercijalno? I ako ih ima, mislim da to rade samo da bi mogli da pricaju na sva usta kako ne slusaju komercijale, a muka mi je od takvih :roll:

To je isto kao da me pitash zashto ne gotivim Tokio Hotel ista komercijala.
E sad ne mogu retchi da mi se njihove pesme ne svidjaju.Cak mi se neke i dopadaju.
Jednostavno mi se ne svidja njihov pristup,znaci nije u pitanju njihova muzika nego
oni sami.Toliko su isfolirani da to nije normalno...

Ne kapiram. Jel moras da budes tr00 ili odrasla zrela osoba kako bi imala osnove za izbegavanje HIM-a? Gluposti...sasvim je ok bend, jeste da su se previse isfolirali zbog Villea ali sve u svemu HIM je bend (citaj: celina, kolektiv) koji stvara pesme a Ville (citaj: pevac) je osoba koja te pesme izvodi i slika se za postere. Ok im je muzika, sasvim, nisu mi omiljeni, ali veoma su podnosljivi.

vangelistexas:
Ne kapiram. Jel moras da budes tr00 ili odrasla zrela osoba kako bi imala osnove za izbegavanje HIM-a? Gluposti...sasvim je ok bend, jeste da su se previse isfolirali zbog Villea ali sve u svemu HIM je bend (citaj: celina, kolektiv) koji stvara pesme a Ville (citaj: pevac) je osoba koja te pesme izvodi i slika se za postere. Ok im je muzika, sasvim, nisu mi omiljeni, ali veoma su podnosljivi.

Kako se ja secam pitanje je bilo Zasto metalci ne vole HIM i Ville Vallo-a???
A ne Zashto metalci ne vole HIM,onda bi to pitanje imalo sasvim drugi znacaj
,vec sam rekao da mi se svidja njihova muzika,ali Ville i citav njihov pristup
muzici ne... ;)

vangelistexas:

ne, mozes da ih izbegavas i ako nisi zrela osoba, cak je vrlo pozeljno... ;) ali ako nisi zrela, nece ti se zameriti ni ako ih volis, ima vremena, cuces jos dosta muzike pa ces nauciti da prepoznas folirante... :lol:

Sta vam je ljudi, nastup HIM-a na Exit-u uopste nije bio tako los. Ja nisam fan, bio sam tamo zbog svoje ribe i naravno Billy-a, koji je rasturio, al' ni ovi nisu bili losi. Sta vise taj lik Vili je imao bolju komunikaciju s publikom (s prvim redovima), a to vam kaze neko ko je sve vreme bio (morao da bude) u prvom redu. Pred kraj, cini mi se bas u poslednjoj "pesmici" (to bolje zna moja devojka) je cak i utisavao bend zbog jedne ribe sto je stajala do nas i koju je smeko s vremena na vreme, jer je uperila fontel u zvucnik i valjda zvala nekog da slusa "direktni prenos":) Sve u svemu, iako ne volim tu sladunjavu mjuzu, meni je bilo sasvim Ok.

:) :) :) He, he, brate, pa ja zivim od muzike, to mi je profesija, i to sto nisam neciji fan, sto mi se ne dopada neciji stil ili sto ne znam imena svih pesama ili clanova grupe, sto i ne zelim da znam, ne znaci da ne mogu da razlikujem losu od ok svirke, prepoznam fals i sl, a njihova svirka iako mlaka i pracena ne tako sjajnim ozvucenjem bila je muzicki korektna. Pa sta ste ocekivali – da zvuce kao Deathstars ili mozda sutku u publici i divljanje na bini uz “srceparajuce balade” :) ( ???)... Momci su dosli, odsvirali sta su imali, uzeli lovu i otisli. Cist profesionalizam, i to bi vam rekao svako ko je duze vreme u ovom poslu (pogotovo kad je rec o stranoj muzickoj sceni).

ja bas gotivim HIM, ali sto je ozvucenje bilo lose....au... i nije mi se ni mali svidelo sto su, bas tako, dosli, odsvirali, uzeli kes i otisli. pa mogli su makar tih sat i po skroz da popune svojom mjuzem, ali nee... i onda je dosao Billy i 2sata. ok, ima on svojih razloga, ali ovi mladi i tako otandrljali...ccc

Back