HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
narkomankom? vala, ja bas nista ne znam o njihovoj vezi. a nju sam evo ovde na forumu prvi put videla. samo znam, ustvari, da su bili raskinuli i evo sad vidim da kazu da su ponovo zajedno... a on, hvala bogu, ne tera ovaj imidz vise, s ovim ogavnim brcicima...

pa Jonna se drogirala.... to je valjda i bio jedan od razloga što su raskinuli ranije.... sad su se pomirili, i ona se izgleda preselila u Villeovu "tvrđavu".....

Jel mu to bivsa verenica? Znam da, kad ga je ostavila bivssa verenica, pobesneo je i napao konmsiju, pa ovaj pozvao policiju, i onda se Vile opirao hapsenju i dva plicajca su jedva uspela da ga savladaju (kakva li je finska policija, kad dvojica ne mogu da zaustave jednog anoreksika :lol: ). Eeeeeeh, zasto se to nije desilo ovde, da pokusa da se opire nasoj Zandarmeriji, bar bi ga ubili i ovaj svet bi postao mnogo lepse mesto za zivot :roll:

blastmaster:
Znam da, kad ga je ostavila bivssa verenica, pobesneo je i napao konmsiju, pa ovaj pozvao policiju, i onda se Vile opirao hapsenju i dva plicajca su jedva uspela da ga savladaju (kakva li je finska policija, kad dvojica ne mogu da zaustave jednog anoreksika:lol: ).

:lol: :lol: :lol:

Ville zivi u nekom svom svetu...on svojim imidzom i pojavom promovise metal,ali muzika koju stvara je klasican gothic rock...HIM je generalno mnogo kvalitetniji od svih MTV gothic/pop rock bendova zajedno zato sto imaju neku harizmu koju imaju samo veliki rock bendovi,sto ce i oni vremenom postati.

HIM je bio super bend...Dok nisu izdali Dark Light, koji je iskreno govoreci, nikakav. nadam se da ce sa sledecim albumom da isprave stvar.

A naj pesme: The Heartless, Our Diabolikal Rapture,The Begining Of The End,Sweet Pandemoniut itd.

jaoooo da heartless.....AHHHH! volim skoro sve pesme(Dark light pesmu ne mogu da podnesem pa sam je izbrisala koje sranje :x )....ali nikako ne mogu za jednu da se opredelim :lol:....a za WLADE sam rekla jer je to neshto lichno :lol: :D
ulazhemo nade u novi album :lol:

(Dark light pesmu ne mogu da podnesem pa sam je izbrisala koje sranje :[/COLOR][/B][/QUOTE]

A tek Wings Of ...,Killing Loneliness...Ko da su pravljene samo za one najgore fensere i MTVjevce!!! A i spotovi za te pesme su s****.

Inace volim HIM ;)

Back