HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
*UNA*:
A REKLO BI SE PO SLICI DA TI BAS VOLIS GRAND PARADU !!! JESAM LI U PRAVU???

Inace HIM obozavam,jeste da su im ove poslednje pesme nesto sladunjave ali ima tu jos dobre muzike!Zao mi je sto nisam bila na Exitu da ih slusam,drugarica mi kaze da su bili fenomenalni...

DA, NARAVNO !!! Jel imash neshto protiv ??? AAAAA????

HIM su ocajni, ime su izgradili zahvaljuci onom slepcu sto se svi loze na njega (uz to je bi, pa bukvalno mislim svi).

1 - za mene ono cak i nije metal
2 - nemaju nista sa gotikom (osim izgleda)
3 - sta je bre to love metal?

ne znam koliko posecujes strane forume o gothic muzici, ali svi tvrde da su oni metal i delimicno gotik metal. Uz to, oni (him) navode love metal kao njihov zanr, a to ne postoji. I, uz to, nisu metal

Ja ga pre nisam voleo. Sada ih slusam ali nishta preterano. Ima jedna pesma sa Love metal albuma koja mi se svidja. Mozda ima i vishe ali nisam slusho.
Napravio je neshto novo i to mi se svidja.

Mora da se salis,sta se ti uostalom sa mnom raspravljas,ni j ne slusam him i ne zanimaju me,samo odgovaram na temu,uostalom ako ti koji slusas System (protiv koga nemam nista protiv) smatras da su jedine teme metala mrznja-bes-realnost,svaka ti cast.

Z.B.O.G.O.M.

E jez vala baš... tanki-manki... stvarno ništa nena uči u toj tvojoj muzičkoj školi... aaal baš ništa... eee... daaaasi barem neeešto naučio... aaal barem nešto... kaaad onoooo...ništa... eee bašmije žao...

AngelOnYourShoulder:
Mora da se salis,sta se ti uostalom sa mnom raspravljas,ni j ne slusam him i ne zanimaju me,samo odgovaram na temu,uostalom ako ti koji slusas System (protiv koga nemam nista protiv) smatras da su jedine teme metala mrznja-bes-realnost,svaka ti cast.

Z.B.O.G.O.M.
ma ne znas ti nista,dovidjenja............rekao sam d.o.v.i.dj.e.nj.a!!!!!.........

Back