HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ja nemam nishta protiv HIM-a,inache slusam i metal
mislim da ih metalci ne vole jer su previshe komercijala
ne skidaju se sa MTV-a itd...vecinom ih slushaju tinejdzerke...

metalci ih ne vole zato sto nisu metal, a svuda se proseravaju kako JESU metal, i uz to kao svoje zanrove iznose izvesni "love-metal" i "goth 'n' roll"; prvi uopste ne postoji a s drugim nemaju nikakve veze. Uz to, pretpostavljam da ih neki (ekstremisti) ne vole zato sto je Ville biseksualac, a sve metalke se pale na njega

Meni su ok... Imam neke njihove cd-ove, slusam ih ali ne nesto nesto pretjerano...

blastmaster:
metalci ih ne vole zato sto nisu metal

Jel to treba da znaci da ako neko slusa pretezno metal i naziva sebe( ili ga drugi nazivaju) metalcem ne treba da slusa nesto, bez obzira da li mu se to svidja ili ne, zato sto je, pobogu, sad doslo u pitanje da li je to zaista metal?? :roll:

Npr, ako se meni svidja HIM, i slusam ga, danas ovdje cujem da to i nije pravi metal i odlucim da ga jednostavno prestanem slusati?? :shock: :roll:

@oximoron: oni ne prave nove zanrove, oni isticu kao svoj zanr neke stvari koje ne [postoje, i koje oni sigurno nisu stvorili

@mina_gov: zasto nisi sve citirala? reko sam "metalci ih ne vole zato sto nisu metal A PROSERAVAJU SE DA JESU"

Uz to sebe ne smatram "pravim" metalcem (kako ih vi ovde nazivate) jer polovina bendova koje slusam su rok ili komercijale

blastmaster:
metalci ih ne vole zato sto nisu metal, a svuda se proseravaju kako JESU metal, i uz to kao svoje zanrove iznose izvesni "love-metal" i "goth 'n' roll"; prvi uopste ne postoji a s drugim nemaju nikakve veze. Uz to, pretpostavljam da ih neki (ekstremisti) ne vole zato sto je Ville biseksualac, a sve metalke se pale na njega

Goth`n`roll sviraju The 69 Eyes,ustvari tako su nazvali svoju muziku koja je mesavina rock`n`roll-a i gothica

e poslednjih dana bash slusham HIM :D :lol:
a dugo ih nisam...omiljena mi je When Love And Embrace :D
ali zashto ja ovo pishem na ovoj temi :confused:
ne znadem shto ih ne vole

AngelOnYourShoulder:
Goth`n`roll sviraju The 69 Eyes,ustvari tako su nazvali svoju muziku koja je mesavina rock`n`roll-a i gothica
Jee pa to je Gothic Rock.
Svidja mi se gothic rock.
Jer mozhe neko neshto da mi preporuci pa da kupim.
Za sada mi se svidjaju Sisters of mersy i The 69 Eyes.

vangelistexas:
Ako ti se svidja tako taj love gothic preporucujem bendove Charon, Sentenced i Lacrimas Profundere. Neces se pokajati ako volis taj zanr muzike :)
Ma kakav crni love gothic. Gothic Rock.
Bez ikakvog love sranja. Znam na shta mislish ali to me ne zanima.
Svidja mi se goth ali to je vecina prejako za mene. Zato mi se svideo Goth rock.

Back