Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blastmaster:metalci ih ne vole zato sto nisu metal
blastmaster:metalci ih ne vole zato sto nisu metal, a svuda se proseravaju kako JESU metal, i uz to kao svoje zanrove iznose izvesni "love-metal" i "goth 'n' roll"; prvi uopste ne postoji a s drugim nemaju nikakve veze. Uz to, pretpostavljam da ih neki (ekstremisti) ne vole zato sto je Ville biseksualac, a sve metalke se pale na njega
To su oni seljaci ''metalci'' novokomponovani koji nemaju pojma, samo traze sta je zestoko, a HiM ima dobre tekstove... (Meni se svidjaju pjesme, ali ne svidja mi se sto su komercijalizovani.aneleja:Zasto metalci ne vole HIM i Ville Vallo-a???
E slazem se sa tobom.Painkiller_girl:To su oni seljaci ''metalci'' novokomponovani koji nemaju pojma, samo traze sta je zestoko, a HiM ima dobre tekstove... (Meni se svidjaju pjesme, ali ne svidja mi se sto su komercijalizovani.
Jee pa to je Gothic Rock.AngelOnYourShoulder:Goth`n`roll sviraju The 69 Eyes,ustvari tako su nazvali svoju muziku koja je mesavina rock`n`roll-a i gothica
Ma kakav crni love gothic. Gothic Rock.vangelistexas:Ako ti se svidja tako taj love gothic preporucujem bendove Charon, Sentenced i Lacrimas Profundere. Neces se pokajati ako volis taj zanr muzike![]()