HIM

• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E,sad bih ti neshto rekla (sto nije bas lepo) jer me pravish ljubomornom, ali necu. Nisam ga josh videla, ali mi je najbolji drug obecao da ce mi dati spot, pa valjda ce odrzati obecanje!

Solitary Man:
Behind The Crimson Door = Passion's Killing Floor ;)

DA, ova jednacina je tacna! Ali nisam sigurna za ovo sa Nevernim bebama... Procitala sam negde na netu da su im maznuli pesmu pa me bas zanima gde mogu da nadjem pesmu BELA KOLA pa da mi to proverimo i damo svoj sud... :wink:

Natasha_88:
DA, ova jednacina je tacna! Ali nisam sigurna za ovo sa Nevernim bebama... Procitala sam negde na netu da su im maznuli pesmu pa me bas zanima gde mogu da nadjem pesmu BELA KOLA pa da mi to proverimo i damo svoj sud... :wink:
e vidis za to nisam cula,ali ako se nesto nadje,volela bih da vidim o cemu se radi

Trudicu se... Mada nesto mi bas i ne ide... :roll:
Cula sam jos da je nasa pevacica CECA isto uzela muziku neke njihove pesme, ali opet ne znam o kojoj je pesmi rec.. ggggrrrrrrrrr.... :twisted: :twisted: :twisted:

Natasha_88:
Istooooo.... Koje pesme jos volis?
Mislis sa novog?Sa novog znam samo dve znas i koje,a ostale pesme,mislim da sam rekla jednom:Crcle of fear,The Sacrament,Beautiful,Killing Lonelines,Join Me,Rebel Yell,Ridht In My Arms,The Reaper,Venus(In Our Blood)....itd,itd.....ma sve vooooooolim........

Da, kad nekog volis onda volis do kraja.. :lol: :lol: Znaci sve pesme volim da slusam, ali izdvajam Join me, Resurrection, Bury me deep inside your heart, Poison girl, It's all tears, The funeral of hearts, Killing loneliness.... i mnoge, mnoge druge.. :)

Back