- Poruka
- 55.706
Gde mogu da kupim delmeson mast?
U bilo kojoj apoteci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde mogu da kupim delmeson mast?
po prvi put na forumu...ovom prilikom saljem srdacan pozdrav svima na sajtu
kako i na koji nacin olaksati problem sa spoljasnjim hemeroidima? do sada ih nisam imao,jako je bolno i neprijatno..napominjem da ih do sada nisam imao,da nemam krvarenje..faktu mi nije pomogao,hemor m sam juce prvi put koristio..osecam malo poboljsanje..neki savet ili predlog..unapred zahvalan..pozz iz bgd

Buduci da pre nisam imao nikakvih problema sa ovim ne znam sta da radim... a malo mi neugodno ici kod doktora Pozdrav svima
Imam problem slican kao i dzonsononko , naime pre par dana sam primetio izraslinu, blizu anusa, u pocetku me dosta bolilo, kad sjedim, nekad kad se krecem.... Juce se bol smanjila, danas me uopste ne boli ali je izraslina ostala. Kako da je se rijesim? ? ?
Cimam se da nece narasti ili tako nesto...
Inace sam sportista, dosta se zdravo hranim ali jedem dosta ljutog, i kad imam stolicu sjedim 20 min na solji... tako sam navikao...alkohol pijem samo vikendomBuduci da pre nisam imao nikakvih problema sa ovim ne znam sta da radim... a malo mi neugodno ici kod doktora
Mnogo se krecem, teretana, box, fax... tako da sigurno nije od nekretanja, mada kad radim i ne krecem se mnogo jer je takav posao..a to je 3-4 h dnevno da radim. STA DA RADIM ? smem li u teretanu i na treninge?

imam spoljasnje hemoroide,da li moram ici kod odktora. i da li pomaze sedenje u toploj vodi ili zagrejanom peskiru.plasim se da odem na taj pregled.

Krvaris a nisi isao doktoru ?
A KAKO ZNAS DA IMAS HEMOROIDE ??
Dom zdravlja , uput za hirurga u nekoj bolnici i na pregled . Samo se ti igraj![]()

. Od doktora sam dobio da mazem Faktu ujutru i uvece i anestezin pre i posle svakog praznjenja sto mnogo pomaze kad su u pitanju bolovi. A za omeksanje stolice nije nista pomoglo osim glicerinskih cepica. Nema sta nisam probao, sto bi rekli, od narodnih lekova. Suve sljive, svakakvo semenje, cajeve, jedino sto nisam smeo da probam je ricinus
. Kad sam uzeo cepice jedva sam izdrzavao da me ne protera u narednih pola sata da ne bih izbacio to pre vremena i kad sam konacno skupio snage da odem u WC sve je bilo, u pravom smislu te reci, kao podmazano. Uz jako slabe bolove sam uspeo da izbacim sve iz dva puta u roku od 5 minuta. Ja se iskreno nadam da ce ovo nekome pomoci.
, pa je pitanje da li ce hirurg u drzavnoj ustanovi hteti da operise na moj zahtev. Jesi ti radila to kod drzavnog ili privatnog hirurga?