- Poruka
- 54.990
Gde mogu da kupim delmeson mast?
U bilo kojoj apoteci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde mogu da kupim delmeson mast?
po prvi put na forumu...ovom prilikom saljem srdacan pozdrav svima na sajtu
kako i na koji nacin olaksati problem sa spoljasnjim hemeroidima? do sada ih nisam imao,jako je bolno i neprijatno..napominjem da ih do sada nisam imao,da nemam krvarenje..faktu mi nije pomogao,hemor m sam juce prvi put koristio..osecam malo poboljsanje..neki savet ili predlog..unapred zahvalan..pozz iz bgd
Pozdrav svima
Imam problem slican kao i dzonsononko , naime pre par dana sam primetio izraslinu, blizu anusa, u pocetku me dosta bolilo, kad sjedim, nekad kad se krecem.... Juce se bol smanjila, danas me uopste ne boli ali je izraslina ostala. Kako da je se rijesim? ? ?
Cimam se da nece narasti ili tako nesto...
Inace sam sportista, dosta se zdravo hranim ali jedem dosta ljutog, i kad imam stolicu sjedim 20 min na solji... tako sam navikao...alkohol pijem samo vikendomBuduci da pre nisam imao nikakvih problema sa ovim ne znam sta da radim... a malo mi neugodno ici kod doktora
Mnogo se krecem, teretana, box, fax... tako da sigurno nije od nekretanja, mada kad radim i ne krecem se mnogo jer je takav posao..a to je 3-4 h dnevno da radim. STA DA RADIM ? smem li u teretanu i na treninge?
imam spoljasnje hemoroide,da li moram ici kod odktora. i da li pomaze sedenje u toploj vodi ili zagrejanom peskiru.plasim se da odem na taj pregled.
Krvaris a nisi isao doktoru ?
A KAKO ZNAS DA IMAS HEMOROIDE ??
Dom zdravlja , uput za hirurga u nekoj bolnici i na pregled . Samo se ti igraj![]()