Pozdrav svima...
Ne bih da sirim pricu nego konkretno da pitam:
Da li je neko imao iskustva da hirurskim metodama.
Posto sam proveo 3 godine lececi se u drzavnoj bolnici gde su me slali od jednog do drugog, bez nekog vece napretka, ne mogu vise da trpim idem kod privatnog dr.
Dakle koje su mi opcije?
1 -
Podvezivanje otpada, posto ja imam
spoljasnje a ne unutrasnje hemoroide.
2 - Video sam da ljudi spominju
klasicnu operaciju kao ne bas najsretnije resenje, jer je komplikovana, dugo traje oporavak i donosi i neke lose posledice… Kakve?
3 - Zatim sam
video da postoji neka THD metoda, ili DGHAL, i malo sam istrazivao po netu i video da je to ustvari jedno isto... Pa me interesuje da li neko jos ima konktrena iskustva sa ovim, vidim da si hvale… I
da li neko zna da se to negde radi u Novom Sadu? Ja sam na netu nasao 2 bolnice, jedna je u Bg, a cini mi se i druga…
Da li neko zna za jos neku metodu? Cuo sam da postoji nesto da se spricem i iglom ubrizga u hemoroid nesto i onda se on osusi, sta li…
Ajmo ljudi, pomagajte, ako znate nesto vise...
Inace imam 32 godine, i imam problema sa hemoroidima vec 13 godina. U pocetku sam mazao sa Hepatrombin H, pa posle par dana (manje ili vise) prodje. Posle negog vremena sam otkrio Faktu, i cinilo mi se da on deluje intenzivinije pa sam ga kasnije vise koristio. Vremenom sam poceo da koristim i Faktu cepice, sto je jos bolje jer deluje mnogo direktinje, a ne kao mast… Sve u svemu, to je sve prolazno resenje, jer se meni upala hemoroida ponavljala svakih 3, ili 5 ili vise meseci… A u sve vecim razmerama. Ne moram da vam svima pricam kako to moze da smeta, poslu ili privatnom zivotu. Recimo planirate letovanje ili neki put, uplatite, sve isplanirate i desi se to i sta onda? A to mi se nije desilo samo jednom… A nikad ne znam kada ce opet. Sve drugo nije pomoglo i tesko da ce, tako da nema mi druge nego malo radikalniji pristup....
Dakle??