Hej devojke...

Xtina:
Kad_LupimLupim:
E, pa majku mu... vamo bi ste ravnopravnost polova, a s'druge strane i dalje smo fine damice, nek oni prvi pridju!
Nemoj mi reci da je i tebe sramota da pridjes devojci! :lol:
Hm...
34.gif

Kad_LupimLupim:
Xtina:
Kad_LupimLupim:
Pa maldja is od nje, moze joj se.
Ali otkud njoj da sam se ja nalozila na tebe?
Tja... ne znam, valjda je to bilo pod nekim utiskom danasnje klinke se loze na sve i svasta, odkud znam u jednom momentu si tako delovala.
E ovo je stvarno previse. :evil: Ja se nalozila,i to jos na tebe,koji nemas hrabrosti da pridjes devojci!

Xtina:
DJ_MaRe:
Xtina:
Nije valjda da i tebe sramota,e ovde same kukavice.
Nikada nisam rekao da me je sramota, nego da ne treba iskljucivo musko da prilazi... pratis li ti mene? :roll:
I sta sad ti si kao neki uobrazeni,pa ne dozvoljavas sebi da prilazis,nego one trebaju tebi da pridju.E,zbog takvih ja ne prilazim.
Opet.. nisam rekao da ne prilazim... prilazim ja svakako... samo ne volim kada devojka misli da ne treba ona da prilazi...

A nije tacno da ti ne prilazis zbog takvih kao ja (tj, kakvog si mislila da sam), nego zato sto si jos klinka sa svojih 15 godina, pa ne znas u stvari kako to tacno funkcionise...

Kad_LupimLupim:
Xtina:
Kad_LupimLupim:
Pa maldja is od nje, moze joj se.
Ali otkud njoj da sam se ja nalozila na tebe?
Tja... ne znam, valjda je to bilo pod nekim utiskom danasnje klinke se loze na sve i svasta, odkud znam u jednom momentu si tako delovala.
:lol: Kako ste smeshni... Nisam ja rekla da se Xtina nalozila na Lupetala, nego se primila ne njegove gluposti... :lol:

DJ_MaRe:
Xtina:
DJ_MaRe:
Xtina:
Nije valjda da i tebe sramota,e ovde same kukavice.
Nikada nisam rekao da me je sramota, nego da ne treba iskljucivo musko da prilazi... pratis li ti mene? :roll:
I sta sad ti si kao neki uobrazeni,pa ne dozvoljavas sebi da prilazis,nego one trebaju tebi da pridju.E,zbog takvih ja ne prilazim.
Opet.. nisam rekao da ne prilazim... prilazim ja svakako... samo ne volim kada devojka misli da ne treba ona da prilazi...

A nije tacno da ti ne prilazis zbog takvih kao ja (tj, kakvog si mislila da sam), nego zato sto si jos klinka sa svojih 15 godina, pa ne znas u stvari kako to tacno funkcionise...
E sad si me provalio :oops:

Back