DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
Hm...Xtina:Nemoj mi reci da je i tebe sramota da pridjes devojci!Kad_LupimLupim:E, pa majku mu... vamo bi ste ravnopravnost polova, a s'druge strane i dalje smo fine damice, nek oni prvi pridju!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...Xtina:Nemoj mi reci da je i tebe sramota da pridjes devojci!Kad_LupimLupim:E, pa majku mu... vamo bi ste ravnopravnost polova, a s'druge strane i dalje smo fine damice, nek oni prvi pridju!![]()
C, c, c... Nece biti choveka od tebe... :wink:Kad_LupimLupim:
Kad_LupimLupim:
I jos ocekujes da ti neka devojka pridje.Ej,pa ti si MUSKARAC!A jel si imao do sada neku devojku?Kad_LupimLupim:Naci ce se vec neka koja ce se naloziti na moju iskrenost.
pa sta ako je muskarac? gde pise da iskuljucivo musko prilazi? :?Xtina:Kad_LupimLupim:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jos ocekujes da ti neka devojka pridje.Ej,pa ti si MUSKARAC!
Ma vidish da se mala nalozila.DJ_MaRe:pa sta ako je muskarac? gde pise da iskuljucivo musko prilazi? :?Xtina:Kad_LupimLupim:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije valjda da i tebe sramota,e ovde same kukavice.DJ_MaRe:pa sta ako je muskarac? gde pise da iskuljucivo musko prilazi? :?Xtina:Kad_LupimLupim:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je bre mala i otkud tebi da sam se ja NALOZILATinar:Ma vidish da se mala nalozila.DJ_MaRe:pa sta ako je muskarac? gde pise da iskuljucivo musko prilazi? :?Xtina:Kad_LupimLupim:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Lupetalo
Ne lozi malu...

Ali otkud njoj da sam se ja nalozila na tebe?Kad_LupimLupim:Pa maldja is od nje, moze joj se.
Nikada nisam rekao da me je sramota, nego da ne treba iskljucivo musko da prilazi... pratis li ti mene?Xtina:Nije valjda da i tebe sramota,e ovde same kukavice.
Kad_LupimLupim:Pa maldja is od nje, moze joj se.
Tja... ne znam, valjda je to bilo pod nekim utiskom danasnje klinke se loze na sve i svasta, odkud znam u jednom momentu si tako delovala.Xtina:Ali otkud njoj da sam se ja nalozila na tebe?Kad_LupimLupim:Pa maldja is od nje, moze joj se.
I sta sad ti si kao neki uobrazeni,pa ne dozvoljavas sebi da prilazis,nego one trebaju tebi da pridju.E,zbog takvih ja ne prilazim.DJ_MaRe:Nikada nisam rekao da me je sramota, nego da ne treba iskljucivo musko da prilazi... pratis li ti mene?Xtina:Nije valjda da i tebe sramota,e ovde same kukavice.![]()
E ovo je stvarno previse.Kad_LupimLupim:Tja... ne znam, valjda je to bilo pod nekim utiskom danasnje klinke se loze na sve i svasta, odkud znam u jednom momentu si tako delovala.Xtina:Ali otkud njoj da sam se ja nalozila na tebe?Kad_LupimLupim:Pa maldja is od nje, moze joj se.
Ja se nalozila,i to jos na tebe,koji nemas hrabrosti da pridjes devojci!Opet.. nisam rekao da ne prilazim... prilazim ja svakako... samo ne volim kada devojka misli da ne treba ona da prilazi...Xtina:I sta sad ti si kao neki uobrazeni,pa ne dozvoljavas sebi da prilazis,nego one trebaju tebi da pridju.E,zbog takvih ja ne prilazim.DJ_MaRe:Nikada nisam rekao da me je sramota, nego da ne treba iskljucivo musko da prilazi... pratis li ti mene?Xtina:Nije valjda da i tebe sramota,e ovde same kukavice.![]()
Kad_LupimLupim:Tja... ne znam, valjda je to bilo pod nekim utiskom danasnje klinke se loze na sve i svasta, odkud znam u jednom momentu si tako delovala.Xtina:Ali otkud njoj da sam se ja nalozila na tebe?Kad_LupimLupim:Pa maldja is od nje, moze joj se.
Kako ste smeshni... Nisam ja rekla da se Xtina nalozila na Lupetala, nego se primila ne njegove gluposti... 
E sad si me provalioDJ_MaRe:Opet.. nisam rekao da ne prilazim... prilazim ja svakako... samo ne volim kada devojka misli da ne treba ona da prilazi...Xtina:I sta sad ti si kao neki uobrazeni,pa ne dozvoljavas sebi da prilazis,nego one trebaju tebi da pridju.E,zbog takvih ja ne prilazim.DJ_MaRe:Nikada nisam rekao da me je sramota, nego da ne treba iskljucivo musko da prilazi... pratis li ti mene?Xtina:Nije valjda da i tebe sramota,e ovde same kukavice.![]()
A nije tacno da ti ne prilazis zbog takvih kao ja (tj, kakvog si mislila da sam), nego zato sto si jos klinka sa svojih 15 godina, pa ne znas u stvari kako to tacno funkcionise...
ops:Kad_LupimLupim::shock:
Ko kaze da su gluposti!?