Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ne znam sta vise da komentarisem na ovu temu..to o umiranju to je bilo jednostavno kao rat i to je to..svima je zao..i je nikad nisam stekla utisak da je snejp pametniji od voldemora..mislim jeste bio pametan ali ne toliko da bi vladao svetom..

Ma Snejp je bio samo jedan covek koji se rodio u pogresno vreme na pogresnom mestu i u losoj porodici. Meni ga je zao iskreno.Navodi te da razmisljas o tome sta bi bilo kad bi bilo.Da Snejp nije voleo Lili,da li bi se ista od ovoga desilo. Da li bi postojao Hari Poter,da li bi Snejp spasao Hariju zivot u 1-om delu...itd.

Ma Snejp je bio samo jedan covek koji se rodio u pogresno vreme na pogresnom mestu i u losoj porodici. Meni ga je zao iskreno.Navodi te da razmisljas o tome sta bi bilo kad bi bilo.Da Snejp nije voleo Lili,da li bi se ista od ovoga desilo. Da li bi postojao Hari Poter,da li bi Snejp spasao Hariju zivot u 1-om delu...itd.

Ma ja gotivim Snejpa i zao mi ga je..Al sta ces...

eeee ljudi a zar je bitno i da jeste i da nije uzimala geografske pojmove ili tako to.....misiiiiiiiiim.................zanimljivije je da pricamo o hp knjigama nego da li je davala imena po mitoloskim bicima i blablabla....a,sta mislite?
:cry::cry::cry::cry:

U pravu si. Kakve veze ima sto je uzimala imena iz mitologije itd. Pa svi pisci uzimaju imena odnekud i malo ih izmene i ubace u svoj roman ili pricu. Evo ti najocigledniji primer.
U WoT gotovo svi Izgubljeni imaju imena nekih demona iz katolicke vere. Samael,Semirhag(verujem da je to nastalo od Semijaza,a to je drugi andjeo posle Lucifera koji se pobunio protiv Boga). Eto,sta se vise lozite na to,to je sastavni deo svih pisaca.

a u p i c k u m a t e r i n u..(kad moram tako da se izrazim,izvinite)niko ne pise o knjigama,ja hocu,ja obozavam hp-a..al ovde uglavnom svi isto pricaju..dajte nesto zanimljivo o cemu da pricamo..mislila sam da je bilo zanimljivo da to spomenem,al kad mi niko nje verovao sta cu..al sad je zavrseno sa tim i ajde bolje nesto drugo da pricamo...

IZGUBIO???...
Nego sta fali filmovima toliko..Jeste da su daleko losiji od knjiga ali sta je tu je..Ja ne bi ubila Daniela niti ikog drugog.A cemu je svrha vela nemam pojma.Iza njega su valjda ti mrvaci.Znate sta mi nije jasno gde mlade vestice i carobnjaci nauce da pisu???:)

Back