videla sam to..strasno..a i procitala sam negde kako je JR uzimala imena istorijskih licnosti i slicno pa su se zato neki bunili..![]()
Da, uzimala je i imena geografskih pojmova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videla sam to..strasno..a i procitala sam negde kako je JR uzimala imena istorijskih licnosti i slicno pa su se zato neki bunili..![]()
pa ne znam sta vise da komentarisem na ovu temu..to o umiranju to je bilo jednostavno kao rat i to je to..svima je zao..i je nikad nisam stekla utisak da je snejp pametniji od voldemora..mislim jeste bio pametan ali ne toliko da bi vladao svetom..
Ma Snejp je bio samo jedan covek koji se rodio u pogresno vreme na pogresnom mestu i u losoj porodici. Meni ga je zao iskreno.Navodi te da razmisljas o tome sta bi bilo kad bi bilo.Da Snejp nije voleo Lili,da li bi se ista od ovoga desilo. Da li bi postojao Hari Poter,da li bi Snejp spasao Hariju zivot u 1-om delu...itd.
eeee ljudi a zar je bitno i da jeste i da nije uzimala geografske pojmove ili tako to.....misiiiiiiiiim.................zanimljivije je da pricamo o hp knjigama nego da li je davala imena po mitoloskim bicima i blablabla....a,sta mislite?
![]()
Evo pokrenucu ja ovu temu
Kako biste ubili Daniela Redcliffa jer je svojom glumom obescastio citavu knjigu i JKR??
Nazovi me dosadnim, ali to je sa razlogom...Ma ja bih ubio David Yates-a zato sto je upropastio Hari Poter filmove tako sto je snimio ono smece od red feniksa i izgleda da ce da rezira i preostala dva dela.
E,da mozete da odlucite koji ce lik u sedmom delu preziveti,ko bi to bio???Ali samo jedan lik???8)