HALTERI DA ILI NE

Ja se sad pitam gde vi to kupujete čarape kad su vam potrebni halteri ili nosite haltere čisto fore radi, a nisu vam potrebni? Gde god sam kupovala čarape uvek su bile one samodržeće, tj. imaju silikonske trake pa same stoje na butinama, tako da halteri nisu pogtrebni pa mi je bilo totalno glupo da ih stavljam.

Ja sam ZA haltere, ali mi je totalno bez veze da ih stavljam tamo gde nisu potrebni... Možda sam kupovala čarape na pogrešnim mestima :roll:

Psihologue:
SHTA MISLITE O TOM ?

HALTERI DA ILI NE !!!!

Ma kakvi halteri....to zulja a i samo se tranvestiti pale na to
1773.gif

Psihologue:
@ blondi

Dobro doshla molim TE za negativno mishljenje josh jednom ali ako moze malo detaljinije da se obrazlozi...
jednostavno smetaju mi... ne lagodan osecaj... oni dugmici me peckaju po kozi... montiram ih pola sata, nonstop nesto namestam itd...

mada sad imaju divne hulahopke sa iscrtanim podvezicama - vizuelno isti efekat ali mnogo jednostavnije za upotrebu 8)

blondi:
jednostavno smetaju mi... ne lagodan osecaj... oni dugmici me peckaju po kozi... montiram ih pola sata, nonstop nesto namestam itd...

mada sad imaju divne hulahopke sa iscrtanim podvezicama - vizuelno isti efekat ali mnogo jednostavnije za upotrebu 8)
Vidis sta je zapad, a vi se ovde mucite sa halterima. :lol:

Istina je da su halteri neprakticni. Vecina devojaka koriste hoolahopke. Velika vecina. To jeste odeca iz proslosti i danas ima jedinu funkciju da napali nekog kome se to svidja (a kako vidimo skoro svima se svidja). Imati jedan par njih ili nesto slicno je stoga opravdano... Interesantno za povremeno videti ali bi cesta primena brzo dosadila...

Kome bi bre dosadilo Pero - tebi ? Pa ti onda reci svojoj devojci da ih ne nosi.

Meni licno nikada nece dosaditi da nosim haltere jer i pored toga sto su hulahopke udobnije kada nosim carape bilo samodrzece ili sa halterima osecam se mnogo vise sexy, a to ima povratni efekat pa onda i drugima delujem sexy!!!!!!!!

gosi:
Kome bi bre dosadilo Pero - tebi ? Pa ti onda reci svojoj devojci da ih ne nosi.

Meni licno nikada nece dosaditi da nosim haltere jer i pored toga sto su hulahopke udobnije kada nosim carape bilo samodrzece ili sa halterima osecam se mnogo vise sexy, a to ima povratni efekat pa onda i drugima delujem sexy!!!!!!!!
Ko sto napisah, dobri su za povremenu upotrebu... i to samo na zgodnim dugim nogama... jos ako ima suknjicu sa nekim izrezom da se onako na momente i nazre da ih ima... :wink: Inace ne bih nikog silovao da nosi nesto sto ne zeli ili da zbog mene kupuje nesto sto nema... Vidis ideja za rodjendanski poklon... :lol: nekom :idea: ... mada mozda je malo previse brezobrazno...

Back