smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
kad vi mecete kupus?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koobelezava dan st partika u beogradu, srbiji? da li ga obelezavaju deca u skolama? da li na nacionalnoj televiziji u srbiji imas promociju tog praznika?
Ne slazem se.
Sekta odstupa od dogme ali zadrzava isti cilj.
Katolicizam,Pravoslavlje i Protestantizam su POLITICKI priznate religije, nastale iz istog korena,u kojima je Bozanstvo kao cilj zadrzan , ali je nacin tumacenja i praktikovanja vere izmenjen.
Pravoslavni tvrde da su katolici sekta ,i obrnuto.
Dakle nije utvrdjeno ko je od koga odstupio.
Za Protestante se zna.
Ali ko je zadrzao veru bozanske sustine ,to je kljucno pitanje;
Npr: Katolici su uveli nepogresivost pape sto drugi tumace kao krupnu jeres.
dalje inkvizicija je realnost koja direktno suprotstavlja Hristovom ucenju.
Kao i Jezuitstvo.
Itd itd.
Pismo crkvama u Novom Zavetu bi mogao biti dobar uvod u shvatanje tematike;
Promenila je boju očiju, sočivima? Ja je se sećam kao brinete, sa tamnijim očima. Ili pogrešno razumem post, pa ti ovo nije ćera. Možda si ovo ti? Ništa mi nije jasno, pa sam morala da se oglasim![]()
Pa znas kako, ova tematika kao i svaka druga moze da se posmatra i sire i uze.
Slazem se generalno sa ovim sto si rekao, premda imam malo drugaciji pogled na sekte posto sam o tome prilicno ucila.
I black friday nismo imali ali se protiv njega niko nešto ne buni...Organizuju se žurke, ljudi se nešto maskiraju, ne znam znam da za mene ima istu težinu kao i ovaj helloween. Razlog za neku ludoriju...
I black friday nismo imali ali se protiv njega niko nešto ne buni...
koobelezava dan st partika u beogradu, srbiji? da li ga obelezavaju deca u skolama? da li na nacionalnoj televiziji u srbiji imas promociju tog praznika?
Ne znas sta znaci Crni Petak?
Crni Petak je dan kada je Isus razapet i ubijen.Znam
Kad kažu da će nekome doći Crni petak a ja sad bas volim kad dođje jer su popusti svuda...![]()
Savladaj elementarnu tematiku pa dodji.
Organizuju se žurke, ljudi se nešto maskiraju, ne znam znam da za mene ima istu težinu kao i ovaj helloween. Razlog za neku ludoriju...
Koga mogu da fasciniraju maske i vestice?
Koga mogu da fasciniraju maske i vestice?
Veštice bi mogle da fasciniraju, mogle bi...
![]()
Decu i odrasle sa malo maste.
Nisam znala da je ovaj praznik imao promociju i na TV, sto je sramota.
Pa ako se vec i hoce, imamo mi svoje kostime i "maskembal" na poklade, pa neka se nauci prvo o tome i ispostuje, pa onda tudje, Ovako je presmesno i ne samo pomodarstvo, nego i glupost.
Mi imamo našu Karavešticu, a od pre neku godinu i zombi parade.
bas tako
mene to sve podseca jako na nusica i pokondirenu tikvu
Ne znam na sta tacno mislis, ali sve je to strasno jer se ne potuje svoje, a pre se i lako nauci o tudjem.
- - - - - - - - - -
To, to.![]()
Mislim na Poklade.
Pa ako je do maste, rekoh, imamo mi svoje kostime i obicaje na poklade i to lepe, jutarnje, ne nocu da se ostaje budan do ko zna koliko, pa eto, ne bi bilo lose nauciti nesto prvo o njima, njih praktikovati.![]()