момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.616
Опрости, нацртаћу Киклопово око на паприци, само да попушим цигару.
nema potrebe ako ne zelite samo pitam zasto. koje cigarete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опрости, нацртаћу Киклопово око на паприци, само да попушим цигару.
nema potrebe ako ne zelite samo pitam zasto. koje cigarete?
Ах, па то је само напуњен филтер папирић. Дуван је Пал Мал ако вас тај минорни детаљ занима.
Ето, сад можемо да ставимо тачку на овај јалови дијалог.
Код нас то ретко ко слави, само један колега...срећна слава, без обзира што је бакина!Sutra devojacka slava moje babe - Lucindan ekipa
Hvala ❤Код нас то ретко ко слави, само један колега...срећна слава, без обзира што је бакина!
Čak i na tom zapadu ima sve više ljudi koji odbijaju učestvovati u tom ritualnom žrtvovanju..i čak objašnjavaju kako svi ti praznici jesu samo rituali i to veoma degradirajući rituali.Vazda smo bili podvodljiv narod koji voli samo gluposti da kopira od naprednijih naroda.
Pogledajte prilog 789355
Baš tako, ne znam koga ugrožava noć veštica i čemu paranoja. Niko nikoga ne sili ni na šta. Ja ne slavim ni jedno ni drugo, niti za sv. Luku idem na slavu, niko od porodice i prijatelja ne slavi.Ne bi trebalo da budemo paranoični po pitanju zapadnih fešti, pod uslovom da su zabavne.
Noć veštica je dečja zabava.
A sv. Luku volim jer je to bila slava moje babe i vežu me za taj dan lepe uspomene.