Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Na noc vestica se zrtvuju deca, ovaj dan nije za slavlje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslednjih godina me grebucka, ali ovih dana mi iskreno bas smeta
najava proslave halloween-a u srbiji
postujem ga kao dan koji obelezavaju amerikanci.da zivim u usa, dubila bih i ja tikvu
dok zivim u srbiji mogu da odem samo kod prijatelja na slavu tog dana
da li ste ga usvojili ili imate otpor?
da li se osecate kao da vam neko na silu, podmuklo uzima nesto sto je bilo vase, tradicionalno i na silu vam gura nesto sto vam nije blisko
da li mislite da je ta izdubljena tikva mnogo ozbiljnija od obicnog maskembala
Pogledajte prilog 515936Pogledajte prilog 515937
Slavim Sv.Luku,a slavili su i moji preci.Tako da nemam razloga da se osecam da mi je to neko ukrao.Katolici slave,kao dan vestica i dan mrtvih.Plus sam se rodio na ovaj dan,tako da je moj i svih onih u Srbiji koji ga slave,ili su rodjeni na ovaj praznik.
Trazim u zivotu samo ono sto je lepo.prestala sam da se opterecujem glupostima.rado bih otisla i na slavu da neko moj slavi i na maskembal ako neko od drustva organizuje.zivot je tako kratak da se bakcem s tim sta je u redu a sta ne
Trazim u zivotu samo ono sto je lepo.prestala sam da se opterecujem glupostima.rado bih otisla i na slavu da neko moj slavi i na maskembal ako neko od drustva organizuje.zivot je tako kratak da se bakcem s tim sta je u redu a sta ne
poslednjih godina me grebucka, ali ovih dana mi iskreno bas smeta
najava proslave halloween-a u srbiji
postujem ga kao dan koji obelezavaju amerikanci.da zivim u usa, dubila bih i ja tikvu
dok zivim u srbiji mogu da odem samo kod prijatelja na slavu tog dana
da li ste ga usvojili ili imate otpor?
da li se osecate kao da vam neko na silu, podmuklo uzima nesto sto je bilo vase, tradicionalno i na silu vam gura nesto sto vam nije blisko
da li mislite da je ta izdubljena tikva mnogo ozbiljnija od obicnog maskembala
Pogledajte prilog 515936Pogledajte prilog 515937
Slava se postuje i slavi a sa ovim bundevama se zabavlja
- - - - - - - - - -
Srecna slava....
Mislim da je americka noc vestica mala beba u poredjenju sa kakvim sve realnim vesticarenjem se ova drzava susrela kroz vekove i vekove.
S druge strane, ne osecam da mi bilo ko namece osim ljudi koji o ovome moraju da pricaju.
Netačno.država nam valjda postoji od 2006
država nam valjda postoji od 2006
Ako treba da biram šta ću da obeležavam kao praznik, to je naravno slava.Cirkus sa bundevama i šminkom me ne zanima.
- - - - - - - - - -
Netačno.
halloween danas
bila veštica
ovde se to obeležava
deca idu od kuće do kuće i dobijajiu slatkiše
ali obeležavanje u srbiji, nisam ja uopšte za to
a ti misliš na stefana nemanju a ovo između je kao neki tumor ali nemanjića nema više mislim
- - - - - - - - - -