Hajde sada neka muskarci pitaju a zenske da odgovaraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto u prolazu gledate ljubomorno druge zene i trazite mane?:aha:

Žene ako znaju da se muškarcu nešto sviđa i ako vide to na drugoj osobi osećaju ljubomoru (Npr. on voli plavuše, ona postaje oprezna i ljubomorna ako on pogleda plavokosu ženu).
Muškarci smatraju rivalima one koji su bolji od njih u područjima važnim za njihovu definiciju njih samih. Ne uzimaju u obzir preferencije partnerke.
U simptomima, koliko se često javlja, doživljava ljubomora i jačini se muškarci i žene NE razlikuju.

izvor

ovo sam postavila ne zato što spadam u tu grupu žena, već zato što sam i ja pokušavala da otkrijem šta je to kod žena što ih tera na to

Poslednja izmena:
E ja to ne radim. Volim kad vidim lepu ženu (i lepog muškarca, i lepe cipele, i sve što je lepo). I ne smeta mi kad dečko primeti lepu ženu u prolazu, nije kao da se on okreće za svakom, ili ne znam ni ja šta. Jednostavno pojava nekih žena ne prođe nezapaženo.

Има ли ваша симпатија плаве или зелене очи... :)
Zelene :zaljubljena:

georgejune:
Zasto kad vam se predoce mane lazete i napadate svim sredstvima iako ste ih svesne?

zato sto neki sebi daju pravo da kritikuju, a nemaju to pravo. neka se svako pozabavi sobom i svojim manama. da bi me neko kritikovao, prvo mora da me upozna, moram ja da poznajem, mora da postoji neki staz, nesto, neka veza, da bi ta kritika imala znacenja i da bi bilaprihvacena kao dobronamerna kritika.
slazem se sa kruelom.

Зашто не прихватате констатацију очигледних ствари које мушкарац конастатује код вас већ скрећете причу на другу страну или то одбијате као бесмислени комплимент?

Нпр, ако неко каже "паметна си" или "прелепа си" мало жена ће да каже "хвала" или "знам" већ ће одбити ту конастатацију нечим типа "чини ти се", "то је само до хаљине"...

Чему то...

moze biti komplex nize vrednosti, stidljivost, sumnja u namere, neki imaju obicaj da neprekidno hvale (slatkorecivci), ili se jednostavno u tom trenutku kada je pohvaljen ne oseca ni lepo, ni pametno,ali nije u pitanju inferiornost, nego trenutno lose stanej, sa tacke gledista osobe koja je dobila kompliment.

Haha, primetila sam ovu pojavu kod samo dve svoje prijateljice iako licno ne gledam ni muskarce ni zene, ali dobro osmotrim dobru odecu na svima njima. Kod njih me to jako nervira jer mi se cini da tim zveranjem gube nit u razgovoru kad sedimo na kafici u kafitju.

Ipak, cini mi se da zene niposto nisu zverachi kao muskarci i da mahom vise gledaju sebe u ogledalu, nego druge zene na ulici.

Haha, primetila sam ovu pojavu kod samo dve svoje prijateljice iako licno ne gledam ni muskarce ni zene, ali dobro osmotrim dobru odecu na svima njima. Kod njih me to jako nervira jer mi se cini da tim zveranjem gube nit u razgovoru kad sedimo na kafici u kafitju.

Ipak, cini mi se da zene niposto nisu zverachi kao muskarci i da mahom vise gledaju sebe u ogledalu, nego druge zene na ulici.

Ali u tome i jeste poenta..MUSKARAC i treba da gleda zenu..a ZENA muskarca..a ne zena zenu

Да ли прве позовете да изађете мушкарца који вам се свиђа?

Ако не, шта мислите о женама које то раде?

Ne..ne mogu to
Volim da se potrude oko mene..
Uostalom ako mu se svidjam sam ce nesto uraditi, ako ne, onda dzabe ja potezem bilo sta..
Plus muskarci vole da osvajaju..makar ovi sto se meni dopadaju.
Ne mislim nista lose o zenama koje to rade..neko je takav, neko nije..ja nisam

Да ли сте некад ушле у везу с неким у кога нисте биле заљубљене или га нисте већ волеле, у нади да ће се осећања временом развити из односа који градите?

Ако јесте, колико пута вам је пошло за руком да развијете очекивана осећања?

Naravno da jesam. Kako mogu da volim nekog koga ni ne poznajem dobro? Svaki mi se dopadao, u neke sam se zaljubila i pre pocetka veze, ali da ih volim?? Ovo bi znacilo da ulazim u vezu samo sa prijateljima koje poznajem 100 posto..i kao vec ga volim dugo a tek onda pocinjem vezu..svasta.
A ljubav je odnos izmedju dvoje ljudi, kako da stvorim takav odnos ako nismo u vezi? Dakle nelogicno pitanje potpuno...
Nisam nikad imala ocekivana osecanja..ulazila sam u vezu sa ljudima koji mi se dopadaju i privlace me, zaljubljena sam bila u dosta njih, a volela sam njih nekoliko...
Nemam nikakva zacrtana ocekivanja unapred...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back