Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
A zašto svi kažu: zavisi od prilike? Kao da postoji neko pravilo...
Ja samo po raspoloženju...
Pa nezgodno je npr voziti bajs u suknji...
a i ne ides na bal u pantalonama.Inace i ja vecinom prema raspolozenju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto svi kažu: zavisi od prilike? Kao da postoji neko pravilo...
Ja samo po raspoloženju...
a i ne ides na bal u pantalonama.Примећујете ли кад вас гледају на улици?

Primecujem, normalno, i ona zenska koja kaze da to ne prija, laze.
Lepo je kad znas da si nekom zapao za oko![]()
Примећујете ли кад вас гледају на улици?
Ne prija od svakoga, niti svaki pogled prija...
pa ja sam mislila na ono normalno gledanje, ne na buljenje, ili kad izgleda kao psihopata.
mada kada vidis da te zena zagledala jer lepo izlgedas, to je jos veci kompliment.

Који вам је комад накита омиљен?

e mene ovo potresePrimećujem...
Ali nije uvek prijatno.
Posebno kad onako nepristojno bulji, ili je mnogo stariji, a još ako nešto dobaci - zgadi mi se život.

primecujem i rado izbegavam takve situacije. vecina tih koji bulje, to rade na krajnje nepristojan nacin, a ako na to jos dobacuju pegla mi se. mada ima i onih koji pristojno pogledaju, to ne smeta tolko, ali vecinom su prostaci koji vole da ti skrenu paznju na to da zevaju u tebe pretezno sluzavim komentarom.Примећујете ли кад вас гледају на улици?
primecujem i rado izbegavam takve situacije. vecina tih koji bulje, to rade na krajnje nepristojan nacin, a ako na to jos dobacuju pegla mi se. mada ima i onih koji pristojno pogledaju, to ne smeta tolko, ali vecinom su prostaci koji vole da ti skrenu paznju na to da zevaju u tebe pretezno sluzavim komentarom.

fuj, tako je mene spopao u vozu u italiji neki arapin (oni su posebno ogavni jer tamo po svojim zemljama ne smeju da pogledaju u pogresnom pravcu jer ode glava, pa se ovde raspuste), koji je krenuo da me maltretira nekim pitanjima i komentarima dok nisam promenila sa sve drugaricom kupe, jer ipak ih je bilo vise, pa mi nije bilo sve jedno. il ovde u metrou, subota oko 5 ujutru, isto priblizi se meni i drugarici neki arapin i krene da smeka a onda i da prica, kapo koji jezik pricate, krene da nabraja sta on prica bla bla, mi ga sve vreme ignorisemo bez rec da kazemo, kad odjednom uvati drugaricu za kolenoIh, pogledi nisu nista naspram ovakvih situacija:
danas u vozu, debeli matorac od cirka pet banki kaze devojci (cenim da nema vise od 16 godina): "A, jel tebi nije hladno u kratkim rukavima?", sve uz otprilike ovakav pogled.
Devojci vidno neugodno, i odgovori mu "Bila sam u frci jutros, kasnim u skolu". A on ce: "Nadam se da nije zbog mene".
Sta sa takvim mozgovima raditi, pitam ja vas???
ona ga gurnu, on opet, i tako par puta i onda predje na mene
) i krenem da doslovno urlam dok nije pobego sav u soku. i jos jedna situacija iz metroa, stoje sa jedne strane linije dvojica arapa, a sa druge nas nekoliko zena...stoji on i gleda ka nama, i krece od jednom da drka
i tako ima tih situacija koliko hoces, i stvarno su neke da ti se zivot smuci....ne samo sto postoji kultura dobacivanja u zemlji, vec se time od domorodaca najvise bave raspale dede od tipa 80 godina i navise, uvale se u neku klupicu i dobacuju gadosti prolaznicama i smekaju
ali jos vise su to dosljaci, pre svega arapi, a onda i latinosi i naravno vecita kategorija radnika po skelama i slicno
u globalu mnogo vise se to radi nego kod nas.