Hajde sada neka muskarci pitaju a zenske da odgovaraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Примећујете ли кад вас гледају на улици?
primecujem i rado izbegavam takve situacije. vecina tih koji bulje, to rade na krajnje nepristojan nacin, a ako na to jos dobacuju pegla mi se. mada ima i onih koji pristojno pogledaju, to ne smeta tolko, ali vecinom su prostaci koji vole da ti skrenu paznju na to da zevaju u tebe pretezno sluzavim komentarom.

primecujem i rado izbegavam takve situacije. vecina tih koji bulje, to rade na krajnje nepristojan nacin, a ako na to jos dobacuju pegla mi se. mada ima i onih koji pristojno pogledaju, to ne smeta tolko, ali vecinom su prostaci koji vole da ti skrenu paznju na to da zevaju u tebe pretezno sluzavim komentarom.

Ih, pogledi nisu nista naspram ovakvih situacija:
danas u vozu, debeli matorac od cirka pet banki kaze devojci (cenim da nema vise od 16 godina): "A, jel tebi nije hladno u kratkim rukavima?", sve uz otprilike ovakav pogled. :per:
Devojci vidno neugodno, i odgovori mu "Bila sam u frci jutros, kasnim u skolu". A on ce: "Nadam se da nije zbog mene". :eek::eek::dash:

Sta sa takvim mozgovima raditi, pitam ja vas???

Ih, pogledi nisu nista naspram ovakvih situacija:
danas u vozu, debeli matorac od cirka pet banki kaze devojci (cenim da nema vise od 16 godina): "A, jel tebi nije hladno u kratkim rukavima?", sve uz otprilike ovakav pogled. :per:
Devojci vidno neugodno, i odgovori mu "Bila sam u frci jutros, kasnim u skolu". A on ce: "Nadam se da nije zbog mene". :eek::eek::dash:

Sta sa takvim mozgovima raditi, pitam ja vas???
fuj, tako je mene spopao u vozu u italiji neki arapin (oni su posebno ogavni jer tamo po svojim zemljama ne smeju da pogledaju u pogresnom pravcu jer ode glava, pa se ovde raspuste), koji je krenuo da me maltretira nekim pitanjima i komentarima dok nisam promenila sa sve drugaricom kupe, jer ipak ih je bilo vise, pa mi nije bilo sve jedno. il ovde u metrou, subota oko 5 ujutru, isto priblizi se meni i drugarici neki arapin i krene da smeka a onda i da prica, kapo koji jezik pricate, krene da nabraja sta on prica bla bla, mi ga sve vreme ignorisemo bez rec da kazemo, kad odjednom uvati drugaricu za koleno :eek: ona ga gurnu, on opet, i tako par puta i onda predje na mene :roll: i kad je pokusao da me dovati isto za koleno, ja se podignem (a visa sam od njega bila pa se malo iznenadio :lol: ) i krenem da doslovno urlam dok nije pobego sav u soku. i jos jedna situacija iz metroa, stoje sa jedne strane linije dvojica arapa, a sa druge nas nekoliko zena...stoji on i gleda ka nama, i krece od jednom da drka :eek: i tako ima tih situacija koliko hoces, i stvarno su neke da ti se zivot smuci....ne samo sto postoji kultura dobacivanja u zemlji, vec se time od domorodaca najvise bave raspale dede od tipa 80 godina i navise, uvale se u neku klupicu i dobacuju gadosti prolaznicama i smekaju :eek: ali jos vise su to dosljaci, pre svega arapi, a onda i latinosi i naravno vecita kategorija radnika po skelama i slicno :neutral: u globalu mnogo vise se to radi nego kod nas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back