Hajde sada neka muskarci pitaju a zenske da odgovaraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zashto volite da vodite monologe,preciznije zashto ochekujete od mushkarca da bude vash antistres sundjer?Da li ste ikad pomislile da vasha pricha utiche na nas i da nas ne zanima da budemo upijachi za bljuvotine iz svakodnevnog zivota?

Nisam baš sigurna koliko je ovo posebno ženska osobina.
Svejedno, o stvarima koje me opterećuju i stresnim situacijama pričam samo bliskim ljudima. Tj. onima koji su voljni da mi budu "antistres sunđer" i kojima ja to uzvraćam kad je njima loš dan ili period.

Ebg, kad te nešto muči, lakše je kad se izjadaš nekome, ali slažem se da ne treba ići u krajnost. Kad se sve ili većina priča koje pričaš (muško ili žensko, svejedno) svede na negativno, znači da imaš i previše problema koje moraš da rešavaš, da se ne bi pojavio problem otuđivanja. Nikome ne treba energetski vampir.

Zashto volite da vodite monologe,preciznije zashto ochekujete od mushkarca da bude vash antistres sundjer?Da li ste ikad pomislile da vasha pricha utiche na nas i da nas ne zanima da budemo upijachi za bljuvotine iz svakodnevnog zivota?

Monologe vode one zene koje pored sebe imaju partnera koji ne ume da vodi dijalog. :neutral: Takvi muskarci verovatno nikad nisu ni pomislili da ne treba da glume ni sundjere ni upijache, nego da se ponasaju ljudski i da odgovore ili utehom ili resenjem kad im zena saopstava sta je muchi.

elem...vash odnos sa mecom(pms)...i odnos vaseg partnera sa vasim mecom...i odnos(snoshka) u to vreme? :rumenko:

Kad je dobijam trapava sam i malaksala i nigde mi se ne ide iz kuce zbog toga, moj partner nema odnos sa mojom menstruacijom i ne kontam odakle ti ideja da muskarci mogu imati bilo kakav odnos sa tim...seks u toku toga je bljaks i ne upraznjavamo ga.

Monologe vode one zene koje pored sebe imaju partnera koji ne ume da vodi dijalog. :neutral: Takvi muskarci verovatno nikad nisu ni pomislili da ne treba da glume ni sundjere ni upijache, nego da se ponasaju ljudski i da odgovore ili utehom ili resenjem kad im zena saopstava sta je muchi.

I onda kada vam damo savet, kažete isfrustrirano: Zašto nećeš da me saslušaš? :mrgreen:

Ne generalizujem izuzetak, nego se vi tako neretko zagubite u priči, pogotovo kad imate neki "problem", da to bude prepričavanje svega što vam se neprijatno desilo u zadnje vreme, pa onda kako ste se osećale, pa onda šta vam je ko rekao u vezi toga and so on so on....

Nisu žene idioti, o čemu god da se radi one znaju i gde je problem i koji bi bili načini za rešavanje, pa ti priča da bi podelila muku, a ne da bi dobila savet.
Kad nam treba savet, tražimo ga.
Nekad je potrebno samo saslušati.

Nikad ono što je meni važno za mog dragog nije bila bljuvotina...ako pričam, pričam sa razlogom...Bljuvotinama se sama ne opterećujem ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back