Hajde sada neka muskarci pitaju a zene odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve ste sve poklone nosile na venčanja?

Koja biste životinja bile da možete da birate reinkarnaciju?

žene šta mislite, je li ljudski i politički korektno uzimati cigane kao primer treša, nečeg najprljavijeg i najgoreg?

- novac, ne nosim poklone, osim ako nije neki dogovor
- ptica
- danas kada se borimo protiv rasizma i segregacije sve manje se čuje takvo poređenje

e moj tabe, tako ti o ciganima u XXI veku...

Nemoj da se lazemo. Znamo svi kako oni uglavnom zive i sta rade.
Ne salju ih za dzabe tamo odakle su dosli npr. u Francuskoj i drugim zemljama gde sa njima ne mogu da izadju na kraj.
Politicka korektnost je jedno, ali ako cemo realno onda i nisu bas divni. Izuzetaka ima naravno, ali to su....pa izuzetci. ;)

I nije svako ko to kaze automatski nacista, fasista i sta ti ja znam. :roll:

Ima li povratka nazad ukoliko izgubite interesovanje za nekog muškarca, ili vas na neki način razočara? :D

Šta mislite o svom prvom, koji vas je razdevičio? Je l vam ostao u pamćenju, pitate se šta je bilo sa njim?

- zavisi o kom razočarenju govorimo
ako je u pitanju finansijski pad (kao razočaranje na materjalnu sigurnost) ne gubim interesovanje

- mislim da je umoran ...i dalje je dobro hvala na pitanju , na poslu je

- - - - - - - - - -

Nemoj da se lazemo. Znamo svi kako oni uglavnom zive i sta rade.
Ne salju ih za dzabe tamo odakle su dosli npr. u Francuskoj i drugim zemljama gde sa njima ne mogu da izadju na kraj.
Politicka korektnost je jedno, ali ako cemo realno onda i nisu bas divni. Izuzetaka ima naravno, ali to su....pa izuzetci. ;)

I nije svako ko to kaze automatski nacista, fasista i sta ti ja znam. :roll:

ma daaa, zato me i čudi što krije tu svoju rečenicu :)

- - - - - - - - - -

evo neću više :nosijelku:

evo, night rekla ovo: "danas kada se borimo protiv rasizma i segregacije sve manje se čuje takvo poređenje" ali to je obrisano. zašto?

ti zbog svog hejta prema meni ne vidis dalje od nosa :) odnosno vidis samo ono sta zelis da vidis

to i dalje stoji tu
http://forum.krstarica.com/showthre...varaju-III?p=27717623&viewfull=1#post27717623

ali bitno je popljuvati me bez obzira ima li tu istine ili ne

ali kapiram te..kao sto rekoh.. imati u sebi hejt ka nekome je velika trauma i treba ziveti sa tim.. misliti stalno na tu osobu, razmisljati i smisljati kako joj spustiti.. nije lako ziveti sa tim bremenom ... ti mu ispade heroj :)

zato sto po obicaju pokusavas da podmetnes i igras prljavu igru.. linkujes pogresan post

to je rekla u postu pre tog koji si linkovao

ali navikao sam..nisi ni prvi ni poslednji koji udara na mene jer mu nisam dozvolio da na forumu radi sta hoce...tebi je konkretno uskraceno da se kafana na ljisu zove po tebi (jer nikad necu dozvoliti favorizovanje jednog korisnika) i to ne mozes da mi oprostis :)

eto..pustio sam te.. pljuckao si.. vredjao.. jel si se ispraznio ili ima jos toga sto ti lezi na srcu..mislim da rascistimo :)

da bi se slagala sa nazivom pdf-a

a to... mislio sam da mi tab odgovori ali hvala ti :)

- - - - - - - - - -

zasto sam obrisao sam objasnio i dive i dami u pp-u jer ja nikad ne brisem a da ne objasnim zasto..ako te znaima pitaj nih

dakle izjavio si javno ovde na forumu da je čičak nekulturna i uporedio si je sa cigankama koje prose po ulici?

dakle izjavio si javno ovde na forumu da je čičak nekulturna i uporedio si je sa cigankama koje prose po ulici?

kao to rekoh..ja tebi ne polazem racune
onima kojima sam trebao da objasnim jer sam njihove postove obrisao sam razjasnio a ako te nesto zanima na tu temu slobodno ih pitaj i neka ti kazu svojim recima to sta te zanima.. kao sto cu i cicku objasniti ako je zanima sta sam mislio time sta sam rekao..a to sto nesto sta sam rekao koristis u licnom obracunu samnom zbog nagomilane mrznje prema meni je vec druga stvar..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back