Izbegavam vencanja, tj. svadbe. Gledam da se pojavim na ceremoniji pa zbrisem pre pijanke.
Bliskim prijateljima po dogovoru, obicno nas vise zajednicki poklon. Poslednji put sam bila kod drugarice i sama je odabrala sliku, to joj je poklon od nas tri. Inace cestitka i novac.
Delfin ili slon.
Komplet, majicu (na bretele) i gacice (brazilski model), sa likrom, zagasito ljubicasta boja.
Joj... ima ih raznih... Ali ja sam i dalje romanticno nastrojena prema njima.Volim cigansku rusku muziku, uvek placem uz "Cigani lete u nebo", smeskam se uz Anticev "Garavi sokak", obozavam Kusturicu ali najvise "Dom za vesanje",...
Nema. Tesko presecem i dajem nove sanse bas zato sto kada stavim tacku sigurno znam da nikada necu dodati jos dve. Posle toga moze da dubi na trepavicama, nema nazad.
Mislim da sam bila jako naivna u proceni i tu skolu platila. Volela bih da znam da je dobro ali sto dalje od mene. Moram da ga pamtim, sa njim imam dete.
Nisam.
Nisam u vezi.
I dalje smatram da samo inteligentan muskarac moze biti dobar ljubavnik. Onaj koji smatra da je sve fizickom i da je posvecenost samo u tom smislu dovoljna... gresi. Nisam do sada bila nezadovoljna, pa ne znam. Verovatno jos i sebicnost, otaljavanje,...
Los postaje onaj koji ti se smuci kao bice i osoba, to definitivno.