Hajde da pricamo malo o kolektivnim identitetima

Izvini molim te što si odrastao u kriminogenom okruženju pa svoje frustracije seješ svuda oko sebe.

Ja nemam takva iskustva, nemam ni kriminalaca, ni narkomana, ni alkoholičara u svom okruženju.
Kažu da ih ima po gradu i naselju ali ja ih ne srećem, ne družim se s njima, nikada nam se putevi nisu ukrstili, ne izlazimo na ista mesta.

Nikada problem sa policijom nisam imao, nikada me nisu privodili, možda sam jednom ili dva puta platio kaznu za prekoračenje brzine i to je to, nikada ni čukanje u saobraćaju nisam imao, ništa zbog čega bih imao problem sa zakonom.

Živim normalno, porodično, svi me uvažavaju i poštuju, nikakav problem nemam sa svojom okolinom.

Ti prijatelju ako hoćeš da nađeš problem naćićeš ga svakako u najbezbenijem gradu na svetu i u najvećoj zabiti.

Moraš da razumeš da je PROBLEM U TEBI, tek onda ćeš možda moći da pokušaš da ga rešiš.

У праву си осим (као и сви који пасивно примају и изобличују језик) што то није то него у твом смислу то је све.
That's it има много различитих значења (доста!, претерао си!, то је суштина! то је смисао! итд) која се разумеју по интонацији и контексту али културолошки робови примају све и свашта без диференцијације и достојанства.

On je već napisao zašta se bori.
Da NATO vojni savez koji nam drži okupiranu pokrajnu Kosovo I Metohiju drži i celu Srbiju.
Da Srbija plaća 2 % svog budžeta NATO vojnom savezu i da se i okupirana Srbija pridruži NATO ratovima po svetu
da ginemo za USA vojni lobi.

To je ok i onda ne bi bili "podanici" ? 🤡
Jedna Litvanija ili Poljska je 100x suverenija od balkanskog tigra. Vi se mislite. ;)

To sa migrantima pitaj ove koji su ih primili, oni kukaju, žale sa da im upadaju u kuće, pljačkaju, tuku, maltretiraju i siluju žensku čeljad.
Kod mene ih, još uvek, nema u broju u kom bi bili razlog za zabrinutost.
Ali tvoja svojta ionako zeli smrt i istrebljenje Englezima, Nemcima, Holandjanima, Francuzima, Spancima, Svedjanima, Dancima... tako da bi ti zapravo trebao da navijas za migrante. :mrgreen:

I tačna, do reči

Ima nas i takvih, zamisli.

Samo da znaš da sam sve stekao svojim radom i učenjem, nisam bogati naslednik kome status u društvu bio zagarantovan rođenjem i uticajnim roditeljima.
Moras da razumes da iz svog staklenog zvona, sa svog City on the Hill, ne mozes dobro da analiziras drustvo.

Svaka tebi cast, i super za tebe, ali tvoje misljenje da je drustvo ono sto tebi kazu prijatelji iz srednje klase u Nemackoj i Engleskoj, je na istom nivou sto bilo ko bilo kome kaze tako u prici. Trla baba lan, da joj prodje dan.

Ti bi verovatno i srpskom seljaku verovao na rec sve sto ti kaze, kakav je, kakva su mu deca, kakav mu je zivot.

Mnogo su lepi ti narativi.

Poslednja izmena:
Jedna Litvanija ili Poljska je 100x suverenija od balkanskog tigra. Vi se mislite. ;)
Pa da nas nisu bombardovali i okupirali KiM, ovako šta znam, meni sve jedno...
Kako većina odluči. :ok:

U NATO vojnom savezu ne bi bili podanici dok bi slali vojsku u Siriju ili na Palestince kako general Hodžis već odluči isl.🤡

Запјенило на теми србофобично крдо. Ако, ако.
DB popadija ti je inace pokrstena Albanka iz Bara
Obicni db projekat, kao i one modelsice 1999. sa kokodakanjem ''noc je vedra nad Srbijom''. Providna ki casa.
To je jesamo dokaz koliko smo otisli u ***** , pre su bar bile sise i dupeta , Modlsice , Ksendze,Cece,Jece... a sada popadija sa coporom dece narice o slavnoj proslosti,veri i Bogu , dok uisto vreme narod nikad pokvareniji i nemoralniji .A vlast nikad podanickija bukvalno se savija svima ,ukljucujuci i Kurtija kome su predali sve sto je ostalo od Srbije na KiM ,a ostatak zemlje ce bili belosvstska deponija ,Kongo u sred Evrope.
To je SNS patriotizam malo guslanje o Kosovu ,popovi i vera ,dete Danilo ne da majicu , ,malo Jovana Jeremic trlja picku srpskom zastavom pred milionskim auditorijumom .

Dakle, posto je individualazim zapadnjacko/USA/cionisticko/reptilska propaganda; dosta je toga, vreme je za ozbiljne kolektivisticke price.

Ko vam je u zivotu najvise pretio i pljackao vas?
Mene Srbi.
Ko je najvise urlao, zagadjivao zivotnu sredinu, trazio mito za operacije vase babe i oca, ili da vam oprosti saobracajni prekrsaj?
Opet, Srbi.
Pa kad si u Srbiji.... Da si Indusi najvise bi te sjebavali Indusi...

To je jesamo dokaz koliko smo otisli u ***** , pre su bar bile sise i dupeta , Modlsice , Ksendze,Cece,Jece... a sada popadija sa coporom dece narice o slavnoj proslosti,veri i Bogu , dok uisto vreme narod nikad pokvareniji i nemoralniji .
Sto vise srbovanja, tim je npr. Kosovo sve nezavisnije. Neverovatno kako vucic & co. vuku patriJote za nos vec decenijama.

Jeees i da se svi kupamo u govnima i zagadjenim rekama, i ******imo zivotinje :)
E pa bato, i tako hocete briks umesto onih EU-NATO zlikovaca.

A ako hocete briks, s tim u paketu automatski idu i ta prljavstina, favele, gulazi i zagadjenja. Nema nista parcijalno, ili sve ili nista. ;) briks nije supermarket pa da birate samo ono sto vam odgovara, a takodje to nije ni EU. ;)

Зар НАТО агресија, када си морао да се кријеш, бежиш по подрумима и да будеш потенцијално мртав тј жртва неке бомбе (наравно, под условом да си тада био у земљи) није био чин агресије према теби и свима нама?
Тада си био и животно угрожен.

Isključite TV Pink - uključite mozak!
✍️
Тачније, укључите ТВ Хепи, емисија Актуелности. ;)

Pa eto, ti meni objasni kako je to ziveti sa Srbima, molim te, posto to bolje znas od mene.
Прелепо је. Наш народ је, поред свих мана које сваки народ има, добар, весео, гостољубив, природан, паметан, итд, итд.

Да живим на западу, пао би у депресију или бих био изопачен или бих се разболео од неке друге болести, али пошто живим овде жив сам и здрав.

И захвалан Богу на свему, и добром и лошем.

Ali tvoja svojta ionako zeli smrt i istrebljenje Englezima, Nemcima, Holandjanima, Francuzima, Spancima, Svedjanima, Dancima... tako da bi ti zapravo trebao da navijas za migrante. :mrgreen:
Нису проблем мигранти него они који су им уништили државе и довели их овамо.
Дакле, ционисти.

Back